- Манаєв А***Відгук від покупця. Продавець: Позаботько
Майже рік користувався, як користувався, взагальному вмикав за рік разів 20, можна сказати що й не корисувався, спочатку почала просто вимикатись сама а потім і взагалі не вмикалася, пробував різні блоки живлення і розєми на ноуті, резултат був різним то вмикається то ні. Одним словом л***о китайське, невже неможна дати трішечки кращі дроти?! І взагалі б може це якось перевіряли? На даний момент забагато не дешевих китайських виробів які відїжають на рівному місці
- Переваги:
- є режими яскравості, досить стійке кріплення
- Недоліки:
- швидко відїхав блок керування, фокусування лінзи жахливе
- Продавець Позаботько
Андрію, дякуємо, що поділились особливостями при користуванні даним товаром! Прикро, що Ви отримали негативний досвід, адже даний товар зарекомендував себе чудово. При виявленні подібних проблем бажано якнайшвидше звернутись до наших менеджерів для обміну/повернення товару протягом 14 діб. Бажаємо Вам лише вдалих покупок та мирного неба!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Позаботько
По суті - свої функції виконує. І за необхідністю можна пристосуватись до її недолікив: лума фокусується на відстані небільше 10см, а за такої відстані щось робити під нею дуже складно - замало місця. Ну і за 9 місяців вийшов з ладу блочок з кнопками. Вмикаєш лампу - вона вмикається і одразу гасне. Прийшлось припаяти перемичку між входом живлення та обома кільцями підсвітки, і вимикати руками :)
- Переваги:
- Дешева, яскрава підсвітка
- Недоліки:
- Лупа фокусується на відстані не більше 10см. Зламався блок керування за 9 місяців
- Продавець Позаботько
Вітаю, Романе! Ми дуже вдячні Вам за такий корисний та змістовний відгук! Ваша думка та досвід користування лампою є важливими для нас та покупців!
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Позаботько
Для роботи повністю задовільняє потреби. В інтер'єрі гарно виглядає.
- Переваги:
- Надійна фіксація на столі. Зручно світло регулюється. Лупа чітка, гарна.
- Продавець Позаботько
Дякуємо, Вікторіє, що знайшли час та можливість залишити відгук! Це дуже допомагає нам орієнтуватися у якості товарів нашого магазину, а покупцям - приняти рішення щодо придбання :)
- Елизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Позаботько
Дуже подобается що є різні режими світла . Гарна якість
- Продавець Позаботько
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви задоволені покупкою! Хай щастить! :)
- елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Позаботько
Покупкой довольна. В качестве освещения очень выручает при отсутствии электричества. Лупу также постоянно использую при маникюре, педикюре, чтении мелкого шрифта.
- Продавець Позаботько
Дуже вдячні вам за розгорнутий відгук! Раді, що ви задоволені покупкою
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Позаботько
Хорошая лупа-лампа за свою цену,качество неплохое,освещение достаточное ярко светит
- Переваги:
- Хороший свет,стекло хорошее,пульт удобный и приятный на ощуп не шарпотреб,качество нормальное.
- Недоліки:
- Покрашено некачественно как для новой вещи есть дефект вздутия краски что в дальнейшем может эта краска облезть.Это неприятно когда расчитываешь на новую вещ.
- Продавець Позаботько
Виктор, благодарим Вас за развернутый отзыв! Желаем, чтобы данная лампа с лупой прослужила Вам долгие годы :)