Відгуки покупців про Біоактиватор для септика, біологічний препарат для вигрібних ям, туалетів Septifos vigor, 5 кг

Оцінка користувачів 4.4/5
  • Відгуки про товар продавця LifeW
  • Дмитришин А***
    Відгук від покупця. Продавець: LifeW. Кількість в упаковці: 2. Вага: 2.4 кг

Замовив перший раз бактерії і задоволений роботою препарата. Відправили спершу не ту кількість але завдяки гарній комунікації із менеджером все швидко виправили, задоволений.

Переваги:
    Препарат працює, менеджмент
    • Продавець  LifeW

Дякую за відгук, гарного дня

• Анна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: LifeW. Вага: 1.2 кг

Хороший препарат, швидка доставка, консультант зв'язався, все перевірили, все швидко надіслали

• Продавець  LifeW

Дякую за відгук, хороший вибір, звертайтесь

• Дмитрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: LifeW

Отлично.

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Пробовал Водограй, др. Робик, Профи Плюс и многие другие. Все они рабочие, какие-то лучше, какие-то похуже, но эти бактерии однозначно самые лучшие. Использую для септика, два кольца, рекомендуемую производителем дозу (у других средств обычно двойную кидал, здесь и одной хватает).

Переваги:
    Качество
  • Антон П***

Полний 0 непомагает.

Недоліки:
    Отдать такие деньги ,за что,зачем людей дурить
    • Продавець  BioHol

Добрий день. На момент написання відгуку Ви користуєтесь біопрепаратом 3 тижні.
      Для досягнення результату необхідно використовувати біопрепарат від 2 до 4 місяців.
      Біопрепарати для вигрібних ям діють не так швидко.
      В середньому повна переробка відходів, мулових відкладень на стінках та дні вигрібної ями (септику) та відновлення дренажу може відбуватись в період від 2 до 4 місяців в залежності від кількості відходів та ступеню замуленості дренажу вигрібної ями або септика.

Вас ніхто не обманює - ми маємо всі необхідні сертифікати на біопрепарати для вигрібних ям Septifos, які підтверджують якість товару.
      За умови правильного і регулярного використання буде результат.

Також для досягнення результату важливо не використовувати побутову хімію з хлором (доместос, бреф, білизна) та не відкачувати яму або септик в процесі використання біопрепарату, тому що для досягнення результату більша частина бактерій повинна працювати в ямі постійно. При необхідності можна відкачати максимум 10-15% від загального об'єму.

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BioHol. Вага: 1.2 кг

Все роблю по інструкції. Препарат не розчиняється повністю в відрі. Навіть вінчиком з шуруповертом колотив… таке враження. Що половина упаковки якийсь пісок.

Доброго дня.
      Препарат Septifos не повинен розчинятись повністю. "Пісок" - це органічний носій на якому посіяні бактерії, він не повинен розчинятись.
      Носій призначений для того щоб бактерії на ньому існували в "сплячому" стані до того моменту поки вони не потраплять у вигрібну яму і не активуються та почнуть перероблювати відходи на воду.
      Такий носій також є і в багатьох інших біопрепаратах - це стандартна та обов'язкова технологія виготовлення біопрепаратів для вигрібних ям.

• Артём К***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Лучший на сегодняшний день товар для выгребных ям на рынке, который реально работает!

Переваги:
    Прос в применении.
    Недоліки:
    Нет.
    • Продавець  S-bio

Дякуємо за Ваш відгук Артем та приємні враження від нашого товару! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Обов'язково

• Александр Б***

пользуюсь уже многолет

Переваги:
    удаляет жир остается жидкость и ил
    • Продавець  BioHol

Дякуємо за Ваш відгук Олександр! Раді що Вам сподобалась якість товару в нашому інтернет-магазині! Звертайтесь до нас ще, будемо раді Вашим новим замовленням!

• Виктор Б***

Гарний товар.

• Продавець  S-bio

Дякуємо за Ваш відгук Віктор та приємні враження від нашого товару! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Обов'язково

• Влад

Все добре

• Продавець  S-bio

Дякуємо за Ваш відгук Владислав ! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Обов'язково

• Николай Л***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Вага: 2.4 кг

магазину продавцю і Розетці вцілому - моя повага.

Переваги:
    для моїх нужд, засіб підійшов.
    • Продавець  S-bio

Дякуємо за Ваш відгук Микола та приємні враження від нашого магазину! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Обов'язково

• Віта Л***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Дуже обнадійлива упаковка бактерій помічників
    Гарне пакування від продавця - все ціле і гарне.
    Дякую за гарний товар і швидку безкоштовну доставку

Переваги:
    Велика упаковка (зручно що скільки хоч - стільки і замовляй)
    • Продавець  S-bio

Дякуємо за Ваш відгук Віта та приємні враження від нашого магазину! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Обов'язково

• Алексей К***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Користуюсґ цим товаром вже 3 роки. Дуже гарний ефект, з вигрібнох ями запахи вілсутні, викачували за цей час лише 1 раз.

Переваги:
    Гарний засіб
    Недоліки:
    Немає недоліків
    • Продавець  S-bio

Дякуємо вам Олексій за відгук! Завжди раді вам і вашим замовленням.
      Будемо і далі намагатися радувати
      наших чудових клієнтів
      якісним сервісом і перевіреним товаром))

• Олег Ж***

Запахи убирає і все? Не зменшує содержиме вигрібних ям?

• Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Хороший засіб для каналізації. Переробляє тверді відходи від прання, миття посуду. Користуюся багато років. Рекомендую

Переваги:
    Допомагає справитись з проблемами каналізації
    • Продавець  S-bio

Дякуємо вам Оксана за відгук! Завжди раді вам і вашим замовленням.
      Будемо і далі намагатися радувати
      наших чудових клієнтів
      якісним сервісом і перевіреним товаром))

• Руслан Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Только купил. Второй день использую и уже виден результат. В яме началось брожение бактерий. Дальше отпишу результат.

Переваги:
    Работает.
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  S-bio

Здравствуйте Руслан, благодарю вам за положительный отзыв, ждем ище ващих заказов.

• Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Вибачаюсь що поспішив з висновками , але в ході розмови з продавцем зясувалося що препарат діє трошки інакше чим я думав, тому міняю рейтинг товара !

Переваги:
    Корисні бактерії
    Недоліки:
    Працюють повільно
  • Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Не став ждать місяць так як смисла нема ,запускав все по інструкції та потрійну дозу навіть , хлора і моющих не було і стірки ці пів тижня ,препарат не робочий,жодної реакції не видно і не чутно взагалі в ямі,не рекомендую данний засіб

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Шо сипав шо не сипав ,зря кошти витратив
  • Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Товар прийшов швидко,продавець звязався швидко ,товар прийшов добре запакований,про роботу відпишусь пізніше так як почну тільки використовувати сьогодні

Переваги:
    Швидкість,порядочність продавця,далі про товар ще доповню через місяць
    Недоліки:
    Поки що не знайшов
  • Елена С***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Вага: 2.4 кг

Как перешла на этот септик уже другой брать не хочу. Пользуюсь год, эффективен.

Недоліки:
    Чуть дороже аналогов но того стоит.
  • Ігнатьо П***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Вже півтора місяці як користуюсь цим засобом. Так як пише на коробці кожного тижня по 2-3 мірні ложки засипаю і у каналізаційну яму і у вуличний туалет. Витратав вже пів пачки результату 0. Що я не так зробив?

Переваги:
    Недоліки:
    не працює
    • Продавець  S-bio

Павло добрый день, як шо яма застаріла і брудна жиром з низу то поки не переробиться дренаж в низу на дні то вода поки нікуди не буде уходити бо там жиром все замуленно !!!
      Так як препарат Septifos біологічного походження то переробка того жиру буде поступово !
      Мій совіт: пользуйтесь і далі, іноді потрібно більше часу, на практиці на третій місяць різко падає обьем води в септику так як забитий дренаж у вас !
      Терпіння, тільке терпіння !

• Юрий П***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Все доставили быстро и в лучшем виде. Сначала не понял, как пользоваться средством, так как не было подробной инструкции. Задал вопрос продавцу, сразу же перезвонили и проконсультировали в мельчайших подробностях. Теперь буду ждать эффекта)

Переваги:
    Все пришло быстро. Оперативная обратная связь
    Недоліки:
    Пока не обнаружено
    • Продавець  S-bio

Спасибо Вам большое Юрий за отзыв
      нам очень важно что вы оценили нашу работу. Всегда рады вам и вашим заказам.
      Будем и дальше стараться радовать наших замечательных клиентов
      качественным сервисом и проверенным товаром))

С Уважением, Роман.

• Евгений В***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Приехало все быстро, вроде какя то реакция есть, Но не было в комплекте мерной ложки, так что пришлось сыпать на глаз. В инструкции пишется доза в пакетах, так что вообще не имел понятия сколько сыпать. За это только и снял 1ну звезду

Переваги:
    Вроде что то работает)
    Недоліки:
    Небыло мерной ложки
    • Евгений В***

Через несколько минут после отзыва со мной связался представитель компании извинился за некомплект и рассказал сколько грамм должна быть ложка и как выйти из этой ситуации! К сожалению редактировать или удалить отзыв не могу, что б поставить максимально количество звезд! Поэтому просто скажу, что Рекомендую как компанию, так и это средство!!.

• Продавець  S-bio

Спасибо Вам Евгений за положительный отзыв, нам очень важно
      что вы оценили нашу работу. Всегда рады вам и вашим заказам.
      Будем и дальше стараться радовать наших замечательных клиентов
      качественным сервисом и проверенным товаром))

С Уважением, Роман

• Олександр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Гарний продукт. Користуюся вже на протязі років 3-4 мабуть. Результатом задоволений. Якщо тільки починаєте ним користуватись, майте терпіння. Чудес на світі не буває, має пройти певний час (місяць-два) поки побачите результат. Вісипав і на другий день яма висохла - такого не буває, хоча деякі виробники майже такий результат й обіцяють. Препарат праціє і це добре.

Переваги:
    Економний, працює, ціна
    Недоліки:
    дуже швидко осідає у відрі, треба помішувати у процесі вливання
  • Камал Н***

Все отлично ,все получила ,огромное спасибо

• Продавець  S-bio

Пожалуйста, пользуйтесь )) Спасибо вам за отзыв, всегда рады вам и вашим заказам ! Если что обращайтесь !!

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Лучшее средство среди всех которые пробовали, а пробовали мы все что продавалось в Украине. Заказ прошел быстро и оперативно..

Переваги:
    Рабочие свойства
    Недоліки:
    Нету, но хотелсь бы по дешевле
  • Денис У***

Доставили очень оперативно.

Переваги:
    Действие бактерий еще оцениваю.
  • Орец Д***
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Рекомендую! И не покупайте ничего что сделано в г. Ладыжине Винницкой области (там, на остатках "Биолика" пасуться несколько фирм, фасующих, по сути кукурузную крупу как "носитель" бактерий) - препараты не действуют!

Переваги:
    После украинских препаратов (наверное все были испытаны) - наконец то заметно уменьшение запаха и цвета воды в колодцах
    • S-bio

Дмитрий благодарю за отзыв!
      Наш биопрепарат Septifos завозится с Польши с официального дилерства под контролем компании Henkel AG & Co.KGaA Düsseldorf Германия.
      Контроль качества в германии на высоте, для себя они плохой продукт не выпустят !
      Мы гарантируем 100% оригинальность продукции Septifos.

• Леонід
    Відгук від покупця. Продавець: S-bio. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1.2 кг

Препарат нормальної якості. Дещо дорожчий від аналогів, однак ефективність вища.

Переваги:
    Запах з септика зменшився, намул дещо розрідився
    Недоліки:
    Частота викачування не зменшилася
    • S-bio

Дякуємо Вам Леонід за оцінку, нам дуже приємно,
      що ви оцінили нашу роботу. Завжди раді вам і вашим замовленням.
      Будемо і далі намагатися радувати наших чудових клієнтів))

• Юрий Т***

Мгновенная реакция продавца!

Переваги:
    Быстрая отправка

Благодарим Вас Юрий за оценку, нам очень важно,
      что вы оценили нашу работу. Всегда рады вам и вашим заказам.
      Будем и дальше стараться радовать быстрой и своевременной доставкой наших замечательных клиентов))