- Олександра В***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Класно, що він регулюється і тому може використовуватись і дорослим і дитиною.
Нам дуже сподобався!- Переваги:
- Регулюється по об'єму і висоті.
- Інна Х***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Носимо всією родиною поверх куртки. Це дуже відповідально носити такі речі. В будь який сезон це буде в нагоді
- Переваги:
- Зручний та яскравий
- АллаВідгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Гарно відбиває світло. Якість хороша, саме те, що потрібно для темної доби. Рекомендую.
- Переваги:
- Відбиває світло, дешева ціна.
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Добре відбиває світло та регулюється. Повністю відповідає опису. Рекомендую!
- Переваги:
- Гарно відбиває світло, хороша якість, низька ціна.
- Альона Ж***Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Повністю відповідають опису. Гарно відбиває світло, топ за таку ціну. Можна регулювати розмір ременю.
- Переваги:
- Гарно відбиває світло, видно здалеку, ціна
- РоманВідгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Чорний
Чудово підходить для вечірніх пробіжок. Рекомендую
Відповідає
- Божена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Для вечірніх пробіжок дуже корисна річ, гарно відбиває світло
- Переваги:
- Яскраве
- Недоліки:
- Не помітила
Представник постачальникаДоброго дня, Божена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Вдягала протягом осінньо-зимового періоду, бо поверталась з роботи в темний час доби. Для мене як для пішохода це додатковий захист. Водії теж були вдячні
Представник постачальникаДоброго дня, Катерина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Семен Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Підходить за розміром, в сутінках дуже помітно, нормально тримається.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Недоліки:
- не виявив
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Семен! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
норм
- Переваги:
- аккуратні
- Недоліки:
- не заметил
Відповідає
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування!
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Практична річ, гарно відсвітлює
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Супер.
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
В період блекауту потрібна річ.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Навіть без освітлення, добре виділяється у темноті.
- Переваги:
- Дуже яскравий
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Зручна. Розмір й на жінку, й на чоловіка (52–58) навіть поверх пальто.
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Дійсно зручне рішення для темної пори року. Надягається на будь-який одяг, не треба морочитися з кріпленням. Довжина ременів дозволяє підігнати їх як на дорослого, так і на дитину років восьми. Ремені еластичні. До світловідбивної стрічки жодних зауважень, усе працює.
- Переваги:
- Легко знімати й надягати, зручно регулювати розмір.
- Недоліки:
- Немає.
- Харькова Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Представник постачальникаДоброго дня, Татьяна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Удобный, стильный, экономный (потому что подойдет на любую одежду), выполняет свою основную функцию. В сегодняшнее военное время, когда уличное освещение недостаточное или вовсе отсутствует, подобная вещь - из разряда "мастхев".
- Переваги:
- Уже описала.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
Представник постачальникаДоброго дня, Галина! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Ярослава Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Зручно і компактно, закинув у рюкзак і не переживаєш, що, якщо йтимеш у темряві, то тебе не помітять
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослава! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Гарний прилад-щоб світитись у темряві, але, як казала моя бабуся Клава-де будемо робити талію… в цьому місці малува-то… всі інше-дуже добре!!!
- Переваги:
- Стильно
- Недоліки:
- Як талію вмістити…
- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Мене не видно в темному сквері, коли гуляю з песиком, а ця штука світиться
- Переваги:
- Відповідає свому призначенню
- Анжелика Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Ремень из растягивающегося эластичного материала. Отражает свет даже в не полной темноте. Когда одет на себе, ты не видишь что он отражает свет. Кажется, что просто серый. Но, он отражает. Очень яркий. Лента серая, отражается, как белый свет.
Товар отличный. Сейчас необходимая вещь.- Переваги:
- Очень яркий ремень
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Анжелика! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Покупкою задоволений, підійде і дитині, і дорослому завдяки системі регулювання. Високий коефіцієнт відбиття, тому видно здалеку, хоча відбивна смужка зовсім не широка
- Переваги:
- Добре відбиває світло
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Буренок А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Функцию выполняет, регулируется и на 6-летнего и на взрослого. Но дороговато (
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Дякуємо за відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Юліана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Дуже потрібна річ, особливо в теперішніх умовах
- Переваги:
- Чудово відбиває світло
Представник постачальникаДоброго дня, Юліана! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Гарна річ. В умовах коли у твоєму місті вимкнули вуличне освітлення під час війни, а тобі потрібно переходити не одну дорогу, вулицю.
- Переваги:
- Легкий, компактний, зручний.
- Недоліки:
- Хотілося би щоб стрічки були прошиті якісніше. Є нитки які стирчать.
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда Armorstandart.
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Салатовий
Хорошо отбивает свет, ремень видно издалека
- Переваги:
- Может спасти жизнь
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- МаркПродавець: Rozetka. Розмір: One Size. Колір: Чорний
Корисна річ, придбав для катання на велосипеді та мотоциклі. Замовив кілька штук, для себе та дітей. Рекомендую!
- Переваги:
- Безпека в темний час доби
Відповідає
Представник постачальникаДоброго дня, Марк! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.