Відгуки покупців про Папка-реєстратор iTEM, 2 кільця, 40 мм, А5, картонна, PP-покриття, біла (058/07)

Оцінка користувачів 5/5
  • Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: PersPro. Колір: Сірий

Гарні папки, красиві і міцні. Місцевий виробник, раджу. Сподіваюся, будуть працювати і далі.

Переваги:
    Міцні, не дорогі
    • Продавець  PersPro

Тетяно, дуже вдячні Вам за такі приємні слова і Ваші рекомендації! Будемо раді новим замовленням, всього Вам накйращого!

• Олена З***
    Відгук від покупця. Продавець: PersPro. Колір: Жовтий

Чудові папки, користуюсь А5 форматом, тому мені підходять.

Недоліки:
    Наклейка на корінці, відклеюю, бо вона здешевлює весь вигляд папки.
    • Продавець  PersPro

Олено, щиро вдячні за відгук! Будемо раді новим замовленням, всього Вам найкращого!

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: PersPro. Колір: Синій

Дуже зручні та якісні папки. Тверда оболонка. Якісне покриття. Швидке та якісне обслуговування! Дякую!

Недоліки:
    • Продавець  PersPro

Олено, дякуємо Вам за оцінку нашої продукції та роботи. Будемо раді новим замовленням, вьсого Вам найкращого!

Відгук від покупця. Продавець: PersPro. Колір: Бірюзовий

Удобная и функциональная папка-регистратор. Когда много материалов формата A5 - просто незаменимая вещь. И удобно, когда эти папки разные по ширине и цвету. Поэтому заказала много и разных. Отзыв буду просто копировать (ну не умею я писать разные отзывы для красных, желтых или зеленых папок)))

• Продавець  PersPro

Марино, щиро вдячні Вам за детальний відгук і оцінку нашої продукції! Раді бачити Вас серед наших покупців! З повагою, PersPro

Відгук від покупця. Продавець: PersPro. Колір: Білий

Відгук від покупця. Продавець: PersPro. Колір: Червоний