- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Все норм!!!
- Продавець CHAMPS
Нам дуже приємна ваша оцінка! Користуйтеся із задоволенням )
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Якісно зроблено, сподобалось
- Продавець CHAMPS
Наталія,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань.Завжди Вам раді)
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Червоний
Все дуже сподобалось! Швидка доставка.
- Переваги:
- Зроблено з надійного і міцного матеріалу.
- Продавець CHAMPS
Юрій, дякуємо!) Гарного використання)
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Отличное решение для домашних тренировок
- Переваги:
- Компактные, материал прочный
- Продавець CHAMPS
Тетяна,дякуємо Вам за відгук!Бажаємо гарних тренувань)
- Юлия П***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Дуже швидка відправка. Відповідають миттєво. Петлі досить якісні на вигляд.
- Переваги:
- Швидкість доставки
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець CHAMPS
Юлія, дякуємо Вам, приємних тренувань!)
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Нормально
- Продавець CHAMPS
Максим,дякуємо за відгук!Гарних тренувань)Завжди Вам раді!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Файний , моцні кріплення , швидка доставка
- Переваги:
- Додаткові приколи для TRX
- Продавець CHAMPS
Сергій,дякуємо, нам приємно що Вам все сподобалося. Бажаємо гарних тренувань та чудових результатів!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Отримав товар. Усе супер. Шви пропрацьовані. Рукоятки адекватні, зручні при хваті, не мають дешевого китайського смороду гуми. Металеві карабіни та фіксатори - цілі і добре тримають.
Єдине погано, що немає вкладиша/інструкції по використанню. Там куча варіацій, а я ще ніколи не користувався таким «тренажером» тому для мене проблематичненько- Переваги:
- Якісні матеріали, якісно пропрацьовані деталі, багатофункціональність, чохол для зберігання.
- Недоліки:
- Субʼєктивні мінуси ( це тільки як для мене) - відсутність інструкцій для використання. І гасло на російській мові.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Цимбалістий Є***
Є безліч відео з різними програмами тренувань на ютуб
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
В мене є можливість відремонтувати, але чому я змушений це робити?
- Переваги:
- Якісні матеріали, гумові ручки, металева фурнітура.
- Недоліки:
- Дуже дивно виглядають на фоні нормального знаряддя погано оброблені пару елементів.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину.
- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Чудово виконаний, дуже якісний комплект з сумкою для зберігання. Металеві фіксатори, якісні ручки, та міцний ремінь, досить якісні ліпучки.
- Переваги:
- якісний продукт. повний комплет + сумка для зберігання
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Товар пришел очень быстро, это радует.
В комплекте была распечатка с инструкцией, но был плохой принт.
Смотрел в сети, как правильно закрепить и ТД.
Покупал для себя, чтоб можно было заниматься на даче- Переваги:
- Недоліки:
- Пока их нету.
- Продавець CHAMPS
Добрий день! Дякуємо, що знайшли час і поділились своїм відгуком. Завжди Вам раді.
- Писаренко О***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Петлі міцні, без видимих косяків. Дружина зодоволена. Рекомендую.
- Продавець CHAMPS
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Дуже задоволена цим товаром, тренувальні петлі trx просто супер, за такі гроші якість просто відмінна. Петлі такі самі як вказано на фото. Коли вибирала петлі дуже багато варіантів передивилась на розетці, попадались або сумнівної якості або занадто дорогі. Тому із всіх варіантів ці виявились найкращі.
- Переваги:
- Якість. Витримують дуже велике навантаження. Надійні ручки
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Купую петлі trx, вже вдруге. Дуже подобається. Защіпи із заліза тому петлі не ковзають. Рекомендувала своїм знайомим. Перші петлі були з досить великою нижньою петлею. Писала про це виробнику. Дуже сподобалося, що цього виробник зробив регулювання нижньої петлі це дуже зручно. Підходить для різних розмірів стопи. Дуже вдячна виробнику за те, що він звертає увагу на потреби клієнтів. Дуже вдячна.
- Продавець CHAMPS
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину. Гарних тренувань) Будемо раді в подальшому бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Отличный набор. Использовал цепляя за ветку дерева. Также используя якорь из набора цепляю за межкомнатную дверь. Прорабатываю бицепс, задние дельты, спину. Пробовал разводку делать, но как-то не пошло.
Металлическая надежная фурнитура. Быстро перенастраивается длина лямок. Широкие ручки, лямки не трут руки. Красиво выглядит.
Рекомендую!- Переваги:
- Металлическая фурнитура, быстрая регулировка длинны, широкие ручки (лямки не труться о руки), красиво выглядят
- Недоліки:
- Ну, если придираться, скрипят ручки о лямки, которые проходят внутри них. Но это уже для перфекционистов )
- Продавець CHAMPS
- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Дуже задоволений отриманим виробом! Висока якість матеріалів,кріплень і ручок тримачів! Міцні і не смердять гумою! При закріплені нічого не скрипить і не лякає! Абсолютна відповідність опису на сайті. Зробив замовлення у неділю вранці - за півгодини підтвердив замовлення і продавець відправив у той самий день! Дуже задоволений!
- Переваги:
- Висока якість матеріалів та кріплень, 100% відповідність товару на сайті. Ручки гіперміцні,що дуже приємно!
- Недоліки:
- не дуже зрозуміла інструкція,але це дрібниці
- Продавець CHAMPS
Павло, дякуємо за відгук! Завжди раді бачити вас клієнтом нашого магазину) Гарного використання)
- ТВВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Доброго дня! Дякую товар отримала, все швидко. TRX сам по собі хороший. Але є один недолік. Завелика нижня петля, коли виконуєш вправи на ноги, стопа просто вилітає. Дуже незручно. Мабуть було розраховано на 50 розмір стопи.
- Недоліки:
- Завелика нижня петля
- Продавець CHAMPS
добрий день, напишіть будь ласка в особистий кабінет, для вирішення цього питання. Дякуємо!)
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Отличные петли за эту цену
- Переваги:
- Металлические крепления, хорошо прошит
- Недоліки:
- Очень жёсткие ручки, лучше использовать в перчатках
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за ваш відгук. Будемо раді бачити вас в якості наших клієнтів ще!
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Все чудово, фото та опис співпадають з отриманим товаром!
- Переваги:
- якість
- Недоліки:
- ----
- Продавець CHAMPS
Дуже вдячні за Ваш відгук ) завжди Вам раді)
- Алена Н***Відгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Получила быстро хоть и в такое не простое время. Спасибо, всё соответствует описанию
- Продавець CHAMPS
Дякуємо за зворотній зв'язок)Раді, що Вам все сподобалося)
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: CHAMPS. Колір: Чорний + Жовтий
Заказ оформлен быстро, петли соответствуют описанию
- Продавець CHAMPS
Спасибо за Ваш отзыв) очень рады, что все подошло )