Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про USB хаб на 2 х HDMI USB 3.0 PD Розгалужувач для ноутбука перехідник Type-C Адаптер USB C - Dual HDMI PAVLYSH P4

Немає в наявності

3.8/5
Оцінка користувачів 3.8/5
  • Дмитро Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все сподобалось. Все працює ідеально виконує ту функцію що я і шукав!!!

Переваги:
    Приємна ціна
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Ігор В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Використовую 2 тиждні. Поки все працює. Підключаю 2 монітори до ноутбука. Думав підключати ще мишку через нього, але тоді прям сильно гріється, вирішив не ризикувати. З двома підключеними моніторами - просто теплий.

Переваги:
    Найдешевший варіант з тих що знайшов із 2 hdmi. Повністю робочий.
    Недоліки:
    Гріється, якщо використовувати усі порти одночасно.
    • Продавець  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Ігор В***

Використовую 2-ий місяць.
      Усе ще працює.
      Усе ще гріється.

В цілому задоволений

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Все працює, підключала монітор до ноутбуку.

• Геннадій М***

продавець - молодець :)
    Подяка від ЗСУ!

Переваги:
    компактний пристрій, додає ще 2 робочих столи (разом з основним монітором отримуєш три робочих столи), працює від USB-C, а не від HDMI. Проте, потрібно, щоб смартфон/планшет/ноут/комп підтримував можливість передачі відео через USB-C
    Недоліки:
    немає. Не гріється, працює надійно
    • Продавець  kostor

• Дяченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Прийшов не робочий пристрій, все ще намагаюся зв'язатися з продавцем щоб обміняти на робочий.

Переваги:
    Жодної поки
    Недоліки:
    Пристрій прийшов не працюючий
    • Дяченко В***

Виявилося що пристрою треба тільки підтримка thunderbolt 3 або 4. Власне з старими ноутами не працює

• Продавець  kostor

Дякуємо за ваш відгук, Валентине!

Нам дуже прикро, що у вас виникла така ситуація. Дійсно, для повноцінної роботи цього адаптера необхідно, щоб ноутбук мав порт USB-C з підтримкою Thunderbolt 3 / 4 або DisplayPort Alt Mode. Без цієї функціональності відеовиходи (HDMI) працювати не будуть.

Якщо у вас виникли труднощі з підключенням або є сумніви щодо сумісності — завжди раді допомогти! Будь ласка, зв’яжіться з нами, і ми знайдемо рішення.

• Антон Л***

Купляв для роботи, підтримує 2 екрани з розділенням. Все чудово

• Костянтин Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Так как я часто в дороге, использую легкий и тонкий ноутбук. У него всего 2 порта - Thunderbird и USB-A. Но дома и на работе есть мониторы. Хаб ценой $25 оказался для меня прекрасным решением. Подключаю 2 FHD монитора (под Windows поддерживает расширение экрана до 3-х мониторов - ноут + 2 внешних монитора). Параллельно, через порт Type-C на хабе можно заряжать ноут. Так-же дополнительный порт USB-A так-же лишним не будет.
    Стоит почти безплатно, полностью отвечает заявленным характериситкам.

Переваги:
    Полностью функциональное устройство за копейки
    • Продавець  kostor

• Игорь Д***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

На маке не воспринимает второй монитор как отдельный. На оба экрана транслирует одну и ту же картинку. Греется.

• Продавець  kostor

Ігор, дуже дякуємо за оцінку товару і відгук. У нас вказано що MacOS розширює лише 1 монітор всі інші дублює на жаль питання не до хаба, а до MacOS і вашого MacBook лише деякі моделі MacBook Pro підтримують 3 і більше моніторів. Всі хаби тако типу гріються і це нормально і ні як не зашкодить вашому ноутбуку і монітору.

• Антон

Через 3 месяца пользования перестали работать оба порта hdmi

• Продавець  kostor

Шановний Антон. Нам прикро що у вас перестав працювати товар. У вас є гарантія на товар будь ласка зверніться до нашої сервісної підтримки і вам залюбки допоможуть. Також написали вам в приватні повідомлення для допомоги.

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Отримав сьогодні і вже протестував зі своїм ноутбуком. Windows 11 виявляє пристрій як 2 додаткових дісплея з усім додатковим функціоналом. Всі порти, принаймні, зараз - працюють. Ті, хто жалівся на непрацюючий порт (роз'єм) USB-C - він розрахований тільки на підключення живлення PD, а не на передачу даних. На коробочці це так і намальоване. Єдиний недолік (може бути суттєвим для декого) - зображення на двох роз'ємах HDMI суттєво відрізняється. Два однакових монітора треба буде доналаштовувати, щоб вони відображали однакову яскравість і кольори. (на фото можна побачити різницю налаштувань, щоб зображення на обох однакових моніторах було більл-менш однаковим). Проблема саме в хабі, так як якщо поміняти місцями роз'єми моніторів в хабі все те саме повторюється на другому моніторі.
    Гріється доволі суттєво. Не так, щоб не можна було доторкнутись, але тримати в руці пристрій довго - некомфортно вже. Не критично, але є підозра, що впливає на надійність пристрою в довготривалій перспективі.
    Штекер USB-C не міцно тримається в роз'ємі ноутбука (порівнював з іншими роз'ємами). Добре для роз'єма ноутбука (довше пропрацює), але совати ноутбук з під'єднаним хабом не варто - він просто випадає
    Серед усіх переглянутих мною хабів з двома HDMI і наявносью USB-C PD + USB A (нажаль останнього тільки 1 роз'єм, мені було потрібно два.) - найкомпактніший пристрій!!
    В цілому пристроєм більш-менш задоволений. За таку ціну мають бути недлоіки, це нормально. Але переваг більше.

Переваги:
    Під Windows працюють 3 монітори одночасно (різне зображення). Дуже компактний для хаба з двома HDMI. Взимку - додаткове джерело тепла. :)
    Недоліки:
    Два "зовнішніх" монітора суттєво відрізняються за зображенням. Непагато так гріється, якщо під'єднані два монітори і йде зарядка через хаб.
    • Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Через деякий час перестав працювати usb port, usb-c від початку не працював.

Переваги:
    Hdmi
    Недоліки:
    Все інше
    • Продавець  kostor

Шановний Олександр. Нам прикро що у вас виникли проблеми з товаром. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за телфоном або в переписку по замовленню і вам допоможуть.

• Роман Б***

Там же на фото вказано, що вхід USB-C використовується виключно для підключення блоку живлення.

• Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Гарний хаб, але мінус зірка, тому що не підтримує більше 60гц, чого не було вказано.

• Продавець  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ігор
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хаб працює,нарікань не має.

Переваги:
    2 hdmi порти
    Недоліки:
    Не має картридеру
    • Продавець  kostor

Добрий день. Шановний Ігор, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!

• Олександр Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Працюють всі порти + зарядка через ноутбука через нього (повідомлення про повільну зарядку немає).
    Працює не лише через thunderbolt, звичайний type-C 3 версії теж підтримує всі функції, 2 роздільні екрани та все інше

• Андрій С***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Попрацював в робочому режимі щоденного використання всіх портів рівно 7 місяців і одночасно два hdmi порти перестали працювати. Хоча виходи usb A i usb C далі працюють.
    Не підтримує заряджання ноутбука. Якщо у вихід туpe c підключити зарядку, а вхідний type c просто підєднати до ноутбука, то пише повільне заряджання. Фото прикладу підключення прикріпив

Переваги:
    2 hdmi виходи
    Недоліки:
    Не підтримує зарядку ноутбука через вихідний порт usb type C
  • Anna

Поддерживает расширение на два монитора full hd 60гц, зарядка медленная

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Хаб який я отримав на Новій Почті не відповідав опису і зовнішньому вигляду. В описі сказано Dual HDMI. Власне для чого і замовляв цей перехідник, щоб підключити два монітори. Представник продавця в переписці сказав, що кошти повернуть лише коли вони його отримають назад і перевірять. Виходить що товар могли від початку відправити не справний і відмовитися від повернення коштів?
    Цей відгук до речі пишу вже не раз, що також підозріло

• Продавець  Ovollovo

Шановний Олександр. Вам відправили хаб який ви замовили. Якщо товар вас не влаштовує ми повернемо вам кошти.

• Андрей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Неделю работает с 2мя мониторами 1920*1080 - полёт нормальный (с экраном на ноуте в сумме получается 3).
    Повер деливери по инструкции заявлено до 100Вт, пробовал с ноутом 45Вт, то все ОК.

Переваги:
    С задачей справляется хорошо, умерено греется
    Недоліки:
    Немного коротковат шнур, хотя он одинаков для все переходников подобного типа
    • Алексей К***

Какая версия в порта type C куда подключен хаб?

• Александр О***
    Відгук від покупця. Продавець: kostor

Очень удобен в использование хаб, особенно для вывода 2хHDMA ! Изображение 4 к передает.

• Продавець  My Yellow

Спасибо за покупку, Всегда Вам Рады!

• Олег Я***

Можете підказати чи передає 4К з частотою 60гц?

• Кирило Б***
    Продавець: kostor

Продають товар, якого немає в наявності. Замовив на Розетці, наступного дня передзвонили що немає на складі, інших варіантів теж немає! Хоча досі товар стоїть з статусом " В наявності"

Недоліки:
    Товару немає в наявності...!