Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Блокнот Moleskine Classic кишеньковий 9 х 14 см в крапку рожевий м'яка який

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця Paper Dragon
  • Вячеслав Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Paper Dragon. Формат: А5. Колір обкладинки: Чорний

Ну что тут скажешь, покупаешь и влюбляешься навсегда !!!

• Максим З***
    Відгук від покупця. Продавець: Paper Dragon. Формат: А4. Колір обкладинки: Чорний

Рекомендую, дуже тактильна річ

Переваги:
    Все описане є в цьому блокноті. Приємний на дотик, якісний
  • Аліса С***
    Відгук від покупця. Продавець: BLACKBEE. Колір обкладинки: Чорний

Дуже зручний "кишеньковий" формат для записів.

Переваги:
    Задоволена якістю паперу та обкладинки.
    Недоліки:
    Немає.
  • Аліса С***
    Відгук від покупця. Продавець: BLACKBEE. Колір обкладинки: Рожевий

Добрий день! До "рожевого" замовляла "чорний" - все було супер. Але зараз - фарба обкладинки почала в мить руйнуватись. В кишені була інформативна інстукція. Але всередині, на сторінках немає ніякої інформаціі підтвердження "фірми". Користуюсь від сили - тиждень, після того, як зняла захисну плівку.

Переваги:
    Папір всередині непоганий.
    Недоліки:
    Погана якість обкладинки.
  • Луцюк О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Блокнот прийшов не зовсім у товароному вигляді. Обкладинка була деформована (три великі горизонтальні полоски). Таке враження, що на блокноті щось лежало. Купувала на подарунок. Думаю, більше ризикувати не буду, купуючи у РОзетці.

• Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отримую величезне задоволення працюючи з цим блокнотом

Переваги:
    Все чудово! Дуже тоненькі сторінки на яких приємно писати. Чомусь нагадали сторінки в Біблії по товщині
    Недоліки:
    М'яка обкладинка і ціна
  • Александр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BLACKBEE. Колір обкладинки: Аквамарин

Взял судя по фото и не задумался насчет размера указаного в названии. В результате получил карманный блокнот маленького размера, который в общем то и не нужен мне, в результате в пустую потратил деньги. Разочаровался немного, так как покупку совершал торопясь и судил в основном по фото. В общем фотография идентична к среднему Moleskine Classic Аквамарин, но размеры стоит судить по такой же модели но черного или желтого цвета, картинки которых на сайте представлены соотвественно их размерам.

Переваги:
    Хорошое качество, бумага хоть и тонкая но на ощупь
    Недоліки:
    Фото на сайте не соотвествует товару
    • Катерина

абсолютно незаслуженная оценка, которая ссылается только на Вашу невнимательность. нужно просто читать описание )

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шикарний записник. Так, коштує недешево, але, коли береш його в руки, то все стає зрозуміло. Більш дешеві аналоги навіть і поруч не стояли.

Переваги:
    колір, якість
    Недоліки:
    нема
  • Max
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Відчуваєш, що користуєшся не ширпотребом, а якісною річчю, що, безумовно, підвищує задоволення при роботі з такими банальними речами, як нотатки чи списки задач. рекомендую, якщо вам підходить такий розмір (приблизно половина сторінки звичайного зошита).

Переваги:
    Якісні матеріали, шкіряна обкладинка, конверт в обкладинці для записок, фото, тощо
    Недоліки:
    Тонкий папір. Боюсь, що навіть якщо писати тонкими гелевими ручками і сильно тиснути на папір, то текст буде видно на звороті. Я олівцем розграфив кілька табличок і бачив ці границі через листок. Проте, якщо писати кульковою ручкою із простими чорнилами - проблем немає.
  • Софія
    Продавець: Rozetka

Як завжди на висоті. Якість, дизайн супер. Листки в крапку чудові.

Переваги:
    Якість
  • Неля Ч***
    Продавець: Rozetka

Гарний записник. Мені сподобався. Я задоволена. Він якісний. Він не розлітається. Він легкий.

• Люда
    Продавець: Rozetka

ООО, очень довольна, он красивый, плотный и выйти с ним не стыдно