Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Лава для жиму універсальна WCG 0020 з верхньою тягою та партою Скотта + комплект штанга і гантелі 128 кг

Оцінка користувачів 4/5
  • Святослав З***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

качество стыков сварки - ужасное , варил то ли с будуна, первокурсник . блины сделаны из пластика но держать в руках их не возможно выпадет с рук . плюс залито бетоном

Переваги:
    вес
    Недоліки:
    качество
    • Продавець  WGroup

Добрий день.

Дякуємо Вам за зворотний зв’язок. Нам важливо, щоб товар відповідав заявленій якості.
      Пластикове покриття дисків та їх наповнення передбачені конструкцією цієї моделі.
      Водночас зауваження щодо зварних швів обов’язково перевіримо.
      Просимо звернутися до нас та надіслати фото — у разі виявлення виробничого дефекту ми вирішимо питання із заміною товару.

• Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Сьогодні прийшло, зібрав за хвилин 30-40. За свої гроші просто топ. Рекомендую!

Переваги:
    Не хлипка. Все продумано.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
    • Продавець  WGroup

Сергію, доброго дня! Дякуємо за ваш відгук і рекомендацію.
      Раді, що лава WCG 0020 з комплектом вам сподобалась, швидко зібралась і виправдала очікування. Дуже приємно, що ви відзначили міцність конструкції та продуманість моделі.
      Бажаємо комфортних і результативних тренувань!

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

не було багато деталей, відправляли декілька раз, тому що не докладали, батерфляй взагалі не зручний

Переваги:
    дешево багато блінів
    Недоліки:
    багато малих нюансів
    • Продавець  WGroup

Перепрошуємо за незручності, які виникли з комплектацією та під час користування товаром. Нам шкода, що довелося кілька разів довідправляти деталі — розуміємо, що це неприємна ситуація.
      Дякуємо за ваш відгук, він допомагає нам звертати більше уваги на перевірку комплектації перед відправкою та покращувати сервіс.

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Все добре, але там пару болтів не було, но то таке. Збірка гарна, покриття ціле. Єдине що-я не знаю, що можна придумати під тримач ніг, для верхньої тяги, бо з гарним вісом ти полетиш уверх. Нема упору. Чи то щось приварити, чи я не знаю. Думаю.

Переваги:
    Все зібрано доволі якісно, зварні шви якісні, покриття матове добре.
    Недоліки:
    Пару болтів не було, ну і з верхнім блоком щось думаю.
    • Продавець  WGroup

Ми вдячні Вам за відгук і зауваження, вони допомагають нам удосконалювати продукцію. Перепрошуємо за ситуацію з болтами. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми безкоштовно довідправимо відсутні елементи

• Святослав З***

так же не доложили 2болта м8 60мм

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Все добре працює, доставка новою поштою 1700грн.

Переваги:
    Легка збірка
  • Артём Ч***

Все сподобалося дякую

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: WGroup. Колір: Чорний

Не погано,як для домашніх тренувань. Один диск на 10 кг з рідиною, чутно як вона переливається. А в цілому задоволені. Доставка новой поштою 1500

Доброго дня
      Давайте замінимо за наш рахунок цей один блін

• Олена Г***

Дякую, вже як є, диск вже використовуємо,не звертаючи уваги на це.

• Андрій С***