Відгуки покупців про Комплекс для щоденного догляду за нормальною та комбінованою шкірою Hillary Daily Care Complex For Normal Skin: Очищуюча пінка + Тонік + Убтан + Крем для всіх типів шкіри + Гіалуронова сироватка HI-11-227
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Чудовий набір
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець INNOVATION COSMETICS
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
На початковому етапі застосування нарікань не маю!
- Переваги:
- Шкіра без подразнень, ніжна!
- Продавець INNOVATION COSMETICS
- Таїсія Т***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Дуже довга доставка,а так товар прийшов цілий і все ок.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та хочемо звернути Вашу увагу, що Ви самостійно обрали спосіб доставки. Вся інформація про строки зазначається при оформленні, ми засоби відправили одразу. Шкода, що довелося чекати довше, ніж Ви очікували!
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Товар чудовий! Постійно користуюся цією косметикою
- Недоліки:
- Довгий термін відправки. Ще не стикалася з жодної компанією, яка б так довго відправляла
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- Лосєв Д***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Не то, щоб і погано, але і не вогонь
- Переваги:
- Недорого
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Компанія Hillary виробляє косметичні засоби за найінноваційнішими рецептурами та технологіями. Косметичні продукти перевершують за якістю дорожчі імпортні аналоги. Рекомендуємо Вам продовжити використання, результат Вас обов'язково порадує!
- Алла Л***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Дуже гарна доглядова косметика,брали дитині підлітку,шкіра ніжна та шовковиста,прицьому зникають дрібні запалення.
- Переваги:
- Ціна,якість
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- ОленКаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Не очікувала багато, бо розумію, що для такої кількості косметики ціна не дуже висока.
Але досвід покупки отримала приємний.
По перше, упаковка - коли отримуєш гарно, зі смаком та акуратно упакований товар, то відчуваєш себе цінним клієнтом. Не втрималась - одразу спробувала. Косметика має приємний запах. Пінка чудово очищує. Сиворотка гарно поглинається - не залишає липкого прошарку на обличчі. Крем має легку структуру. Приємно, що поклади два пробники: вв-крем та емульсію. Ще не випробувала. Наразі я задоволена - чудовий набір за таку ціну.
Якщо я помиляюсь і обличчя вкриється плямами потім - напишу додатково- Переваги:
- Гарний склад продукту (наскільки я розбираюсь), приємний запах та текстура
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо, що обрали нас. Радіємо, що маєте гарні результати!
- ДаринаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Замовлення прийшло дуже швидко, гарне пакування. Пінка дуже ніжно та делікатно очищає шкіру, та гарно змиває мейк. Шкіра після тоніка та сироватки дуже ніжна та зволожена. Крем для моєї комбі шкіри не підійшов, жирнить. Окреме дякую, за маленькі подаруночки пробники
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук та радіємо Вашим результатам!
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Добрий день. Отримала набір, дякую. Дуже задоволена. Велике дякую за подарунок.
- Переваги:
- Приемний запах
- Карина Л***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Набір дуже класний, запах такий приємний і шкіра мʼякенька після використання. Окремо хочу написати за кремчик, він топ, я довго не могла знайти таку текстуру щоб мені підходила і нарешті знайшла )
Щоправда після вмивання пінкою шкіра іноді стає пересушена, але кремчик все виправляє.- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за Ваш відгук та рекомендуємо спробувати наш тонік для обличчя, він чудово тонізує, освіжає та забирає ефект підсушування та стягнутості після вмивання ;)
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Відмінний комплекс. Маска і сироватка навколо очей яку порадила продавець теж топ.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок та бажаємо Вам приємного користування
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Користувалась комплексом минулого року. Змінився тип шкіри і зараз користуюсь комплексом для сухої шкіри. Але я готова написати своє враження: по-перше, аромат - це справжнє задоволення, відчувати його при процедурі вмивання - чистий кайф. Пінка, сироватка та крем скінчились раніше інших засобів. Крем чудовий, набір масел відчутний - жодних стягувань шкіри. Убтаном я майже не користувалась, боялась , бо шкіра стала суховата, боялась шелушінь. Загалом я задоволена комплексом і рекомендую.
- Переваги:
- Український виробник якісної косметики
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за Ваш відгук та рекомендуємо все ж спробувати убтан, Вам неодмінно сподобається, оскільки суха шкіра ще більше потребує ексфоліації відмерлих клітин. Убтан окрім скрабування також зволожує за рахунок натурального складу (бамбук, рисове борошно, нутове борошно, червона глина та інші)
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Сьогодні отримала. Одна з баночок була без кришки. Тепер чекаю на хорошу якість.
- Переваги:
- Ціна по промокоду
- Недоліки:
- Не було кришки, але є така ж від інших засобів.
- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за зворотній зв'язок. Перевірте, будь ласка, коробку, можливо десь в упаковочній бумазі є кришечка :)
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Косметика сподобалась
Користуюсь а перше.
Крем - це щось неймовірне,шкіра обличчя просто шовковиста- Продавець INNOVATION COSMETICS
Дякуємо за відгук. Користуйтесь із задоволенням
- БоженаВідгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Косметикою дуже задоволена, реально результат помітний десь через тиждень користування.
- Переваги:
- Якісний продукт з гарним складом, виробник український
- Недоліки:
- Дозатор в тоніку поламався після 2(!!!) використання
- Диана В***Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS
Спасибо! Всё понравилось! Была ошибка с оплатой заказа, но всё очень быстро исправили. Косметика отличная. Заказываю уже не в первый раз!