- Віктор С***Відгук від покупця. Продавець: Lamacaser. Колір: Mint
- Продавець Lamacaser
Дякуємо за вашу довіру та теплі слова! Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою. Якщо раптом знадобиться ще щось – ми завжди до ваших послуг! Гарного вам настрою та користування!
- Валерія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Lamacaser. Колір: Red
Дуже вдячна вашим менеджерам за швидке і якісне обслуговування.
Швидка доставка, хороша якість.- Недоліки:
- Продавець Lamacaser
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- СергейВідгук від покупця. Продавець: Lamacaser. Колір: Yellow
Прислали товар не на ту модель. Еще и ждал неделю. Категорически не рекомендую
- Недоліки:
- Шлют не ту модель, еще и неделю в пути
- Продавець Lamacaser
Доброго дня!На яку модель вам прийшов чохол?
- Продавець Lamacaser
Ми відправили ваше замовлення зразу. А так як обрано точку видачі - розетка, то доставка триває - днів - і це вже залежить не від нас
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Lamacaser. Колір: Antique White
Ок чехол за свои деньги, но цвет сильно расходится.
- Переваги:
- Чехол есть
- Недоліки:
- Цвет не соответствует фото
- Продавець Lamacaser
Дякую за Ваш відгук! Для нас важна ваша думка.Щоб ставити ще кращими для Вас. Дійсно іноді колір може не багато відрізнятися від фото, так як камера не завжди передає справжній колір.Також ми завжди можемо зробити фото в живу, за вашим бажанням.
- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Orange
Нормас, пару дней полёт нормальный. Дальше будет видно . Хотите премиум качества, берите оригинал . За эту цены все норм
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що загалом ви залишилися задоволені покупкою та оцінили співвідношення ціни і якості Сподіваємось, чохол і надалі буде радувати вас у користуванні.
Будемо раді бачити вас знову!
- НазарВідгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Lilac
Чохол прийшов у розпакованому вигляді. На самому виробі є маленька чорна крапка, яка не відтирається. До якості матеріалу претензій особливих немає, але за розкриту упаковку і дефект ставлю 3, обов’язково перевіряйте перед отриманням.
- Переваги:
- Матеріал на дотик приємний
- Недоліки:
- Упаковка приїхала розкритою (товар був просто вкладений всередину).
На корпусі присутня маленька чорна точка, яка не відтирається — схоже на заводське вкраплення або брак матеріалу.
- Продавець Sattil
Доброго дня!
Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за незручності
Щодо упаковки, на жаль, під час транспортування вона інколи може відкриватися, хоча товар відправляється запакованим.
Стосовно крапки на чохлі - це може бути особливість матеріалу або незначне виробниче вкраплення.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок — він важливий для нас і допомагає покращувати сервіс
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Blue
Чохол дуже пристойної якості. Продавець супер, доставив швидко до поштомату НП і головне БЕЗКОШТОВНО!
- Переваги:
- Чохол, як чохол. Виконує свої функції
Добрий день, Максиме!
Дякуємо за ваш розгорнутий відгук та високу оцінку нашої роботи! Нам надзвичайно приємно знати, що ви залишилися задоволені не лише якістю чохла Silicone FULL case, а й швидкістю та умовами нашої доставки.
Ми прагнемо, щоб покупки в нашому магазині були максимально комфортними, тому безкоштовна доставка до поштоматів — це наш спосіб подякувати клієнтам за вибір. Глибокий колір Navy Blue чудово пасує до вашого iPhone 13, а серія FULL забезпечить надійний захист корпусу з усіх сторін.
Нехай аксесуар служить вам довго та надійно! Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Готвянський І***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Black
- Продавець Sattil
Щиро дякуємо, що підтвердили отримання і раді, що все вам підійшло!
Ми дуже вдячні, що обрали саме наш магазин
Дякуємо за довіру!
Гарного Вам настрою та будемо раді бачити вас знову!
- Дмитро Ж***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Forest Green
Дуже задоволений покупкою! Забрав чохол — якість супер, все як очікував, сервіс на високому рівні, рекомендую цей магазин!
- Продавець Sattil
Дякуємо, Дмитре, за чудовий відгук і високу оцінку!
Раді, що вам сподобався чохол і сервіс нашого магазину.
Носіть із задоволенням і звертайтесь знову — будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Жанна Г***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Marsala
Не оригінал звичайно ,але якусь функцію виконує.Відслоївся частковологотип від самого чохла
Дякуємо, пані Жанно, за Ваш відгук
Нам прикро, що чохол не повністю виправдав очікування. Ваші зауваження обов’язково врахуємо, адже для нас важливо, щоб кожна покупка приносила лише позитивні враження
Сподіваємось, що чохол все ж прослужить Вам довго та надійно
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Lilac + Cream
Ідеально підійшов
Дякуємо, Ірино!
Раді, що чохол ідеально підійшов і ви задоволені покупкою. Носіть із задоволенням і завжди повертайтеся до нас за новими аксесуарами!
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Forest Green
Коли я отримав посилку коробка з чохлом була вже відкрита до мене. Яблучко не туди було розміщено
- Переваги:
- Подобається колір, бархат в середині
- Недоліки:
- Відкрита коробка з чохлом, не рівно розміщене яблучко
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Forest Green
Швидко отримала замовлення
Запропонували чохол кращій, ніж я хотіла замовити
Все якісне- Переваги:
- Швидко, відповідає опису і навіть краще
- Продавець Sattil
Ваші слова мотивують нас ставати ще кращими! Дякуємо за довіру! Ми завжди на зв’язку, якщо вам знадобляться ще аксесуари або допомога у виборі. Гарного дня!
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Lavender.
Чудові чохли за свої кошти і навіть краще. Приємні на дотик та зручні, буду обовʼязково брати ще!
- Переваги:
- Приємні на дотик, ціна
- Продавець Sattil
Дякуємо за позитивний відгук! Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені. Якщо у вас будуть питання або побажання – ми завжди готові допомогти! Гарного дня!
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Dark Blue
Чехол дуже сподобався, виконаний якісно! Посилку відправили одразу ж в день замовлення, а на наступний день чехол був у мене! Одним словом все на рівні Однозначно рекомендую даного продавця!
- Переваги:
- 1. Якість виробу
2. Оперативність опрацювання замовлення
3. Швидкість доставки
- Илона К***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Grapefruit
гарний чохол, хороша якість. прийшов швидко, менше ніж за день. прийшов в коробці схожій на оригінал
- Недоліки:
- не найшла
- Продавець Sattil
Ілоно, щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю чохла та швидкістю доставки. Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів лише найкращими товарами та сервісом, тому ваша позитивна оцінка для нас дуже цінна.
Раді, що упаковка також справила гарне враження – ми стараємося, щоб кожна деталь приносила задоволення нашим покупцям. Якщо у майбутньому вам знадобляться ще аксесуари або буде потрібна консультація, ми завжди на зв’язку!
Дякуємо, що обрали нас, і будемо раді бачити вас знову!
- Дар'я В***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Lavender.
Чохол сподобався, колір відповідає картинці
- Продавець Sattil
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням)
- Адріана Т***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Marsala
Дуже сподобався чохол,все як на фото,продавець швидко відправив)
- Переваги:
- Гарненький
- Продавець Sattil
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням)
- Катя З***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Dark Grey
Гарне упакування, товар якісний. Продавця рекомендую.
- Переваги:
- Гарне упакування, якісний товар.
- Продавець Sattil
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!)
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Lavender.
Приємний чохол, особливо за свою ціну, силіконовий, не скользить по поверхні, має шоф, але він наче прибиреться з часом
- Переваги:
- Підійшов повністю під кнопки, є захист камери за допомогою бортіку,
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець Sattil
Доброго дня!Дякуємо за відгукКористуйтесь із задоволенням
- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: Sattil. Колір: Antique White
Чехол самый дешёвый,скользкий очень,яблочко посажено криво,с одной стороны впавшее,с другой зацепляется. Ещё и с мелкими вмятинами и точками.
Не переплачивайте!- Переваги:
- Быстро отправили
- Недоліки:
- Скользкий,низкого качества
- Продавець Sattil
Добрый день , мы признательны вам за Ваш отзыв , и сожалеем что ваши ожидания не оправдались ! Мы всегда проверяем чехол перед отправкой на наличия брака . Шов идет минимальный и при ношении исчезает через пару дней . Так же хотим отметить что Вам были сделаны фото и видео обзор данного чехольчика ,и он же был Вам отправлен . И хотим обратить внимание что у Нас очень доступные цены . Мы стараемся быть удобными для наших клиентов)