- ВОВА Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Загальна довжина: 4.7
Досить комфортне та компактне.
- Переваги:
- Компактне
- Кирилл Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Загальна довжина: 2.68
1-я рыбалка, между 1 и 2 кольцом лопнула…
- Переваги:
- Красивая, удобная.
- Недоліки:
- Очень хрупкая
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Загальна довжина: 4.7
Удочка лёгкая, компактная. Но есть минус. Кончик сломался при первой поклёвке( вес не больше 1кг).
- Переваги:
- Легкая
- Недоліки:
- Хрупкая
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Загальна довжина: 2.68
Мені сподобалося, дуже легке вудлище, достойне своїх коштів))
- Переваги:
- Легке та компактне
- Недоліки:
- Не виявив
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Загальна довжина: 2.68
Ультралайтовая поплавочная удочка. Тест, по ощущениям где-то 2-12. Легкая. Рукоятка получилась длинновата и небольшой катушкодержатель, но катушка 1000-1500 внезапно создает прекрасный баланс. Еще не размочил, посмотрим как и что. 5 колец, одно разгрузочное. Хотелось бы, конечно, побольше колец, но...
Колпак для колец какой-то левый - прямой, прячет только два кольца, остальные торчат, и садится плохо. Буду пользовать конусный колпак от другого телескопа.- Переваги:
- Легкая, хороший баланс
- Недоліки:
- Колпак для колец подходит не очень
- Петрр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Загальна довжина: 2.68
як можна такеий товар продавати
я злегка нагнув і воно трісло яка міцність воно хрупке як скло(((- Переваги:
- Недоліки:
- ломиться дуже легко
і це правдивий відгук
- НикитаПродавець: Rozetka. Кастинг-тест (Min - Max): 0 - 30. Загальна довжина: 5.74
Отличная, крепкая, советую)