Відгуки покупців про Набір механічних млинів для солі та перцю подрібнювачі спецій PROFICOOK PC-PSM 1160 (2 одиниці) Сріблястий

Оцінка користувачів 4.29/5
  • Відгуки про товар продавця SAYTON
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SAYTON. Колір: Металік

Очень удобно пользоватса.Компактный,качество хорошее.Покупкой доволен. Продавца рекомендую. Обслуживание хорошее,доставка быстрая.

Переваги:
    Качество ,внешний вид
    Недоліки:
    Пока не увидел
    • Продавець  SAYTON

Дякуємо за оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

З повагою, продавець SAYTON.

• Илья К***
    Відгук від покупця. Продавець: Fimmi-shop. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Сталевий

Отличное качество !!!
    Стильный внешний вид .
    Очень быстро приехали в Одессу !!! Спасибо продавцу !!!

• Ірина К***

Не поганий, але б хотілося розміром побільше)

Переваги:
    Зручно, що можна користуватися однією рукою
    Недоліки:
    Мало вмісткий
  • Тетяна

Замовляла як profi cook дві в наборі, прийшла кожна окремо і зовсім іншого виробника.

• Святослав Г***

Так як треба

• Са А***

Замовив собі так як бачив подібний товар в ресторані і він мені показався зручним. Приїхали точно такі ж. Всім задоволений. Зі своєю задачею справляється. Треба трохи приловчитись натискати.

Переваги:
    Все чудово і працює
  • Светлана С***

Как вернуть это?? Оно не работает!!!!

• Продавець  Fimmi-shop

Доброго дня,нам дуже прикро за Ваш негативний досвід,з Вами обов'язково зв'яжеться наш менеджер для вирішення питання.З повагою "FIMMI-SHOP"

• Юлія Ш***

Дуже класний млинок, зручний і простий у використанні.

Переваги:
    Простий у використанні, добре перемелює.
    • Продавець  Fimmi-shop

Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"

• МАКСИМ
    Продавець: Fimmi-shop. Кількість предметів у наборі: 2. Колір: Сталевий

Не раджу продавця.приймаюьь замовлення на Profi cook.
    Відправлять іншого виробника гіршої якості

Переваги:
    Недоліки:
    Не якісний виріб