Картка Rozetka

Відгуки покупців про Настільний органайзер підставка з роз'ємом під Apple Watch Teslyar для телефону годинника канцелярії дерев'яний Коричневий (PS3002)

Оцінка користувачів 4.86/5
  • Тетяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Покупкою задоволена, дуже гарна та чудова.

• Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Ми раді, що ви оцінили красу та функціональність нашого виробу. Док-станція дійсно виготовлена з якісного дерева і має стильний дизайн, який допомагає організувати простір та зберігати ваші гаджети в порядку.

Ще раз дякуємо за вашу підтримку і вибір українського виробника!

• Roksolana S***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Дякую за гарний та якісний товар! Чоловік з радістю користується підставкою-органайзером. Сама підставка з якісного міцного дерева, важка, зручна у використанні. Будемо вашими клієнтами! :)

Переваги:
    Чудовий сервіс, привітний продавець, оперативна робота.
    Недоліки:
    Не знайшла.
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Роксолано, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь таким позитивним враженнями про неї! Чекаємо, щоб із радістю обслужити Ваше наступне замовлення. З повагою, EcoCraft Store

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Відмінний виріб. Брала для донці, користується с задоволенням. Розглядаємо як варіант Різдвяного подарунка для друзів

Переваги:
    Все на своєму місці, компактно
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Ірино, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Крута підставка! За таку ціну гарний функціонал і якісний матеріал. Класно що деревʼяна. Лаконічна та стильна, проте всі гаджети в одному місці! Мені сподобалась!

Переваги:
    Зовнішній вигляд, матеріал, універсальність.
    Недоліки:
    Не помітила
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Марино, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь таким позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Андрій У***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

Дана підставка сподобалася, користуюся на протязі місяця!!!

Переваги:
    Зручна в користуванні
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  EcoCraft Store

Дякуємо Вам, Андрію, за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь позитивним враженнями про неї! З повагою, EcoCraft Store

• Валерія Ч***

Гарна підставка для телефону

Переваги:
    Гарно виглядає
    Недоліки:
    Не дуже стійка конструкція
    • Продавець  EcoCraft Store

Вітаю, Валеріє! Дякуємо Вам за те, що обираєте нашу продукцію та ділитесь враженнями про неї! Щодо недоліку зв'яжемося з вами для вияснення, в чому справа. З повагою, EcoCraft Store

• Виталий М***
    Відгук від покупця. Продавець: EcoCraft Store

классная подставка, очень качественно сделана

Добрый день!

Благодарим Вас за то, что выбираете нашу продукцию и делитесь впечатлениями о ней!

С уважением,
      EcoCraft Store