- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Ліхтар гарно світе,дуже зручний,має магніт,тому його зручно кріпити.Покупкою дуже задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Можно заряжати навіть від павербанку .Дуже зручний.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Добрий день! Купили даний фонарик….повністю відповідає заявленим характеристикам.
- Переваги:
- Працює на всі 100%
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець Catchgoods
Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
Приємного користування!
- Наталья М***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Цілком задоволена покупкою. А під час блекаута 10.10.2022 - 11.10.2022 взагалі був як знахідка. Пластик приємний на дотик, всі 5 режимів працюють як треба. Мені взагалі не потрібен був "прожектор" на 100 метрів, тож яскравість всіх режимів для мене цілком задовільна. Жодних нарікань, хотіла подрузі та сестрі взяти, тож сподіваюсь у продажі знов з'являться незабаром.
- Переваги:
- Відповідає всім очикуванням по функціям. Ціна/якість добра, зручний у використанні.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Продавець Catchgoods
Доброго дня, Дякуємо, що обрали саме наш товар на платформі Розетка, приємного користування!
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Фонарь хороший, функциональный, но реальная ескость аккумулятора 1000мА
- Продавець Catchgoods
Дякуємо, що обрали саме наш товар на платформі Розетка, приємного користування!
- ДараВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
У руці зручний. Світить дуже яскраво. Можна вибрати режим освітлення
- Продавець Catchgoods
Щиро вдячні вам за відгук! Раді що обрали саме наш товар на платформі Розетка, будемо і надалі чекати на ваші замовлення!
- Наталія Ж***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик дуже гарний, задоволена покупкою.Ярко світить,зручний,підійшла зарядка від телефону.Завдяки магніту кріпиться будь де.Однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Надовго вистачає заряду,магніт.
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за такий детальний та теплий відгук. Дуже приємно, що ліхтарик Вам сподобався та виявився зручним у використанні.
Раді, що Ви оцінили яскравість, магнітне кріплення та можливість заряджання від звичайної телефонної зарядки. Дякуємо за рекомендацію
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Безуглий О***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Класний ліхтарик
Дуже зручний і світить добре
Дякую за якісний товар- Продавець Catchgoods
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що ліхтар Вам сподобався та добре справляється зі своїм завданням.
Нехай і надалі служить надійно та зручно! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Руслан Ю***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Дякую малюк огонь
Доброго дня!
Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку.Нам дуже приємно, що якість товару відповідає Вашим очікуванням і Ви користуєтесь ним із задоволенням.
Дякуємо за довіру до нашого магазину. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka
- Дмитро Я***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Хороша і зручна річ. Регулювання головки ліхтарика допомагає виставити світло в правильному напрямку, а магніт встановити його практично в будь-якому місці і положенні де є залізо.
- Переваги:
- Хороший кут розсіювання світла
- Недоліки:
- Поки що не знайдено. Можливо лише відсутність індикатора зарядки. Але це абсолютно не критично.
- Продавець Catchgoods
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що ліхтар залишив хороші враження та виявився зручним у використанні.
Дякуємо за довіру та будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів на Rozetka!
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Ліхтар супер!
Вітаємо
Дякуємо за довіру до нашого магазину
Гарного Вам користування
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Норм
- Продавець Catchgoods
Дякуємо, що обрали саме наш товар на платформі Розетка, приємного користування!
- Александр Д***Відгук від покупця. Продавець: Catchgoods. Колір корпусу: Чорний
Непоганий ліхтар. Зі своєю задачею справляється. Світить не дуже яскраво, але довго: Декілька годин на максимальній яскравості. Потім стає помало затухати. Єдине нарякання - це рідний кабель для заряджання, який краще одразу викинути, бо він можна сказати що не заряджає
Вітаємо
Вибачаємось за ці незручності, будемо намагатись в майбутньому уникнути таких ситуацій
Гарного Вам користування
- Олексій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Мы купили этот фонарь для работы в гараже и периодических походов на дачу. Удобно, что он складной и поворачивается на 360°, можно направить свет именно туда, где нужно. Магнит и крюк реально выручают — фонарь надежно держится на металлических поверхностях. Из минусов — хотелось бы чуть дольше держала батарея, но для наших задач хватает. В целом, практичный и удобный в использовании инструмент.
- Переваги:
- удобно, особенно с этими отключениями сейчас
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо вам за позитивний відгук. Рада чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Зроблений якісно. Три режими білого освітлення коротким натисканням кнопки (а менш потрібний червоний аварійний тільки після довгого натискання) - однозначно плюс
- Переваги:
- Наявність магніту, зарядка від юсб, гнучка конструкція
- Юрий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Один діод світе достатньо яскраво, щоб зробити нічну підсвітку невеликого приміщення.
- Переваги:
- Справляє враження якісного товару. Все працює. Дуже яскравий. Цікаві режими
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
досить яскравий ліхтар, звісно на максимальній потужності працює не так довго як хотілось. Добре що є економний режим, при якому також достатньо світла і вистачає на дого.
а коли вмикаєш 1 діод то взагалі хоч всю ніч можна підсвічувати.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Магніт це максимально зручна опція, вже якийсь час користуюсь, і виявилось що у квартирі є досить багато металевих поверхонь до яких можна швидко прикріпити поки щось робиш
В принципі і на стіл можна поставити
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук, і за те що обрали бренд UFT.
Бажаємо приємного користування.
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Задоволена покупкою! Підходить для блєкауту. Зручно,що має багато різноманітних режимів роботи та підсвічування.За допомогою магніту та ключку кріпиться майже на будь-яку поверхню в квартирі. Можна регулювати у різні боки положення.Рекомендую!
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Магніт, складний, гарно світить.
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Дуже задоволений цим ліхтарем. Саме те що я шукав для нормального проведення робіт з ремонту автомобіля у вечірній час. Дуже зручний та компактний. Можна його просунути у важко доступні місця. І хотів я мати невеликий ліхтар щоб можна було зберігати в бардачку.
- Переваги:
- Гарно світить, гарно магнітиться до металу, легкий та компактний. Зручно що можна його обертати
- Недоліки:
- Не виявив
- Єгор В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
під час ремонту не замінна річ, світить яскраво шо капець
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- МаксимПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Купил себе эту вещицу для гаражных дел. Пол года пользуюсь, нареканий нет. Очень удобный в использовании, мощный магнит на рукоятке, аккумулятор держит долго, даже при условии, что фонарик хранится в неотапливаемом помещении. Вообще нужная вещь в хозяйстве. Рекомендую.
- Переваги:
- Удобный, отличный магнит, аккумулятор держит долго
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Ліхтарик чудовий. Працює гарно, все ок. Опис відповідає реальності. Рекомендую!
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук, бажаємо приємного користування!
- Данило П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Хороший ліхтарик
- Переваги:
- Яскраво світить, заряджається по USB, магнітне кріплення, гачок, лінійне джерело світла, зміна кута.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Иван К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Там є менша модель,хотів ту.але нічого страшного.А взагалі все добре.
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Варто купувати.
- Переваги:
- Зручний, довго тримає, гарно світить.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Володимир К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Працює нормально
- Переваги:
- Довго тримає батарея
- Недоліки:
- Невиявив
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Цей ліхтар в моєму розпорядженні вже пів року. Батарея тримає чудово, світить на всі 200%. Магніт тримає, не розмагнітився. Люфти не з’явились.
Своїх грошей він коштує.- Переваги:
- Чудовий ліхтар
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук та вдалого користування!
- Андрій Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
дякую все хорошо
- Переваги:
- матеріал з котрого виготовлений ліхтар нормальний
- Недоліки:
- дещо малий за розмірами, тому що враження що на картинці більший
Представник постачальникаАндрій, дякуємо що вибрали наш бренд !
- Калиш Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Повністю виправдав очікування. Доволі яскравий, на максимальному режимі, всі 5 режимів працюють.
Магніт в поєднанні з гнучкістю – дозволяє спрямувати світло в потрібному напрямку.
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав!
Щиро вдячні вам за відгук.
Будемо старатися для вас надалі радувати хорошим сервісом та товаром.
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Наче хороший фонарик, є 5 режимів - максимальний, 50%, один діод, який є на самій грані, червоний і червоний миготливий. Але дивно що на коробці пише "країна реєстрації бренду - Україна", а на аліекспресі продається дешевше.
- Переваги:
- хороша річ
- Недоліки:
- знайшов на аліекспресі такий самий вдвічі дешевше
- Ігор Д***
це версія ліхтарика W-52, а буває ще версія W-51 - вона менших розмірів і дешевша
(за функціями ніби версії однакові, думаю, що в них стоїть акумулятор різної ємності, але це лише моє припущення).
Представник постачальникаВи все вірно підмітили, пане Ігоре, ця модель дійсно трохи більша.
- Хроменок В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Мне понравился. Светит ярко.Аккумулятор на самом ярком режиме держит часа 3. Я доволен.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Добавьте type C разьем
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
муж оценил и забрал в гараж сразу же
- Переваги:
- Ожидания оправдались! Фонарик прикольный, светит шикарно. Можно вешать за крючок, можно ставить благодаря магнитикам, удобно держать в руке.
- Недоліки:
- время покажет
- AndriiПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Фонарик високої якості та зручний у використанні. Гарно освітлює робочу поверхню маючи 5 режимів світла , зручні засоби кріплення у незручних умовах завдяки надійному магніту.
Ідеальний вибір для авто і на подарунок друзям ) - ВоваПродавець: Rozetka. Колір корпусу: Чорний
Самий топовий ліхтар. Незамінна річ в кожному домі. Рекомендую!