- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: XL
- Переваги:
- Гріють
- Недоліки:
- Перегорів, одягнув тричі
- Продавець Mr Stelki
Добрий день, Роман. Дуже шкода що устілки перестали гріти. Якщ Ви використовували відповідну пауер банку (відповідно технічним характеристикам, які зазначені в інструкції), то устілки не могли перегоріти. Якщо попав камінець під устілки, то елемент міг пробитися і перестати гріти.
- Иващенко А***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: S
Якщо когось засмучуе ціна-то за цю ціну там ще дві парі (!) устілок-верхня та нижня,окрім нагріваючого єлементу,котрі самі по собі ви задешево не купите.Нагрівающий єлемент зроблен добротно,протестував-норм) А сам єлемент ви можете размістити де захочете.Пару порад. На мій погляд ніщо не заважае не носити їх постійно во взутті,а використовувати при потребі в єкстремальних випадках. І ще одна порада-консультант допоможе підібрати розмір-спілкуйтесь з ним,я дуже задоволений спілкуванням та придбанням,что і Вам бажаю.
- Переваги:
- Добротно зроблено!
- Недоліки:
- Не бачив.
- Продавець Mr Stelki
Олександр, дякуємо за відгук! Раді, що вам подобається) Гарного дня
- Любовь Б***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: XL
Рекомендую уважно обирати розмір, бо нагріваючу частину не змінити.
- Переваги:
- Довжина кабелю достатня, навіть є залишок на зріст 1,80м. Нагріваючий елемент на всю стопу, прогріває пальці, що немало важливо, бо найчастіше починають мерзнути саме пальці. Доставка оперативна. Устілки відповідають опису. Перевірили нагрів спочатку на самій нагрівальній частині, потім після того, як зібрали до купи. За відчуттями нагрів однаковий. Перевірили в приміщенні, ногам тепло. На вулиці ще не перевіряли. Устілки не проклеювали, просто по контуру обшила вручну. Тримаються добре.
- Недоліки:
- Поки важко сказати. Треба поносити на вулиці.
- Продавець Mr Stelki
Любовь, дякуємо Вам за відгук)
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: XL
Замовлення отримав,все працює,виготовлені якісно.
- Продавець Mr Stelki
Олександр, дякуємо за відгук, раді бачити Вас знову)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: L
Сезон не витягнули, лишень півтора місяці. Спочатку на одній устільці відірвалися провода на з'єднанні, перепаяв. Потім пропав контакт вже на іншій устільці, перестала гріти.
- Переваги:
- Дешевше ніж аналогі
- Недоліки:
- Дуже низької якості, не витримують довготривалого носіння
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: XL
Сьогодні отримав замовлення з двох пар устілок з підігрівом. Все працює, гріє повністю устілку. На завтра як раз морози, тож одразу і випробую. По результату напишу ще один відгук. Поки що замовленням задоволений. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Гріє повністю всю устілку.
- Недоліки:
- Поки що нема.
- Андрей С***
Сьогодні випробував устілки. Гріють дуже добре. Замовленням повністю задоволений. Устілки рекомендую.
- Продавець Mr Stelki
Андрій, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: L
Після 6 км ходьби розклеїлась захисна плівка нагрівального елемента, самі устілки скомкались біля пальців.
- Переваги:
- Гріють
- Недоліки:
- За таку ціну якісь не дуже.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: L
Устілки чудові, гріють добре. У міжсезоння, коли вже холодно, але не включили опалення, - саме те, що треба. Користуюся три тижні і нарікань не маю
- Переваги:
- Довгий кабель. Гріють добре. Швидка доставка
- Продавець Mr Stelki
Юлія, приємно чути, що вам все підійшло, дякуємо за відгук)
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: M
Брала для чоловіка в польові умови, йому сподобалися, гріють гарно. Нагріваються ноги - нагрівається все тіло. Доставка швидка. Сподобався наргівальний елемент, надійно зроблений.
- Переваги:
- Нагрівальний елемент, довжина кабеля.
- Продавець Mr Stelki
Світлана, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: L
Гріють дуже слабо. Доставка дуже "швидка".
- Продавець Mr Stelki
Ігор, добрий день.
Ми відправляємо наш товар Новою поштою і Укрпоштою. На швидкість доставки ми не можемо повпливати. Ми відправляємо замовлення майже кожного дня, окрім вихідних днів.
Нагрівальна здатність устілок більше 45С.
Елементи проходили тести, перш ніж відправитись до клієнтів.
Вам просто потрібно пауер-банка х реальним виходом 2А.
Сподіваюсь, що Ви поміняєте пауер-банку і будете зігріватись від чудових устілок.
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: L
Сделка прошла успешно (+). Посылка пришла быстро (+). Фото 1.Тут - без претензий.
Нагревательный элемент действительно расположен более разумно чем у конкурентов - по всей ширине и длине стопы (+). Фото 2
Греет нормально - температуру не замерял, но тепло ощутимое (+).
А вот дальше - самое интересное. Когда ты клеишь нагревательный элемент на стельку, то сами нагревательные полоски получаются обращенными ОТ стельки вниз - к подошве обуви. Еще раз смотрим внимательно на ФОТО 2.
И это еще не все. После поклейки получается, что между стопой ноги и "улицей" находятся:
1. Теплый мех (теплоизоляция по сути)
2. Поролон 3-4 мм, на котором держится мех (тоже теплоизоляция по сути)
3. Нагревательный элемент, который "смотрит" ОТ стельки вниз!!!
4. Подошва обуви.
А теперь, дорогие , вспоминаем физику и понимаем, что нагревательный элемент ну никак не нагреет ногу, потому что между ним и стопой ноги - теплоизоляция! А уходить тепло будет в подошву обуви, там где нет никакой теплоизоляции. Это все равно, что повесить радиатор отопления на стену снаружи дома на улице, в надежде, что он будет давать тепло в дом через стену. То есть по сути - греем атмосферу.
Не знаю, как у некоторых писавших отзывы получается такой превосходный результат...
Есть правда один способ , чтобы хоть как то получить эффект от такой покупки. Это наклеить нагревательный элемент и стельку положить вверх ногами - чтобы нога соприкасалась с нагревательным элементом. Но тут опять засада - стелька получается скользкая.
Ну и еще один способ - просто положить саму стельку в обувь и одевать теплые носки (можно купить в Розетке :))). Ну хоть что-то...
Первый раз решил попробовать такое устройство и понял, что все это - просто напрасная трата денег. НЕ РЕКОМЕНДУЮ. Не только этого продавца, а как товар в общем.- Переваги:
- Достоинстов у того товара как у заявленного - никаких.
- Недоліки:
- Греют улицу , а не ноги
- Продавець Mr Stelki
Валентин, ми просто шоковані отримати від Вас такий відгук! Ми миттєво звʼязались з Вами і обробили Ваше замовлення. В цей ж день відправили замовлення. Обовʼязки, як продавця ми виконали на відмінно. Ви самі це відмітили а на прикінці написали, що нас, як продавця не рекомендуєте. При тому, що ми Вам надали дуже вичерпуючу консультацію.Тепер щодо саміх устілок. Устілки зроблені із латекса і штучного хутра. Штучне хутро немає якихось великих теплоізоляційних властивостей. Латекс також, це ж не паралон! Тільки що, спеіціально поклали устілки у взуття і тримали пів години. У взутті дуже тепло!
- Продавець Mr Stelki
Далі, не зрозуміло, що Ви маєте на увазі під тим, що елемент "смотрит" вниз? Елемент двусторонній. Валентин, нагріваючий елемент такий самий, як у підлозі з підігрівом. Властивості такого елемента прогрівають кахель! А Ви стверджуєте, що елемент не прогріває 3-4 мм латексу і тоний прошарок штучного хутра? Цей елемент нагрівальний - не радіатор отоплення, принцип дії зовсім різний.
Ми займаємось продажем ций устілок вже багато років. І ні у кого не було проблем з теплом, всі відчувають, як устілки добре гріють. Комусь навіть пріпікають, якщо постійно тримати включеними. - Продавець Mr Stelki
Валентин, для того, щоб устілки добре гріли, подрібно підібрати відповідний пауер-банк! Якраз від цього залежить, чи хможете Ви відчути тепло в устілках. В інструкції до устілок, а також в описі до устілок ми даємо повну інформацію по технічним характеристикам. Пауер-банк повинен мати реальний вихід USB в 2А - 3 А.
- Виктор К***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: S
Ставлю 2/10
- Переваги:
- Нагрівальні елементи добре гріють.
- Недоліки:
- Устілки з якогось поролону. Посипались після першого використання.
- Продавець Mr Stelki
Віктор, дякуємо за Ваш відгук.
Важко сказати, чому устілки у Вас посипались, бо зазвичай вони витримують мінімум один сезон (по відгукам). Елемента вистачає на стільки, на скільки його не переломлять. А устілки міняють раз на сезон. Самі устілки зроблені з латекса і штучного хутра. Щоб подовжити термін використання самих устілок (не нагрівального елемента), треба класти устілки на "рідні" устілки. Тоді Ви захистите сам нагрівальний елемент від переламування, та від перетирання устілок з хутра (які ідуть в комплекті).
Ви можете елемент перекласти на будь-які інші устілки.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: L
За свої гроші - те що треба
- Переваги:
- Тонкі, теплі, дешеві
- Недоліки:
- Для довготривадюлої ходьби можливо будуть незручні, бо заважає проводи
- Продавець Mr Stelki
Юрій, дякуємо за Ваш відгук. Для довготривалої ходьби теж зручно, бо довгі дроти. Самі цими устілками користуємось вже не перший рік.
- Анатолий Б***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: L
Стельки очень хорошие .
Прослужили две зимы и всё ещё в отличном состоянии.
Заказываю второй раз на всякий случай и ещё одни для жены
Пользовался от обычной зарядки для телефона и павербанка подключал к ноутбуку.
От ноутбука нагрев не такой сильный ,а вот от павербанка и зарядки прям очень тепло .
Павербанка на 20к mAh хватает часов на 10-12
Пробовал более дешёвые варианты перед покупкой этих .
Лучше сразу берите эти- Переваги:
- Идеальные стельки для холодной зимы
- Недоліки:
- Как по мне их просто нет
- Продавець Mr Stelki
Анатолій, дякуємо за відгук! Раді, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову)
- Степан Н***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: M
Гріють добре і поки що ніяких проблем не було
- Недоліки:
- Ще не знайшов
- Продавець Mr Stelki
Дякуємо за відгук! Якщо не переламувати елемент (слідкувати, щоб не попав камінчик у взуття, не класи у взуття де є каблук) і обережно користуватись дротами (не переламувати), то устілки прослужать Вам багато сезонів.
- Девід К***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: S
Доволі якісні устілки, гріють без нарікань.
- Переваги:
- Універсальні, можна адаптовувати під будь який розмір ноги
- Недоліки:
- Наразі не виявив
- Продавець Mr Stelki
Дякуємо за відгук! Нехай устілки Вас гріють довго!
- ЕвгенийВідгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: S
Реально гріють ноги, все добре) не знаю на скільки вистачить, але моя дівчина задоволена під час відключень в холодній студії, і розмур нагрівлаьного елементу неважливий впринципі. Устілки просто підклала під ті що були у взутті і все добре) павербанк садять десь 20% за годину
- Переваги:
- Гріють
- Недоліки:
- Нагрівальний елемент меншого розміру, ніж очікуєш
- Продавець Mr Stelki
Дякую за відгук! Дуже раді, що устілки сподобались!
- Вячеслав Б***
Скажіть, будьласка, якої ємності повербанк використовується? Хочу прорахувати який максимальний час пропрацюють на повербанку в 20000 мАч
- Евгений
як раз банку на 20000 і використовували
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: M
Я маю деякий досвід використання устілок з підігрівом іншого виробника. Ті устілки мені не сподобались тим, що нагрівальний елемент розташований прямокутником у центральній частині стопи. При їх використанні у мене мерзли пальці ніг та п'ятки. У зв'язку із цим я вирішив спробувати ці устілки. У них нагрівальний елемент повинен обігрівати більшу частину стопи. Однак враження від покупки були зіпсовані тим, що в упаковці виявилось дві устілки для лівої ноги (ті устілки, які для верхнього шару)... :-(
- Юрій
Доброго здоров'я. Як гріють устілки?
- Продавець Mr Stelki
Сергій :) Дуже прикло, що так вийшло! Ми під ліхтариком збирали замовлення (бо на складі кілька годин тільки є світло), то переплутали. З покупцем зв'язались і вислали праву устілку. Устілки гріють добре.
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Mr Stelki. Колір: Білий. Розмір: S
Отличный товар.
Хороший продавец- Продавець Mr Stelki
Анно, дуже дякуємо за відгук, ви нас надихаєте та мотивуєте. З повагою Мr Stelki!