Відгуки покупців про Кошелек женский кожаный Tailian (T716) 98634 Черный

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: OneWallet. Колір: Коричневий

Сьогодні отримала гаманець. Задоволена покупкою. Гарний на вигляд, зручний. В середині все якісно зроблено. Коли замовляла сумнівалась,чи не замалий буде. Але ні, не малий, як на мене. Місткий, зручний, приємний на дотик. Колір ближче до бордового. Як буде носитись не знаю, але поки все влаштовує.

Переваги:
    Зручний, гарний на вигляд.
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  OneWallet

Дякуємо вам за ваш відгук. Ми завжди прагнемо покращувати нашу роботу і надавати вам найкращий сервіс. Ваші коментарі про якість наших товарів та обслуговування дуже важливі для нас, і ми вдячні за вашу думку. Ми прагнемо забезпечити вас широким асортиментом товарів, конкурентоспроможними цінами та швидкою доставкою. Ваші відгуки стимулюють нас до подальших зусиль у поліпшенні нашої роботи. Будьте впевнені, що ваші коментарі будуть уважно розглянуті і використані для нашого розвитку. Ми завжди раді бачити вас серед наших клієнтів і очікуємо нових замовлень. Бажаємо вам всього найкращого і миру! З найкращими побажаннями, команда інтернет-магазину ʼʼOneWalletʼʼ

• Татьяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: OneWallet. Колір: Коричневий

Качество отличное, но если карточки положить, то кошелёк не закрывается .

Переваги:
    Кожаный, приятно держать в руке и в сумке много места не занимает
    Недоліки:
    Положить карточки, не закрывается
    • Продавець  OneWallet

• Ганна Є***
    Відгук від покупця. Продавець: OneWallet. Колір: Коричневий

Дуже задоволена, колір більш вишня.
    Але теж гарно.
    Приємний, місткий

Переваги:
    Цілих два відділа під дріб'язок

• Татьяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: OneWallet. Колір: Коричневий

Чудовий гаманець, невеликий, добре лежить в руці, багато відділень для карток, дві окремі монетниці, м'який, але добре тримає форму. Покупкою задоволена, всім рекомендую!

Переваги:
    Багато відділень
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  OneWallet