- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Приємна ціна,використовую, як горщик для квітів,подобається.
- Недоліки:
- Доки не виявлено.
Добридень. Дякуємо за Ваш відгук.
- Леся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Супер! Ідеальна річ для дому.
- Переваги:
- Вона просто чудо!
- Недоліки:
- Ніяких.
- Снежана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Дуже крепкая корзинка .Гарна для луку зберігати в Холодильнику . Незгинається! Я задоволена) Рекомендую.
- Переваги:
- Гарна ціна. Зручна швидка доставка на відділення Розетки .
- Надежда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Чудовий кошик - гарний колір, невеличкий, але вмісткий. Мені подобається.
- Переваги:
- Якісний, зручний та необхідний в господарстві (принаймні для мене).
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Хороший, якісний кошик
- Світлана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Замовляла для інших цілей, та виявився замалим. Використовую як кашпо для вазона з квітами. Дуже задоволена
- Переваги:
- Якісний, без запаху, приємний колір
- Недоліки:
- Колесник Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Очень удобная корзинка для всяких разных кухонных утвари .. Рекомендую
- Переваги:
- Удобная милая
- Недоліки:
- Дарина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Вибачте, але я не забирала даний товар. А стоїть позначка, що забрала.
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Очень качественный товар. Удобная, красивая. Спасибо Розетке!
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Красивая корзинка с ажурным узором! Украсит интерьер квартиры как на кухне, так и в ванной комнате!
- Переваги:
- Отличное качество! Не имеет запаха, не прогибается! Нежный цвет! Оригинальная форма корзинки!
- Недоліки:
- Нет!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Внешне неплохая. но размер неподходящий. Для мелких вещей слишком большая. Для более объемных - мелкая и плохо что без крышки. Цвет маркий. Я не нашла ей предназначения. При получении от заказа я отказалась.
- Светлана К***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Дуже гарний чк на вид, так і по якості. Рекомендую, не пожалкуєте)))
- РінаПродавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 12.5. Ширина: 15
Кошик супер зручний. В нього гарно помістилася косметика. Яку не потрібно шукати в різних місцях. Гарно вписався в інтер‘єр кімнати. Має дві ручки за які зручно переносити. Рекомендую. Ціна-якість
- Переваги:
- Ціна та якість
- Дарья Д***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 12.5. Ширина: 15
Отличная корзинка , приятные цвета,подойдёт к любому интерьеру ,буду ещё заказывать
- Переваги:
- Цена и качество
- Дарья Д***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 15.5. Ширина: 19
Очень хорошее качество , вместительная,приятные цвета , подходят к любому интерьеру
- Переваги:
- Цена ,качество
- Тарас К***Продавець: Rozetka. Колір: Кремовий. Висота: 12.5. Ширина: 15
Не плохая корзинка по очень гуманной цене ! Рекомендую !
- Переваги:
- Универсальная корзинка подходит и для хранения и можно приспособить для цветов ! Заказ мою обработали быстро и за 2 дня доставили в магазин розетка !
- Недоліки:
- Нет !