Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Убтан для глибокого зволоження та скрабування Hillary BAMBUSA UBTAN, 100 мл HI-08-649

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Відгуки про товар продавця INNOVATION COSMETICS
  • Ирина Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Дуже подобатися цей убтан. Добре пахне, шкіра після застосування приємна на дотик, натуральний склад, економно витрачається, тому вистачить надовго. Продавець швидко відправив посилку в пунк видачі Розетки
    Продавця і цей товар рекомендую!

Переваги:
    Натуральний склад, гарний ефект від застосування, вистачає надовго
    Недоліки:
    Палка-мішалка в комплекті була б доречна
  • Оксана К***

Фото засобу

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: INNOVATION COSMETICS

Дуже новий для мене засіб.замовила,щоб спробувати ,адже моє обличчя дуже сухе.щоб його зволожити потрібно багато зусиль.убтан з цим справився чудово.після використання я побачила гладеньке,не сухе обличчя ,без почервонінь. Жодного печіння під час нанесення не було. Використовуюю кілька разів на тиждень,адже засіб натуральний. Легкий запах,немає жодного специфічного запаху ні в засобу ,ні на обличчі після використання.дуже задоволена

Переваги:
    Склад, натуральність,дієвий ,економний
    Недоліки:
    Не помітила
  • Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 100 г

Сьогодні отримала убтан, але є сумніви щодо оригінальності продукту.
    По перше, упаковка без захисної плівки.
    Пр друге, у мене залишився пробник такого ж убтану із сайту іншого, і вони абсолютно відрізняються і по запаху і по кольору.
    Крім того, після використання оригінального продукту шкіра аж хрустіла від чистоти, після отриманого із розетки- жирнувата.
    Побачимо по результату довшого використання за станом шкіри. Але наступного разу однозначно купуватиму через сайт виробника.

Переваги:
    Ціна, склад
    Недоліки:
    Навряд оригінальний продукт

Дякуємо за відгук. Так як убтан це суміш глини та фруктових порошків, то структура та колір можуть відрізнятися в залежності від сировини. Запевняємо, що засоби оригінальні, оскільки поставляються із складу виробника.

• Татьяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 100 г

У мене нормальна шкіра, а влітку комбінована.
    Мабуть убтан просто не мій засіб: після використання шкіра стягується та виникає дуже неприємне почуття сухості. Намагаюсь як найшвидше застосувати наступний засіб для уникнення цього ефекту.
    Але це теж мій досвід - буду знати.

Переваги:
    Добре очищує та скрабує
    Недоліки:
    Дуже сушить та стягує шкіру

Дякуємо за відгук. В убтані великий склад натуральних інгрідієнтів, але за основу взяли глину, можливо саме вона дає такий ефект на Ваший шкірі. Дуже шкода що Вам не підійшов засіб, адже кожний організм є унікальний і по різному сприймає засоби по догляду.

• Позовікова В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 100 г

Дуже м'який скраб для обличчя. Шкіра після нього гладенька та м'яка, прищів за 3 рази використання стало відчутно менше

Дякуємо за відгук. Приємно читати такі коментарі, раді, що все підійшло :)

• Анна Ш***

Гарно скрабує та очищення
    Запах нейтральний
    Підходить для сухої шкіри обличчя
    Я дуже задоволена

Переваги:
    Скрабує шкіру
    Недоліки:
    Не бачу

Вдячні, що обрали нас!

• Михущенко Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 100 г

Туфта, отпало желание что-либо пробовать у них ещё. Ни скрабирования, ни увлажнения. Только замазала лицо и смыла, от соли больше толку

Убтан є легким ексфоліантом, сіллю в жодному разі не можна користуватися на обличчі, тому що за рахунок мікро-травм Ваша шкіра буде втрачати вологу та стане тьмяною. У складі убтану BAMBUSA : кокосова пудра, рисова пудра, глина червона, глина жовта, кокосове молоко сухе, пудра базиліка, пудра фіалки, екстракт банана, пудра алое, пудра ромашки, ензимний екстракт ананаса, порошок бамбука, порошок баобаба, інулін, амінокислота Glycine, алантоїн. За рахунок цих складників Ваша шкіра отримує необхідний догляд без механічного травмування

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 150 г

Гарно скрабує і зволожує шкіру, покращує кровообіг, залишає після себе приємне відчуття чистоти і свіжості. Обличчя виглядає сяючим, гладеньким і ніжним на дотик

Переваги:
    Великий об'єм, зручний дозатор

Дякуємо за відгук та фото. Раді, що все підходить :)

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 100 г

Мені дуже сподобався цей засіб, шкіра після використання добре зволожена, гладенька, сяюча. Ніяких подразнень і висипань не виникло, а шкіра у мене дуже чутлива.

Переваги:
    економічний, добре очищає, скрабує шкіру
    Недоліки:

Дякуємо за відгук. Приємно читати такі коментарі, раді, що все підійшло :)