- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Фіолетовий
Отличный
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Ольга Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Доставили быстро, отлично всё работает!
Представник постачальникаДоброго дня, Галина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Все супер, все працює
- Влад П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Отличный кабель. Работает без проблем.
Представник постачальникаДоброго дня, Влад! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Анастасия Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Классный провод
- Гайшинская А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Работает, свою функцию выполняет
- Переваги:
- Красивый
- Недоліки:
- пока не обнаружила
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Фіолетовий
Лиловый цвет красивый, дочери нравится.
Брали ещё черный, Работают пока)- Переваги:
- Цена, цвет
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Дожив до 17.07. Пропрацював рівно 3 тижні. Зламався.
- Балакальчук Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Фіолетовий
Работал хорошо, поломался через пол года..
- Ковалевская Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
К сожалению кабель пришлось вернуть, он мне совершенно не подошел, так, что, оценить качество не получилось.
- Переваги:
- нет ответа
- Недоліки:
- ничего не могу сказать
Представник постачальникаДобрий день, Тетяна! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності! Сподіваємося, що дана ситуація не вплине на хороше враження від нашої продукції. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.
- СтаніславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Фіолетовий
Сам дріт виглядає непогано, але зламався вже менше, ніж за 2 місяці.
- Переваги:
- Виглядає непогано
- Недоліки:
- Дуже ненадійний, зламався через полтора місяця
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Пропрацював 3 неділі після отримання. Не рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- АляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Фіолетовий
Зламався через 10 місяців
Представник постачальникаДоброго дня, Аля! Зверніться будь-ласка в сервісний центр посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Зламався через три тижні після покупки.
Не рекомендую.- Переваги:
- Недоліки:
- Ламається дуже швидко. Частина, яка залишається в вашому телефоні може пошкодити роз'єм.
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Зламався на другий день. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- Колір
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анна! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Альона Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
Не тот который нужен был
Представник постачальникаДоброго дня! Який вам потрібен був?
- Альона Ч***
Доброго дня, я шукала для телефону Redmi Note 8T, знайшла блок живлення та до нього пропонували цей кабель
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Синій
Зря выброшенные деньги!
- Недоліки:
- Покупали сразу три кабеля!
Ни один не выдержал и месяца…
В результате купили другого производителя даже дешевле!!!
По сегодня все ок.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1. Колір: Чорний
вартість заманила то ж придбав, але був розчарований якістю. При першому підключенні не працював, після двох - трьох перемикань почав працювати. Така історія повторилась на другий та третій раз підзарядки...На четвертий вже перестало працювати повністю (це після двох днів користування). Не раджу цей товар!
- Переваги:
- ціна)
- Недоліки:
- працює через пень колоду та в залежності від погоди
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.