Відгуки покупців про Акумулятор Google Pixel 4 XL, G020J-B [Original PRC] 12 міс. гарантії
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Прислали абсолютно непрацюючу батарею.
- Недоліки:
- Не працює
- СтасВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Встала як рідна, ємкість відповідає, подивимось скільки прослужить.
- Переваги:
- Відповідає заявленій ємкості
- Недоліки:
- не знайшов
- МСВідгук від покупця. Продавець: M Energy
придбав ще в кінці листопада 22. дійшли руки щоб розібрати телефон і поставити цю батарею, вийняв з пакетику і дивлюсь, що шлейф на половину обірваний. До цього після отримання, писав, що фірма не надала ні квитанцій, ні гарантій)). тепер зрозуміло чому, бо продає товар, що бу, і не контролює його якість. Звісно розумію що нічого не поверну, бо з листопада купа часу минула, просто застерігаю покупців
- Недоліки:
- у всьому
- Продавець M Energy
Шановний МС, шкода, що Ви опинилися в такій ситуації. На механічні пошкодження товара гарантія не розповсюджується, хоч і з наявністю документів про покупку, хоч без них. В разі гарантійного випадку Вам не потрібні ніякі папірці, все зберігаєтсья в електронному вигляді і бракований товар міняєтсья за рахунок магазина. Щодо пошкоджень: рекомендуємо перевіряти товар на цілістність при отриманні, тоді можна одразу виставити претензію перевізнику або повернути товар назад. наразі можемо запропонувати Вам купити даний товар зі знижкою від поточної ціни. Напишіть нам в приватні повідомлення.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Хороший аккумулятор, сначала сомневался в качестве,но когда установил, программа accubattary показала почти 3600mAh
- Переваги:
- Почти отвечает заявленной ёмкости
- Недоліки:
- Пока нет,а там будет видно
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Будемо ще більш вдячні, якщо залишите відгук про наш сервіс на сторінці Вашого замовлення :)
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Хорошая батарея
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Якщо не складно, залиште ще відгук про наш сервіс на сторінці Вашего замовлення :)
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Порядний магазин.
Вперше відправили батарею, але та, нажаль, виявилась неробочою, після пред'явлення претензій зразу і без питань замінили на іншу, яка зараз працює без нарікань.- Переваги:
- Сервіс.
Швидкий відгук та заміна. - Недоліки:
- Бракований товар, але це швидше не до продавця.
- Продавець M Energy
Дякуємо за розуміння та позитивний відгук :)
- Продавець M Energy
Якщо не складно, ще залиште відгук про наш сервіс :)
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
15-го числа у мене впав телефон і тріс коннектор минулого акб, взявся за вибір, були варіанти за 500, але я подумав краще переплатити для якості (не спрацювало). 16-го мені написали що не можуть зі мною зв'язатися, я запитав що не так і чому не можна просто відправити, думав акумулятор вже у дорозі, але цього не достатньо, вони вирішили перепитати чи точно 4хл, це вже 18 число. В пусту 3 дні.
Сам акумулятор прийшов у вмятинах і гнутий, ємність 91%, дуже розчарований часом доставки і самим акумулятором. Не раджу- Переваги:
- Недоліки:
- Довга відправка
- Продавець M Energy
Олег, ми перевіряємо кожне замовлення клієнтів для виключення помилок і для того, щоб Ви отримали деталь, котра точно підійде.
Після того як товар будо механічно пошкоджено, ніхто не може і не буде Вам гарантувати ні ємність ні працездатність. У вас є можливість (а ми вважаємо - обов’язок, як відповідального покупця) робити огляд товара при отриманні на новій пошті. Вини магазина в цьому немає. І вибачте що намагалися виключити помилки при оформленні замовлення і намагалися Вам перетелефонувати щоб впевнитися, що ви підібрали правильну деталь.
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
продавець вводить в оману покупця, коли пише хибну інформацію про гарантію в 12 місяців. При цьому пише - оригінал. Отримав батарею без жодної гарантії, чеків та іншого. Любий продавець при відправці любого товару чітко знає що має бути гарантія та чеки. Їх немає ні в надісланій бандерольці,ні в моєму особистому кабінеті. Висновок - повівся на оманливі надписи - "original", гарантія "12 " місяців )), все це - омана від продавця. Придбав би в слідуючий раз по найнижчій ціні тут на розетці, бо контент і результат той самий.
Порада продавцям - поважайте клієнтів- Переваги:
- придбав
- Недоліки:
- відсутність будь яких папірців - ні гарантій,ні чеків
- Продавець M Energy
Добрий день. Вам не потрібні будь які папірці, пожалійте дерева.
В разі виникнення питання звертаєтесь до продавця через кабінет.
Вся інформація зафіксована в електронному вигляді. Гарантія на товар - це не папірець Гарантія 12 міс як і вказано в описі товара.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Получил АКБ , поставил
Не знаю правда ли это орига , но заряд держит под нагрузкой моё почтение , если не учитывать то что 4 xl не самый живучий телефон , с моим активным использованием хватает до вечера железно остаётся ещё около 20%- Продавець M Energy
Виталий, спасибо : )