Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Кошик для порошку Violet House Віолетта Coffee (0028 Виолетта COFFEE)

Оцінка користувачів 4.52/5
  • Юлия
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Для котячего наполнителя хорошо. Для порошка не очень. Не герметично закрывается крышкой.

Переваги:
    Красивый
    Недоліки:
    Крышка
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Виглядає красиво, зручно використовувати

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Антрацит. Висота: 28. Ширина: 21.5

Гарний кошик , колір трохи світліший ніж на фото.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ірина

Кошик якісний,без запаху, дійсно відрізняється колір,але він мені сподобався більше ніж рожевий. Кришка прилягає негерметично,але для мене це не проблема.

Переваги:
    Якісний
    Недоліки:
    Після 2-х років використання немає
  • Наталия К***

Хорошая корзинка, средних размеров

Переваги:
    Понравилась
  • Ольга

Очень крутое ведро, приспособила его для кошачьего наполнителя в туалете и использую как подставку для бумаги, пластик плотный, очень качественный

Переваги:
    Все отлично, нужная вещь
    Недоліки:
    Нету, супер ведро

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування

• Наталія М***

Гарний кошик, один в один як на фото. Немає хімічного запаху, тож можливостей застосування багато.

Переваги:
    Зроблен доволі якісно, ціна по знижці.
  • Наталія М***

Кошик досить нормальний, особливо враховуючи ціну зі знижкою. Взяла собі ще один, "до пари". Незначне викривлення кришки легко виправляється, коли зверху поставити щось важкеньке. Приємний колір, пластик без хімічного запаху.

Переваги:
    Виглядає як на фото, ціна.
    Недоліки:
    За цю ціну не бачу ніяких.
    • ІТ

А ви плануєте весь час тримати на кришках щось важкеньке? Чи кришка назавжди вирівнюється після таких тимчасових маніпуляцій? Бо дефектна річ і 200 грн не варта. Тим більш на Розетці є кошики трішки дорожчі, але якісні/без дефектів.

• Наталія М***

Кришка швидко вирівнялась, тож не треба на неї завжди щось важке класти. До того ж брала його не для прального порошку, тому повна герметичність мені не потрібна.

• Себестянович О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Заказала себе эту корзину для порошка Violet House с крышкой Виолетта 28 х 21.5 х 24 см Cappuchino. Очень покупкой довольна! Корзина для порошка красиво и стильно смотрится, качественная и прочная, удобная в использовании. Устойчиво стоит, места хватает, долговечная и надежная. Корзина для порошка понравилась, по цене как на меня доступная! РЕКОМЕНДУЮ к покупке!

Переваги:
    Красиво и стильно смотрится, качественная и прочная, удобная в использовании, устойчиво стоит, места хватает, долговечная и надежная, по цене доступная.
  • наталія н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Відмінний, тільки не фіолетовий

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Білий

Все відповідає опису та фото

• Галина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Супер кошик, невеличкий, колір темний не такий як на фото, для мене кращий який в наявності колір.

Переваги:
    Якість і колір темний красивий.
  • Жанна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 18. Ширина: 21.5

Дуже якісний кошик

Переваги:
    Компактний, міцний
  • Ольга С***

Кришка закривається, дефектів не має, колір капучіно, зручна корзинка, задоволена замовленням

Переваги:
    Відповідає всім заявленим характеристикам
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
  • Любов Л***

Міцний, гарно виглядає, приємний колір, я приспособила не для порошку, а для різних залишків миючих засобів, які я використовую при прибиранні у ванній кімнаті.

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Висота: 18. Ширина: 21.5

Гарний кошик. Тільки виправте у характеристиках висоту. Вона становить 28 см.

• Алла К***

Дуже сподобався,виглядає стильно і дуже охайно

Переваги:
    Міцний,зовнішній вигляд,вмісткий
  • Виктория М***

Очень красивый, компактный и удобный. Спасибо Розетке !

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування

• Юля

Класна корзина але прийшла іншого кольору.

• Вика

Какая пришла?

• Ольга К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Супер корзина!

• Елена

Прекрасная корзина для порошка.Очень красиво и аккуратно смотрится.

Переваги:
    Красивая, компактная
  • Виталий С***

Прочный, удобный.

Переваги:
    Легкий и вместимый
    Недоліки:
    Не заметил.
  • Алена У***

Соответствует описанию. Супер корзинка. Прочная.

Переваги:
    Прочная. Описание точное.
    Недоліки:
    Нет.
  • Зоряна Я***
    Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Заказала себе эту корзину для порошка Violet House с крышкой Виолетта 28 х 21.5 х 24 см Plum. Очень рада покупкой! Корзина для порошка стильно и красиво смотрится, устойчиво стоит, комфортная в использовании. Места хватает, качественная и прочная, удобная в долговечная. Понравилась корзина для порошка, по цене доступная! Советую к покупке!

Переваги:
    Стильно и красиво смотрится, устойчиво стоит, комфортная в использовании, места хватает, качественная и прочная, удобная в долговечная, по цене доступная.
  • Анна А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Корзина сподобалась, дуже стильно виглядає в інтер'єрі,вмістка, якість хороша, пластик міцний, без дефектів,заміри відповідають, колір насичений!!!

Переваги:
    Якість
    • Светлана

Вы не купили. Отщыв написали ради 10 баллов.

• Ольга К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Отличная корзина! Пластик качественный!

Не купили вы!

• Тетяна Н***

Думаю, що налаштування монітору тут ні до чого. Колір аж занадто відрізняється від рекламного фото.

• Тетяна Н***

Замовила два, один прислали із кривою кришкою. Схоже випадок непоодинокий, або продавець «втюхує» одну й ту саму браковану річ багатьом покупцям.
    Я пристосувала в якості кошика для сміття в кабінеті. Для прального порошку я б не радила, кошик не герметичний.
    На фото рожевий, а в реалі - колір капучіно. Я розумію, що в описі вказано правильний колір. Але навіщо розміщати на фото товар іншого кольору і вводити людей в оману? Хоча особисто мені капучіно навіть більше подобається.

• Яна

Цвет может отличаться в зависимости от настроек монитора. Можете фото сделать какая пришла?

• Алина Б***

Всё хорошо, кроме того, что на сайте несоответствие цвета на фото и в описании. Рассчитывала получить розовые (как на фото), а пришли бежевые (как в описании).

Переваги:
    Качественный пластик. Уровень обслуживания Розетки
    Недоліки:
    Не соответсвует цвет на фото и в описании
  • Лідія С***

Дякую за швидку доставку,та якісне обслуговування

• Неля К***

На картинці фіолетовий,а прийшов коричневий,я забрала його,але якби був фіолетовий я б ще взяла його

• ТД

Так в описі написано, що колір Кофі :) Coffee.

• Алёна Ш***

Хорошая'корзина,только крышка не сильно прилегает(что не очень понравилось

Переваги:
    Хороший обьем
    Недоліки:
    Плохая кришка
  • Мария Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий. Висота: 28. Ширина: 21.5

Покупала в другом магазине ,в целом хорошая корзина за Цвет отличается в действительности.

Переваги:
    Хороший пластик
  • Наталья

Крышка не плотно прилегает.

Переваги:
    Обычная корзина.
    Недоліки:
    Цвет на фото не соответствует. Не такой яркий, темно сиреневый.
  • Юлия Д***

Корзина пришла с кривой крышкой