- АняВідгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже якісний чохол, користуюся вже 2-й рік, хотіла замовити інший дешевший, але все ж обрала цей і ні капельки не пожалкувала. Коштує своїх грошей, під час дощу не промокає, м'якенький всередині, цупкий ззовні, дуже зручний, якісний і красивий
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук!
- Валерій Я***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Товар відповідає опису
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук!
- Інна М***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Сумка якісна і зручна. Мій ноутбук з діагоналлю 15,6” розміщується ідеально. Дякую продавцю за швидку доставку.
Дякуємо за Ваше замовлення та відгук!
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Класна сумка
- Руслана С***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже хороша сумка, якісна, красива і зручна. Швидка доставка, дякую
- Переваги:
- Якість, дизайн
- Недоліки:
- Ярослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
На ASUS Tuf F15 15.6 дюймів чудово підійшла, всередині дуже приємний м'який матеріал.
- Переваги:
- Якість, дизайн
- Коцюбская И***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Якісна і надійна!!!
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Ідеально. За ці гроші.
- Переваги:
- Ідеально підійшла
- Недоліки:
- Бракує шлейки через плече
- Едуард З***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Дуже зручна і вмістка! Рекомендую.
- Переваги:
- Якість і надійність
- Недоліки:
- Не знайшов!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Все згідно опису.
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: BaFY- Bag For You. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.6
Качественная сумка, очень понравилась.
Единственное, я бы на дно сумки добавил бы еще полоску поролона для безопасной транспортировки, по бокам предостаточно.- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не выявил