- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: T&Group. Колір: Синій
В цілому класний. Але погано, що є відділення для монет на блискавці, але немає поруч відділення для купюр.
- Переваги:
- Компактний, багато відділень для карток
- Недоліки:
- Відсутнє відділення для купюр. Інших недоліків не виявила
- Лавська В***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Дякую, гарний гаманець.Користуватимусь з радістю
- Продавець OLVO
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням. Приємних та корисних покупок!
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Товар відповідає опису, доставили швидко
- Наталия Б***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Швидко, якісно. Раджу цей магазин.
- Владлена С***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Дуже сподобався. Якісно все прошито. Багато відділень для карток
- Переваги:
- Дуже приємний на дотик
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець OLVO
Приємних та корисних покупок!
- Євгенія К***Відгук від покупця. Продавець: OLVO
Брали на подарунок)Дуже сподобався)Якісно все прошито)Багато відділень для карток)Приємний на дотик)За таку ціну топ)
- Недоліки:
- Не знайшли)
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Monero
Дуже задоволена, відмінний гаманець за свою ціну)
- Переваги:
- Колір, якість, приємний на дотик
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Monero
Дякуємо Вам за те, що оцінили нашу роботу! Нам дуже приємно, що Вам сподобався гаманець і Ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо Вам за замовлення!
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: Monero
отличный
- Продавець Monero
Дякуємо Вам за залишений відгук і покупку в нашому інтернет-магазині! Нам дуже приємно, що Вам все сподобалося!
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Monero
Кошелек отличный, а за такие то деньги я такого хорошего качества не ожидала если честно )) очень мягкий и приятный материал, единственное в этой модели неудобно отдел для монет, ну для меня по крайней мере так )
- Переваги:
- Хороший, вместительный
- Продавець Monero
Дякуємо Вам за залишений відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалась якість гаманця і Ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за замовлення!
- Yana G***Відгук від покупця. Продавець: Аметист
- Продавець Аметист
Дякуємо за відгук! Вітаємо Вас зі святом!
- сергій к***Відгук від покупця. Продавець: Monero
в цілому хороший
- Переваги:
- хороша і якісна прошивка добре тримає защіпка
- Недоліки:
- трохи грубший ніж здається на фото
- Monero
Благодарим Вас за оставленный отзыв! Мы искренне рады, что Вам понравился кошелек. Спасибо за заказ!
С Уважением интернет-магазин Monero
- Фесенко О***Продавець: Liberty City
Пришёл совсем другой цвет и само изделие....
Из-за цвета не стала даже рассматривать какой внутри....