- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Працює добре, але по працездатності має бути від 18- до 20 вольт. Блок живлення який надійшов показує 22 вольта.
- Переваги:
- Працює стабільно.
- Недоліки:
- Більше допустимих вольт.
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Владимир В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Отличный блок
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Хочеться подякувати продавцю за такий підхід до клієнта, якісну консультацію з приводу товару та швидку доставку. Якщо буде необхідно - будемо звертатися ще)
- Переваги:
- Доступна ціна, швидка доставка та гарний сервіс.
- Тетяна Б***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Працює, навіть майже не гріється. Одразу після оформлення передзвонили і уточнили деталі замовлення. Дякую продавцю за швидке оформлення замовлення та відправку.
Переваги: за свої гроші.
Недоліки: На цей час їх немає.- Переваги:
- Не досить дорого
- Недоліки:
- Не має поки що
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Все чудово швидко якісно рекомендую .... продавець зв'язався ...уточнив всі деталі ..
- Павел С***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
БЖ працює, навіть майже не гріється. Одразу після оформлення передзвонила дівчина і уточнила деталі заказу. Дякую продавцю за бистре оформлення заказу та відправку.
- Переваги:
- Топ за свої гроші.
- Недоліки:
- На цей час їх немає.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Працює. Перед замовленням проконсультували
- Переваги:
- Ціна/сервіс
- Недоліки:
- Не виявив
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Отлично подошел к Medion P7818, обладает заявленными характеристиками.
- Переваги:
- Держит заявленную нагрузку
- Продавець LEDNiko
Дякуємо за відгук!
- Хомчик П***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Работает без замечаний, хотя нагревание присутствует. Быстрое оформление и доставка, спасибо продавцу.
- Переваги:
- Недорогой
- Продавець LEDNiko
Дякуємо вам!
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
За блок живлення мало що можу сказати. Пів року назад на ноуті згорів рідний блок живлення і терміново потрібна біла заміна. Модель Fujitsu ADP-80NB A. Саме такої моделі не знайшов, тому шукав по напрузі та з невеликим запасом по струму. Працює вже пів року, під навантаженням холодний, все як і має бути.
А от продавця хочу відмітити. Зателефонувала, уточнила чи підходить по параметрам і чи є в мене вхідний провід з потрібним роз'ємом. Як виявилось той що був у мене від старого блока живлення (двох-полюсний) не підходить, в цього на вході три-полюсна вилка. Дозамовив ще потрібний вхідний шнур. Отримав... і все.
Уважність продавця зекономила мені час. Дякую.- Переваги:
- Працює
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Заказ получила. Все пришло быстро,отправили в тот же день,после оплаты. Качества отличное. Спасибо
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
Хочу дуже подякувати магазину. Відмінний сервіс. Дуже швидко зв'язався менеджер, дуже приємна дівчина. Проконсультувала, допомогла вибрати. Товар швидко приїхав, все працює. Я дуже задаволена покупкою.
- Переваги:
- Гарна якість, все працює на відмінно!
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: LEDNiko
всё работает. Огромное спасибо!!!!