Відгуки покупців про Акумулятор Google Pixel 4, G020I-B [Original PRC] 12 міс. гарантії
Є в наявності
- БорисВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Ємність відповідає заявленій, але САМОРАЗРЯД жахливий. За 6-8 годин втрата до 30% в режимі очікування.
- Переваги:
- -швидко відправили
-ємність акумулятора - Недоліки:
- САМОРАЗРЯД
- РоманВідгук від покупця. Продавець: M Energy
Зарядка 10 ват довго заряджає, далі приїхала батарея 74 проценти, тримає 2 години
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Доставили швидко,акумулятор жахливий,сідає за пів дня у режимі очікування,піде у мусорку,доведеться встановлювати знову старий.
- Продавець M Energy
Прикро що так сталося. Причини описаних симптомів можуть бути як в АКБ так і в інших елементах телефона. Нажаль телефон вже дуже не новий. Його термін експлуатації вийшов. Тому в будь який момент можуть виходити з ладу різні його частини, як АКБ так і інша електроніка , що може давати багато різних симптомів, часто неоднозначних, в тому числі і описані Вами. Рекомендуємо перевірити телефон в майстерні якщо цього не робили перед заміною АКБ. Далі робити якісь висновки. В разі якщо причина дійсно в АКБ , то є заміна по гарантії.
- Дмитрий Д***
Це був перший акумулятор котрий прийшов повністью сівший,з телефоном все у порядку,дякую за відповідь,висновки зроблені.
- Денис Я***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Все чудово
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук. Були б вдячні також за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення : )
- Юра Б***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Батарейка ідентична тій, що в середині телефону. Швидка зарядка працює. Продавець адекватний і швидко відправив замовлення. Рекомендую
- Денис Я***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
В комплекте положили микро юсб зарядку - стало смешно (у телефона type-c), возможно это ошибка, но в любом случае батарея хорошая=)
- Продавець M Energy
Денисе, дякуємо за хорошу оцінку, але, вибачте, маємо відповісти. Це просто бонус-подарунок, вдячність Вам за замовлення. Могли б нічого не класти. Але поклали і подякували Вам. Подякуйте і Ви нам і на цьому позитиві можна було б закінчити. Мікро роз’єм універсальний і може бути використаний з різноманітними пристроями, а не лише з телефоном. Якщо він Вам категорично не підходить і смішить, то присилайте нам його назад за наш рахунок. Вибачте що хотіли зробити для Вас більше ніж ви очікуєте.
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Були б також вдячні за відгук про наш сервіс на сторінці замовлення :)
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Батарея супер після 5-ти повних зарядок показала свою справжню ємність
- Переваги:
- Одні переваги
- Продавець M Energy
Дякуємо за відгук! Будемо ще більш вдячні, якщо залишите відгук про наш сервіс на сторінці Вашого замовлення :)
- Денис С***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Хороша батарея за таку ціну відображає ємність 2900 мАг в додатку AIDA64, а в додатку AccuBattery - 2844 мАг після 5 циклів зарядки. Якщо порівняти з попередньою батареєю ємністю 1900 мАг, то вона тримає заряд значно довше.
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Продавець M Energy
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Хороший батарея, в порівнянні з старою в якої було 75% по accubattery ця тримає дуже добре, 3-4 години екрану
- Переваги:
- Нова
- Продавець M Energy
Дякуємо за замовлення і за відгук. Зі Святом!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: M Energy
Молодці, відправили швидко, батарея оригінальна і абсолютно нова!
- Переваги:
- Нова, оригінальна
- Stanislav S***
интересно, а как вы узнали, что акк оригинал? вы носили его на завод изготовитель и тестировали?
не пишите ерунду!
оригиналы поставляются ТОЛЬКО КОМПЛЕКТНО с телефоном!
все остальное - копии, сделанные по лицензии...
- Ростислав Ш***Відгук від покупця. Продавець: KrokoDeal
Всё хорошо, заряд держит.