Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Електронна книга з підсвічуванням Amazon Kindle Paperwhite 11th Gen. 2021 8GB Black

Оцінка користувачів 4.97/5
  • Відгуки про товар продавця Pradavan
  • Дмитро Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

Доставили на наступний день. Книга дуже зручна, налаштування через фірмовий додаток. Підсвітка дуже приємна, а екран контрастний. Якщо у вас в аккаунті Амазон вказано білінг адресу не США, то можна написати в сапорт щоб вам відключили рекламу. Бо з українською адресою все одно не можна сплатити її відключення. Вони там дуже привітні та зробили все безкоштовно і без зайвих питань.

• Антон С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

Моя лучшая покупка за последние годы.

Переваги:
    Высокое разрешение, хорошая подсветка, аккумулятор держит долго, 8GB хватит на 5000 книг.
    Недоліки:
    Их нет
  • Андрій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

все дуже якісно і я всім задоволений

Переваги:
    гарний кут огляду, якість зображення, батарея тримає достатньо для е-книги
  • Павел К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

Книга очень удобная. Продавец очень быстро выслал и книгу, и чехол. Приятно было иметь дело.

• Оксана І***

Дякую!

Переваги:
    Якісний і яскравий
  • Олег В***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

Отримали швидко, книга прийшла без дефектів. Недоліків немає.

• Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

Все чудово, був кіндл попереднього покоління, цей більший, швидший, функціональнший. З продавцем все супер, швидко відправили, ніяких проблем.

• Ерік Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

супер швидко відправили, все працює, все супер

• Анастасия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

Класна книжка. Трохи знадобилось часу підібрати літературу у найвдалішому форматі mobi, але flibusta та Amazon круто то вирішуючи. Користуюсь тиждень, нарікань немає

Переваги:
    Співвідношення функціоналу і ціни
    Недоліки:
    Поки не виявлено
  • Григорій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Pradavan. Колір: Black

Це моє перше знайомство з електронною книгою.
    Одразу здалось що книжка погано реагує на мої дотики, ніби трохи з затримкою, миготить при перелистуванні.
    Керування інтуітивно не дуже зрозуміле, іноді відкривається не те меню яке я хотів. В принципі можна керувати однією рукою, але іноді жести роспізнаються не правильно і книжка пролистається не туди.
    Через всі ці незручності здається що ціна цьому гаджету 1000-2000грн, але я не експерт, підправте мене якщо що)
    Проте я став більше читати і мені подобається такий формат книжки, загалом все ок, не дивлячись на те що я описав вгорі.
    Продавець надіслав швидко, виходив на зв'язок коли я звертався з питаннями, дуже дякую.

Переваги:
    Очі не втомлюються, читати приємно
    Недоліки:
    Можливо ціна
    • Дар'я

Ви чекаєте від книжки швидкість як на планшетах, але це неможливо. Електронні книжки не найшвидкіші девайси, і треба звикнути до цих секундних затримок, але завдяки цьому вони можуть тримати заряд 3 тижня і навіть більше, і це при активному використанні. Планшети таким похизуватись не можуть

• Валерій С***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Електронні книги я почав використовувати 15 років тому, перша книга була Sony Reader PRS-T1, друга Kindle Paperwhite з екраном 6 дюймів, електронна книга Amazon Kindle Paperwhite 11th Gen. вже третя. І вона для мене майже ідеал. Оптимальні розмір та якість екрана, підвищена швидкість роботи, включаючи WiFi, ніяких проблем з керуванням, довго працює на одній зарядці.

Недоліки:
    Для мене немає
  • Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Прийшов на наступний день після замовлення.

Офіційно активується, новий, упаковка була запломбована.

Сам пристрій відчувається набагато надійніше за покетбуки, рекомендую. Конвертуються книги в відповідний формат кіндла дуже легко, пересилаються через безкоштовний додаток

• Ярослав С***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Товар відповідає заявленим характеристикам. Для простого читання книг повністю вистачає. Якщо когось турбує оригінал чи ні, то запевняю що це оригінальний.
    Користуюся 5 днів, поки що задоволений.

• Андрей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Брал книгу на подарок дочери, изначально выбор пал на PocketBook из-за его функционала и количества поддерживаемых форматов, подержав выбранную модель в магазине в руках и изучив материалы, и отзывы в интернете, о проблемах с PocketBook возникавших у пользователей решил присмотреться к Kindle. В итоге выбор был сделан в пользу Kindle. Выглядит книга более крепкой в сравнении, легко сконвертировал книгу и отправил через приложение на телефоне сразу на устройство, осталось отключить рекламу через поддержку Amazon. Дочь довольна, спасибо магазину за оперативность.

Переваги:
    Простой и понятный интерфейс
    Недоліки:
    Количество поддерживаемых форматов
  • Надія С***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Дійсно стала швидшою за попередні моделі, саме тому оновлювала з кіндди 13го року. Теплота підсвітки теж порадувала, можна прямо емулювати вигляд книжки паперової. Думаю це моя наступна книжка на років 10)

Переваги:
    швидше працює
    Недоліки:
    деколи місскліки бувають бо тепер вся поверхня книжки сенсорна адле мож звикнути
  • Тетяна О***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Купила книгу чоловіку на подарунок. Дуже сподобалася. Не підвисає, має доступ до wi-fi, досить проста в налаштуванні.
    Швидка доставка!

• Андрей С***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

это просто библиотека в кармане, есть подсветка экрана, то есть можно читать и ночью и в блекаут.
    есть конвертеры в am3 формат, то есть вы сможете читать абсолютно все книги.
    есть очень хорошие чехлы к этой читалке.
    покупал на подарок, теперь и себе захотел, мб и куплю себе тоже

Переваги:
    размер, тайп-с зарядка, долго держит заряд
    Недоліки:
    цена
  • Бойко С***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Все очень нравится, спасибо, магазину также спасибо за оперативное четкое обслуживание. Но реклама пока осталась, хотя в отзывах писали, что убирается она легко. Да, действительно легко, но надо платить 20 долларов и дальше вносить помесячную плату. К этому мы оказались не готовы(.

Переваги:
    еще не пользовались, купили на подарок ребенку, на надеемся, что не подведет)
    Недоліки:
    не можем убрать рекламу, просят оплату 20 долларов за это с последующей помесячной платой
    • Anastasiia

Рекламу убирает служба поддержки в течении 5 минут максимум, естествнно при наличии подключенного интернета в книге, и никто ничего не просит. Погуглите куда писать и что если не получается

• Продавець  THANOS

Инструкцию по бесплатному отключению рекламы можно найти на YouTube, видео называется "Як безкоштовно відключити рекламу на Kindle", автор Sviatoslav Parashchak. В комментарии к видео есть образец письма в Амазон.

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Гарна книжка, з переваг порівняно з 2022 версією - водонепроникність і менше місць де можуть забитися порохи і можливість вибрати колірну температуру, але менше пам'яті, хоча для ел. книжки це не критично. Відправка була дуже швидкою, книжка в заводській упаковці, дякую за хороше обслуговування.

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Очень удобная, лёгкая и приятная в использовании книга

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Нормальна книжка. Все, що очікував від виробника, який торбується про якість. Наш тування легке, якщо розумієш логіку дій. Док формати вимагають конвертації, але н не так довго. Як на мене, пристрій не тупить, повільність пов'язана з енергоефективністю. Ціна пристрою адекватна. Не пожалієте. Продавцю респект! Доставка менш, ніж за добу це рекорд

Переваги:
    Регульована підсвітка. Зручний формат. Зручне розташування налаштування
    Недоліки:
    Деякі формати вимагають конвертації
  • Антон

хорошая читалка

Переваги:
    подсветка экрана, не тормозит, удобно скидывать книги через сайт амазона
    Недоліки:
    не очень удобно держать потому что мало места вокруг экрана, не критично
  • Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Крутезна книга! Працює швидко, підсвітку можна налаштувати під себе або активувати автоматичне налаштування. В руці відчувається добре, приємній на дотик якісний пластик.
    Отримав на наступний після замовлення ранок.
    Офіційно активується та прив'язується до аккаунту амазон. Рекламу без проблем безкоштовно вимкнули у підтримці амазон.

Переваги:
    Швидко пряцює, денамічна підсвітка, якісні матеріали
    Недоліки:
    не виявив
  • Володимир Є***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Книга чудова, порадувало те, що після оновлення відключилася реклама, нікуди писати не довелося.

• Валерія
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Класна книга, швидко працює, заряд довго тримає. Часто боліли очі при прочитанні книжок - тепер з електронною книгою такої проблеми нема. Продавець швидко все відправив та проконсультував

Переваги:
    Якісна книга
  • Пётр Л***

отличная книжка.

Переваги:
    отличная книга. по сравнению с первой версией.
    Недоліки:
    пока не обнаружил
  • Савва Т***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Магазин добре виконує гарантійні зобов'язання (виявились деякі нюанси з екраном - обміняли книгу на нову, незважаючи на те, що пройшло більше 14 днів). Нова книга працює прекрасно.

Переваги:
    Екран, від якого не втомлюються очі; наявність темного режиму екрану (зручно при читанні вночі); можливість регулювати колір підсвітки; якісно зібрана; довго тримається заряд акумулятора.
  • Олексій А***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Відправка була в день замовлення.

Книга прийшла неушкодженою та в оригінальній коробці з паперовою пломбою.
    Книгу використовую більше тижня і наразі жодних проблем не виявив. Усі електроні книги купував або на амазоні, або завантажував через кабель type-c.

Окремо про формати книг: так як даний продукт підтримує обмежену кількість форматів, більшість з них треба конвертувати, наприклад, з .fb2 у .mobi. Конвертування виконується з легкістю за пару кліків на сторонніх сайтах для конвертації. Проблем з конвертованими книгами у формат .mobi не виникало

Переваги:
    - швидкість відправки
    - оригінальний товар
    - легкість та зручність використання
    Недоліки:
    - обмежений список підтримуваних форматів книжок
  • Назар П***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Щиро дякую за прекрасний сервіс та обслуговування!

Переваги:
    Зворотній зв'язок, оперативність.
  • Татарніков О***

Гарна річ

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Чудова книга і чудовий продавець

Переваги:
    Книга просто чудова. Відмінна робота продавця - все вчасно і якісно!
    Недоліки:
    Не має
  • Олійник Є***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Чудова книжка, онлайн версія, швидка доставка.
    Купляла місяць тому разом з чохлом цього ж продавця, політ нормальний

• Никита М***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Хорошая книга, хороший продавец.

• Ігор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Чудова книжка, хороший сервіс, передзвонили, уточнили, швидко відправили

Переваги:
    сервіс
  • Олексій О***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Необхідна була книга із завантаженим офлайн сайтом + зграя пдф документів. Трохи розібравшись вдалось задовільнити такі потреби.

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: THANOS. Колір: Black

Крута штука. Динамічно працює підсвітка.