Відгуки покупців про Кабель Type-C - USB (2m) магнітний роз'єм 3.0 A Fast Charging дата-кабель для смартфона планшета швидкої зарядки та передачі даних USLION US0159 Red
Є в наявності
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Синій
Кабель просто супер, швидка зарядка працює добре,гарний дизайн та довжина. Магніт, це дуже зручно.Прийшов швидко. Дуже дякую продавцю та рекомендую усім.
- Переваги:
- Дуже гарний, магніт, довжина
- Недоліки:
- Немає.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Чорний
Якісний кабель з швидкою зарядкою
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Синій
Задоволений товаром і сервісом обслуговування!
- Переваги:
- 2м довжина,якісне обплетення кабеля,підсвітка,швидка зарядка,міцний магніт.
- Недоліки:
- Немає.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Червоний
Якісний кабель, сподобався.
- Переваги:
- Довжина 2м, сильний магніт, якісне обплетення, підсвітка, кольори в асортименті
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Тетьяна. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені товаром. Бажаємо приємного користування!
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Чорний
Товар супер. Швидка доставка.
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Микола. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Гарного дня.
- ІГОРВідгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Сріблястий
Все добре
- Переваги:
- Гарне обплетення кабелю, та міцний магніт.
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Ігор! Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та залишений відгук! Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Екатерина А***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Сріблястий
Отличный провод, работает без нареканий. Доставили быстро
- Продавець GuchnoShop
Вітаємо, Катерина! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені навушниками та роботою нашої команди. Бажаємо приємного користування!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Синій
Дуже якісний кабель!!!
67 w тягне без нарікань!!!
Нагрівання відсутнє!!!
Магніт досить потужний!!!
Брав довжиною 2 м.
Дуже задоволений сервісом і товаром!!!- Продавець GuchnoShop
Доброго дня, Сергій. Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що ви задоволені нашим товаром та обслуговуванням. Гарного дня.
- Альона Щ***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Синій
Дякую за якісний товар).
- Переваги:
- Швидко заряджає. Кабель довгий, але в темряві не загубиться завдяки підсвітці.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець GuchnoShop
Доброго дня! Дякуємо Вам за покупку та залишений відгук. Ми раді, що Ви задоволені нашим товаром!
- Степан Т***Відгук від покупця. Продавець: GuchnoShop. Довжина: 2. Колір: Червоний
Брав одразу 2, собі та жінці, в червоному кольорі. Дуже зручний у використанні, особливо коли ліжко з металевим бильцем, ще з плюсів це велика довжина, передача данних, замітність, та загальна якість. В нас є такий самий для micro usb, купувався роки 3 тому через те що інші виходили з ладу, цей же служив і служить.
- Переваги:
- Якість, довжина, можлива передача даних, на xiaomi швидке заряджання 15вт точно працює, як інші не знаю
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець MAZZE
Степан, дякуємо за ваш відгук та оцінку! Бажаємо Вам приємного та тривалого користування!