Відгуки покупців про Блок живлення для ноутбука LENOVO 20V 3.25A 65W порт Square + кабель живлення
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: kostor
Жахлива зарядка, купувала як тимчасову, поки не відремонтують оригінальну. Зарядка просто вбила батарею ноутбука за 40 тис, тепер навіть в виключеному стані за пару годин сідає з 100 до 0%
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, був перепад напруги або змінили еклетроживлення ноутбука. Справа точно не в зарядному.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: kostor
Прийшла взагалі не то і з іншим розʼємом
- Переваги:
- Недоліки:
- Не той товар
- Продавець kostor
Доброго дня!
Перепрошуємо за ситуацію. Дуже шкода, що ви отримали товар, який не відповідає опису. Це точно не відповідає нашим стандартам обслуговування.
Ми вже готові допомогти вам з обміном або поверненням.
Дякуємо за розуміння!
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Прийшов швидко, врятував мені світильник.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Замовив, наступного ранку вже отримав на Новій пошті. Все працює. Дякую
- Продавець Shopaholic
Доброго дня
Спасибі за відгук.
Нехай працює довго.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Отриманний блок візуально відрізняеться від того що на зображенні( на фото оригінальний як йде в комплекті до ноуту). По усім параметрам ( заявленим ) обноковий з ОЕ навідь код моделі на блоках однаковий. Підключу до ноута побачу як працює доповню відгук.
- Переваги:
- Наявність, ціна
- Недоліки:
- Відрізняється від фото з сайту
- Шевченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Нормальна зарядка, на блоці навіть написано Lenovo. Підійшла до мого Thinkbook 14 без проблем, заряджає. Начебто більше і не потрібно.
- Переваги:
- Ціна, швидкість доставки
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Блок живлення цілком нормальний тільки мені по словам менеджера у них закінчилися бж як на фото і сказала, що відправлятл інший по параметрам такий самий, і коли я підключив його до ноутбука і все було добре тільки він дуже сильно нагрівся і ноут робив стабільно, на слідуйчий день начав глючить ноут і інколи він не заряджався а сьогодні він перестав робити.
- Недоліки:
- Згорів
- Shopaholic
Доброго дня!
Прикро, що трапилась така ситуація. Ми перевіриили інформацію, надану Вами і було встановлено, що Ви обрали заслабкий блок живлення для ноутбука. Для Вашого ноутбука потрібний блок живлення на 4,5А.
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic
Підійшов до ноута.