Відгуки покупців про Дерев'яна док-станція з безпровідною зарядкою MagSafe для телефону Teslyar з роз'ємом під Apple Watch для навушників годинника Коричнева (зарядка у подарунок) (PQ0002)
- Todorova I***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Замовляла на подарунок. Органайзер дуже сподобався, гарно та якісно виготовлений, дуже презентабельний на вигляд та чудово вписався в робочий інтер'єр на дерев`яному столі. Рекомендую до придбання.
- Переваги:
- Якісно виготовлена, гарно виглядає
- Продавець EcoCraft Store
Щиро дякуємо за Ваш відгук і за те, що обираєте українське! Ми раді, що органайзер Teslyar з безпровідною зарядкою для телефону та роз'ємом для Apple Watch вам сподобався.
Нам дуже приємно чути, що Ви відзначили високу якість, презентабельний вигляд та те, як гармонійно він вписався у Ваш робочий інтер'єр.
Запрошуємо Вас ознайомитись з нашим повним асортиментом: посилання
Ще раз дякуємо за Ваш відгук і довіру до нашої продукції!
- Таїсія П***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Замовляла підставку на подарунок. Виріб якісний, гарно виглядає і дуже непогано запакований. Подарунок дуже сподобався. Додаю фото
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Таїсіє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- MarynaВідгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Купувала для подарунка чоловіку на день народження. Іменинник у захваті, я теж. Дуже якісний і гарний товар, якісне і надійне пакування. Просто чудово виглядає на столі. Тому, якщо вам потрібен гарний, зручний і функціональний аксесуар для робочого місця чи гарний подарунок у такому стилі - беріть і не роздумуйте навіть! Зарядка працює без нарікань, деякі телефони заряджає навіть через чохол. Сама підставка дуже акуратно і багатофункціонально зроблена, і, що важливо, дуже стійка - не шатається, не перехиляється. І дуже класно те, що такі якісні та гарні вироби зроблені українським виробником!
- Переваги:
- Просто увесь товар повністю
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Марино, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Купували в якості подарунка- іменинник в захваті, ідеально підходить до робочого столу, зарядка працює.
Приїхала підставка гарно запакована. Продавець досить швидко відправляє товар- Переваги:
- Якість, дизайн
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Ольго, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Руслан Б***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Привіт, довго шукав підставку під телефон, щоб переглядати відео поки працюю, а також щоб красиво відображався always on display, розглядав багато варіантів від дорогих до дешевих, і зупинився на цьому варіанті та не жалію. А навпаки радий рекомендувати. На це є декілька причин:
1. Це український бренд, зроблено в Україні і зроблено для людей.
2. Дуже велика увага до деталей, у ній продумано все. Всі отвори дуже точно вирізані.
3. Якість матеріалів чудова, вам по факту присилають два цільних куски деревини, з ідеальним обробленням. Буде дуже класно дивитись на будь якому столі.
4. Покриває всі гаджети, навушники, годинник, телефон, щей окуляри можна поставити і доки ззаду.- Переваги:
- Дизайн, Матеріали, Увага до деталей.
- Недоліки:
- Враховуючи вартість, недоліків немає
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Руслане, за мабуть найкращий відгук! Це дуже висока оцінка нашої роботи, що ви провели такий ретельний аналіз перед покупкою підставки, і зрештою обрали нас - отже, ми на правильному шляху. А такий добротний відеовідгук з вашої ініціативи просто зробив наш день) З повагою, EcoCraft Store
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Купувала на подарунок.
Зручна і стильна підставка.- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Анастасіє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Владислав М***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Зарядка супер і якість на висоті.)
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Владиславе, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Купував на подарунок, підставкою дуже задоволений.
- Переваги:
- Гарний дизайн, адекватна ціна.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Олексію, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Андрей П***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Доставка швидка, тим паче на відділення Розетки, що дуже зручно.
Виглядає солідно та дорого. Зроблено із товстого та міцного дерева.- Переваги:
- Зручність, зовнішній вигляд.
- Продавець EcoCraft Store
Вітаю, Андрію! Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Купляла на подарунок коханому, він дуже задоволений! Особливо відмітив насичений темний колір дерева!
Швидка зарядка працює з телефоном на android (Pixel 7 pro). На підставці є виїмка під телефон, тому він добре тримається та не ковзає.
Виріз під часи призначений для iWatch, для samsung galaxy wath 5 pro не вистачило 1-2 мм в діаметрі. Хлопець самотужки розширив отвір і зарядка встала наче так и було- Переваги:
- Якість, приємний колір
- Продавець EcoCraft Store
Вітаю! Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь враженнями про неї! З повагою,EcoCraft Store
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store
Мне очень понравилась эта подставка. Сначала думала взять просто для телефона, но увидела эту :) очень удобно все держать на рабочем столе.
- Переваги:
- Стильный дизайн, аккуратно сделано
- Продавець EcoCraft Store
Вітаю!
Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь враженнями про неї!
З повагою,
EcoCraft Store
- Юлия Л***Продавець: EcoCraft Store
Добрий день,купувала для себе,заряджає швидко,гарний дизайн.
- Продавець EcoCraft Store
Дякуємо Вам, Юліє, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store
- Владислав К***Продавець: EcoCraft Store
Дуже задоволенний покупкою
- Переваги:
- Приємний матеріал
- Недоліки:
- Не знайшов
- Продавець EcoCraft Store