Відгуки покупців про Стіл комп'ютерний Компаніт Менеджер горіх екко

Оцінка користувачів 4.25/5
на основі 23 відгуки
  • Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома

Я так залишити відгук ніколи не хотів як з цим столом.
    1) Будьте готові що всі запчастини знаходяться в ОДНІЙ коробці, яка важить 70 кг!!!! Я був неприємно здивований коли це побачив , і у шоці коли цю важкелезну бандуру з дядьком у ліфт від парковки біля будинку!!!!
    2) інструкції є , аж три , і нінавіть інформативні , проте Вам як і мені прийдеться переробляти , до закручувати і заново знімати , розкручувати і закручувати заново ;
    3) якість фурнітури, ну я не здивований і нічого не очікував люкс , проте саморізів , цвяшків та кутників не доклали , добре що з комоду залишилися запчастини ( там дали інші продавці з запасом).
    4) Кромка приклеєна жахливо , можна місцями прізатися.

Незрозуміле рішення кріплення шухляди на кутник ,надіюсь буде триматися .

Із плюсів ( так вони є ):
    1) цікаво що на задню частину столу не фанерою а прямо частини ДСП вставляєш , це потужно ;
    2) Багато ДСП , реально органайзер прямо ж таки .
    3) зібрав сам за чотири години, вдвох думаю справився б за дві , майте електрошуруповерт та біту шестигранника моя Вам порада !!!!

По п'яти бальній системі , моя оцінка 3.

Переваги:
    Багато ДСП . міг би мати успіх завдяки кращій фурнітурі та якості підгонці кромки, та косяків виробництва ( багато вмятин , коцок). А так дешман нажаль . В зйомну квартиру піде
    Недоліки:
    Якість фурнітури , недостача розвідників , все в одній упаковці яка більше 70 кг важить , погано промальована інструкція.
  • Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Венге темний

Стол отличный. А за такую цену - я просто в восторге. Родители собрали за вечер. Инструкция, правда, не особо понятная. Не могли разобраться с креплениями полок. Но на Ютубе есть ролик абсолютно с такими же запчастями, креплениями. Собирали по нему. Всё класс!

Недоліки:
    Инструкция не очень, честно говоря.
  • Тамара Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Вільха

Привіт знову пишу як і обіцяла після зборки стола. Стіл зібрали у двох за 3 години усіх деталей хватило, якщо не рахувати подряпини на стільниці то стіл дуже сподобався

Переваги:
    Недоліки:
    Пошкодження на стільниці
  • Тамара Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Вільха

Стіл доставили добре упакованим, але коли розпакували виявили пошкодження на стільниці добре що з однієї сторони можна перевернути. Стіл ще не збирали надіюсь сюрпризів більш не буде, пізніше напишу.

Переваги:
    Недоліки:
    Поки що не виявили
  • Тамара Г***

Замовила 2 дні назад чому ніхто не перезвонює щоб підтвердити замовлення

• Бизюкова Л***

Хороший стол. Ребёнок доволен. Спасибо

Переваги:
    Добротный, удобный, достаточно полок в шкафчиках, глубокие ящики.
  • Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Венге темний
  • Валентина
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба

Стол хороший, качеством довольны, единственное, в комплекте не хватило 1 конфирмата, но тут проще, они везде есть в продаже и не хватило 3 шурупчиков, которые держат ручки, вот тут хуже с покупкой(

Переваги:
    Внешний вид
    Недоліки:
    Недостаточное количество болтиков
  • Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба

Стіл відправили за тиждень після замовлення, але про це нас попередили, тож претензій не маємо. Попросили 400грн. перевести до відправки так як ціна доставки відносно недешева, перевели. Стіл прийшов гарно упакований, якість нормальна, для цієї ціни, інструкція була при ньому, склали за 4-х годин.

Переваги:
    Недоліки:
    Металеві елементи не дуже якісні, але при бажані їх легко можна замінити
  • Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома

Какая будет цена доставки в город Харьков ?

около 500 грн Новой почтой на отделение

• Максименко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Яблуня

Стол очень вместительный, при выборе стола это для меня было основным критерием. Стоимость доставки "Новой почтой" (в г. Херсон) с выездом курьера до подъезда/парадного по полной предоплате 100%, стоило мне 478 грн. Сборка стола у меня заняла приблизительно 10 часов (два дня по 5 часов). Для меня самое тяжелое в сборке (в физическом плане) оказалась сборка 3-х нижних ящиков, а именно крепление пластмассовых уголков к передней стенке ящика и боковой. Единственный ну очень маленький минус - это то что при сборке использовал ключ конфирматный (шёл в комплекте стола) на котором сработались грани после сборки приблизительно 40 % стола, на следующий день пришлось ехать на рынок города покупать новый ключ так-как в строительном магазине в продаже его не было (стоимость ключа на рыке до 10 грн.). Если бы я знал об этом маленьком минусе заранее :) я бы всё равно купил этот стол так-как он мне нравится.

• Саша А***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома

Добрый день! Подскажите, пожалуйста, сколько будет стоить доставка в г.Харьков на дом?

• Myau

Добрый день! Стоимость доставки Новой почтой с выездом курьера до подъезда/парадного только по полной предоплате 100%, около 400-450 грн

• Юлия

Добрый день!
    Подскажите, пожалуйста, массу стола и стоимость его доставки до парадного входа (г.Киев).

• Myau

Добрый день! Вес стола 82 кг, стоимость доставки по г. Киев нашим курьером - 150 грн до парадного!

• Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома

На свою цену отличный стол. Очень понравилось расположение шкафчиков и полочек. Пришёл в разобранном виде. В инструкции всё доступно и понятно расписано, всех деталей хватило на сборку.

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Ирина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома

Стол ппишел в пазрбранном виде, отлично упакован. Инструкция по сборке вполне информативна. Сама сборка заняла 3 часа с перекурами)

Впечатления только положительные. Рекомендую!

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Тамара Г***
    Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба

Яка буде ціна доставки в смт. Гоща Рівненської обл.

около 500 грн

• Віталія Д***
    Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба

Добрий вечір. У Вас є самовивіз з міста Києва?

добрый день, нет

• Кирилл С***
    Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба

Под сколько дюймов монитор влазит ?

• Галина
    Продавець: Myau. Колір: Венге темний

Какой вес стола?

60 кг

• Бондаренко Е***
    Продавець: Myau. Колір: Венге темний

Можно ли получить инструкцию по сборке к данному изделию?

• Myau

Добрый день! Отправьте номер тел., через форму "Задать вопрос продавцу" с вайбером, отправим!

• Анна Г***
    Продавець: Myau. Колір: Німфея Альба

Здравствуйте, сколько будет стоить доставка в Закарпатье тячевский район п. солотвино.

• Myau

Добрый день! Около 400-500 грн по тарифам Новой почты!

• Віталій О***
    Продавець: Myau. Колір: Дуб Сонома

Возможно заказать данный стол в зеркальном исполнении?

• Myau

Добрый день! К сожалению нет, стол производится только так, как на картинке!!

• Юлия
    Продавець: Myau. Колір: Вільха

Здравствуйте , подскажите пожалуйста , сколько будет стоить доставка с самовывозом в Херсонскую обл , Нижние Серогозы ?

Добрый день, стоимость доставки Новой почтой на отделение около 400 грн