Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 1/5
на основі 41 відгук
  • AI аналіз відгуків
    7 відгуків:  18% позитивні, 10% нейтральні, 72% негативні
    Загалом відгуки про подарунковий сертифікат ROZETKA мають переважно негативний тон. Користувачі скаржаться на складність використання, технічні проблеми із оплатою та відсутність чіткої інформації щодо застосування сертифіката. Основними недоліками є неможливість використання на більшість популярних товарів, затримки у надходженні сертифіката та відсутність якісної підтримки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Віталій К***
    Продавець: Rozetka

Дуже багато умов при яких ви не можете використати сертифікат. Нікому не раджу його брати на подарунок.

Переваги:
    Недоліки:
    Неможливість використати
  • Олександр
    Продавець: Rozetka

Не розумію хейту в коментарях, звичайний сертифікат зі звичайним використанням.
    Сам дарував не один раз, і дарували мені, і буду дарувати і далі, бо асортимент Розетки напевно найбільший як не крути.
    Логічно що сертифікат тільки на товари Розетки, спробуйте за талони WOG заправитись на OKKO, цього не має бо це не можливо.

Переваги:
    Все чудово. Отримав СМС з кодом за 4-ри хв від оплати
    Недоліки:
    не має
  • Валентин К***
    Продавець: Rozetka

Отримав такий на роботі. Не раджу. Треба чекати поки продавець розетка буде продавати товар, який ви хочете і на нього не буде знижки. Тоді можна використати сертифікат.

Раджу дарувати комусь, кого ви не дуже любите, але подарувати щось треба.

Переваги:
    2000 гривень
    Недоліки:
    Важко використати, фруструюча механіка
  • Ксюха Г***

Умови та підтримка

• Артем
    Продавець: Rozetka

Дарували подрузі на ДР, оплатив на сайті, через 5 хв всі коди сертифікатів прийшли їй на телефон, зручно коли треба вже зараз і немає часу купувати подарунок або фізичний сертифікат

Переваги:
    Швидко, зручно
  • Андрій А***
    Продавець: Rozetka

подарили на роботі . Хотів замовити ссд і що ми маєм . Сертифікати поки не доступні . Розетка вже давно на дні але з дна ще постукали . По відгука побачив не я єдиний ...

Переваги:
    ніяких
    Недоліки:
    всі
  • ВІКТОР П***
    Продавець: Rozetka

Потрачений час і зіпсований настрій!

Переваги:
    Недоліки:
    Неможливо розрахуватися у відділенні
  • Денис
    Продавець: Rozetka

дуже багато обмежень на покупки.
    Не можу купити майже нічого що обрав, бо багато товарів які подобаються - мають знижку.

Недоліки:
    Найгірший сертифікат, який мені дарували
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

17 лютого 2025 року замовила сертифікат, оплатила.
    Сьогодні вже 20.02 не можу отримали ні свій сертифікат, ні зворотній зв'язок ві Розетка. Не купуйте. Не створюйте собі проблеми

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже багато

• Таня С***
    Продавець: Rozetka

НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ СЕРТИФІКАТИ РОЗЕТКА!!! Тому що оплаті товару , якщо його вартість вища номінальної вартості сертифікату, з суми яку ви доплачуєте стягується комісія (Комісія за грошовий переказ при оплаті під час отримання товару (10₴ + 1.5% від суми, але не більше 95₴) , якої НІЯКИМ чином не можливо уникнути (ні при оплаті безготівкою, готівкою, доставка, самовивіз з будь-якого магазину, ВЗАГАЛІ НІЯК!!!( цікавилася в чаті у працівників магазину Розетка). Тобто при оплаті сертифікатом всі мають оплачувати не зрозумілу комісію майже до 100 грн., якої в інших магазинах можна уникнути!!!

Переваги:
    НЕМАЄ! НІКОМУ НЕ РЕКОМЕНДУЮ
    Недоліки:
    сертифікат не відповідає своїй номінальній вартості через комісію яку потрібно доплачувати
  • Панасенко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товари від інших продавців - не можна
    Товари зі знижкою хоч в одну гривню - не можна
    Всі товари зараз переважно мають сезонну псевдо знижку, відповідно примінити купон не можна
    Алкоголь що за знижкою що без
    Я перепробував десятки різних товарів, але, помилка - купон неможливо примінити.
    Що, як і чому догадуватись має клієнт сам. Список товарів де цей промокод можна примінити відсутній

Буде що прокоментувати?

Переваги:
    на даний момент нуль
    Недоліки:
    все - цей купон неможливо використати ніде і нікуди
    • Сергій М***

Аналогічна ситуація, розвід на гроші

• В'ячеслав Т***
    Продавець: Rozetka

Мені подарували два сертифікати. Коли нарешті вирішив ними скористатися, був неприємно здивований обмеженнями на використання. Коли ж знайшов товари які номінально відповідали умовам (продавець тільки Розетка) то у полі з сертифікатами було написано - Сертифікати поки не доступні і пінкта як написано в умовах Оплата при отримані не було.

Недоліки:
    Не зміг використати

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Ярослав Г***
    Продавець: Rozetka

Купили сертифікати як подарунок колезі. Дуже шкодую. Ні номера сертифікату, ні переглянути номер на який розетка взагалі його надіслати мала. Служба підтримки тільки в діалогах і не відписує зовсім нічого. Не даруйте сертифікати. Сертифікати розетка не даруйте 100000000%

• Анжела Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

хочу купити сертифікат у подарунок, але оплата не проходить. спробувала декілька банків

Переваги:
    Недоліки:
    неможливо оплатити

• Дмитрий А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Наихудшее за 20 лет впечатление от покупки онлайн вообще чего либо . Если вы хотите вернутся в 90е когда все начиналось в IT то купите это сертификат. Весь процесс сделан только для удобства продавца, о покупателе никто ни разу не думал. Разочарован в Розетке окончательно.

Переваги:
    Это просто издевательство над людьми
    Недоліки:
    Абсолютно кривая и неудобная вещь
  • Бурмистрова М***
    Продавець: Rozetka

Я часто купаю сертифікати на подарунки, але Розетка - найжахливіший вибір з усього різноманіття вибору. Першого разу я замовила сертифікат і ввела свій номер телефону. Людина, якій подувала сертифікат не могла його активувати, бо код приходив на мій номер. Зараз замовила сертифікат на подарунок, вже ввела телефон людини, якій дарую. Коди прийшов їй, а не мені. Виходить я прийду на свято з пустими руками, і ще буду пояснювати, що якийсь код то від мене.

Написала в службу підтримку (це нонсенс, що у вас немає оператора при ваших масштабах), служба підтримки в вічливій формі послала мене, зіпсувавши настрій і витративши мій час. Служба підтримки навіть не намагається ніяк вирішити ситуацію (наприклад, надіславши сертифікат на пошту, що не несе ніякої загрози компанії, адже при активації все одно код прийде на телефон).

Я НЕ РЕКОМЕНДУЮ нікому замовляти електронні сертифікати розетка. Незручно, некрасиво та ще й з бридким сервісом.

Переваги:
    Недоліки:
    незручна активація, неможливо подарувати без проблем та пригод, ніякої користі від служби підтримки. Суцільне розчарування.
  • Павло М***
    Продавець: Rozetka

Купон неможливо застосувати .....

Переваги:
    жодних
    Недоліки:
    просто не працює
    • Олег

чому? звертались до підтримки?

• Тетяна
    Продавець: Rozetka

Я завжди вважала сертифікат Розетки ідеальним універсальним подарунком. Допоки мені самій його не подарували, електронний. Це був жах! Треба пройти цілу епопею, аби вдалося таки його отоварити.

Шановна Розетка, якщо у вас товари на різних складах, чому це має бути моєю проблемою?? Тим паче, що бачиш це ти тільки при оформленні замовлення. Я так тиждень возилася, накидувала в корзину все що треба і не дуже, щоб нарешті зібрати з одного складу на 2000грн і таки використати сертифікат. Дуже незручно!!

Про "переадресацію" сертифіката на іншого отримувача вже писали. Теж додатковий незручний крок, бо багато хто просто не звертає на це увагу: людина купила, подарувала і забула. А потім як тобі вже треба отоварити, починаєш смикати того, хто тобі подарував. Таке собі.

• Інна

а що тут важкого то? вибрати фільтр товари розетки і все?

• Марина М***
    Продавець: Rozetka

Тиждень пройшов, а код сертифікату, від Розетка, так і не надійшов.
    Повідомила відразу і на наступний день. Відписали чекайте.
    Жахливий досвід

Переваги:
    Жодних
    Недоліки:
    так і не надіслали код
  • Ольга О***
    Продавець: Rozetka

на сайті написано, що є в наявності. а потім при оформлені знаходиш надпис - сертифікат не доступний. чого зразу не закрити дану позицію. навіщо вводити людей в оману. тим паче, що потім не можна його використати
    додзвонитись чи дописатись до оператора не можливо

Недоліки:
    не можливо придбати
  • Олександр Х***
    Продавець: Rozetka

У мене електронний сертифікат на 2000 грн.

Зробив замовлення на товар від продавця "Розетка", згідно умов, написаних на самому сертифікаті а розрахуватись не можу.
    Підтримка, дивлячись на те що товар відповідає вимогам написаним в самому сертифікаті, сказала що є обмеження на перелік товарів за який можна розрахуватись сертифікатом. І типа «купить щось інше» ))
    При спробі розрахуватись цим сертифікатом за товар, виявилось що продавець товару не Розетка!!! а «Розетка МЕД» (навіть підтримка нічого про це на знала).
    Це не шахрайство???

Жду пояснень від Розетки (або від вашої нової ТОВки «Розетка МЕД», мені все одно) і пропозицій вирішення проблеми, тому що я вважаю що порушувати умови використання сертифіката це шахрайство. Пишіть зразу всі обмеження і не змінюйте умови для тих хто вже придбав.

PS підтримки по телефону у Розетки зараз немає, якщо треба швидке вирішення питання – такого не буде, тільки чат

Переваги:
    Немає переваг
    Недоліки:
    Цим сертифікатом не можна розрахуватись за замовлення!!! Реальні умови використання зовсім інші ніж на сайті та самому сертифікаті
  • Станислав Ч***

Дуже не зручна штука.
    Вже писали про різні склади, але в жодному місці не позначено де який склад.
    Побачив так - електроніка на одному, постіль, парфумерія і шмотки - на іншому.
    Алкоголь, їжа, товари від інших продавців - не можна.
    Варто дарувати лише в одному випадку - якщо хтось хоче одну дорогу покупу і йому треба допомогти.

Переваги:
    Ну тіпа подарунок
    Недоліки:
    Всі
  • Максим
    Продавець: Rozetka

Непогано, особливо у разi, якщо вартiсть одиницi придбаного товару вища за номiнал сертификату

• Андрей С***
    Продавець: Rozetka

подарили этот сертификат и я ничего не могу купить
    если сума меньше - деньги сгорают
    если разные склады - сертификат недействительный
    если какие то неугодные розетке товары - сертификат недействительный
    у меня сейчас в корзине три товара с одного склада - постельное белье, подушка и плед -- и я все равно не могу применить сертификат
    это бред полнейший
    лучше дарите 2000 грн и обходите стороной

Переваги:
    их нет
    Недоліки:
    полно
    • Игорь

Так вы ввели номер в поле "промокод", само собой ничего работать не будет.
      В поле "сертификат" вводить нужно!

• Евгений О***
    Продавець: Rozetka

Это самый худший сервис, с которым сталкивался. Давайте представим, что вы выбрали несколько товаров на сумму 7155грн. И у вас есть сертификаты на 7000грн. Думаете, что нужно будет доплатить только 155грн? А вот нет. Розетка разбивает товары на 3 отдельных заказа и к каждому заказу нужно применять отдельный сертификат и если в одном из заказов 3500грн, то в сертификатах на 4000 грн сгорает 500грн или же нужно добавлять 500грн к сертификатам на 3000грн.
    Остальные недостатки:
    1. Код сертификата должен приходить через СМС на телефон. Он не приходит. Нужно звонить в службу поддержки несколько раз и просить выслать повторно. Я не шучу. Именно несколько раз. По одному из сертификатов я уже 2 дня им перезваниваю.
    2. Служба поддержки неправильно информирует по сертификатам (сами не знают, как они работаю). Говорят по телефону одну процедуру, в пункте выдачи говорят все иначе.
    Этот подарок превратился в полный бардак как для получателя так и дарителя сертификата. Розетка, ваши сертификаты - это дно.

Переваги:
    нету
    Недоліки:
    невозможно использовать
    • Михаил

Спасибо за отзыв. Почитал и решил не покупать такой сертификат

• Юрий К***

Спасибо за отзыв. Почитал и решил не покупать такой сертификат

• Дмитро К***

Почитавши відгуки також вирішив не брати сертифікат)

• Михаил
    Продавець: Rozetka

Люди жалуются на то что сертификаты недоступны пишет, на то что сертификаты не действуют на маркетплейс, просто он не работает и другое. Проблема была бы решена если бы перед покупкой или перед оформлением заказа человек ознакомился с условиями этого сертификата.

• Вадим С***
    Продавець: Rozetka

Не покупайте этот сертификат, им невозможно воспользоватся, под тем товаром который я хочу купить написано "Сертифікати поки не доступні" почему так написано кто его знает, да видимо и розетке всеравно

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Невозможно воспользоватся "Сертифікати поки не доступні"
    • Василь

І який товар ви хочете купити? Сертифікати від Розетки доступні не для всіх товарів.

• Ирина

Столкнулась с той же проблемой, выбирайте оплата наличными и доставка Розетка/Новая почта, тогда поле сертификата станет активным. Во всех остальных случаях, действительно, такое же сообщение о недоступности сертификатов

• Евгений Ф***
    Продавець: Rozetka

выброшенные деньги. абсолютно идиотская система разбрасывания товара на разные заказы (от одного продавца!) делает этот сертификат полностью бесполезным. почему нас должно волновать на каких складах у вас хранится товар?

Переваги:
    никаких
    Недоліки:
    выброшенные деньги
  • Богдан Х***
    Продавець: Rozetka

Просто подарите деньги, в таком случае розетка будет поступать честно, ведь можно будет и не купить (купить что-то не в розетке). С сертификатом вы оказываетесь у нее в кармане и вынуждены действовать по "уродским правилам" и получите шанс сыграть в квест.
    После моего экспириенса, не то чтоб больше сертификат не куплю, у меня нет желания иметь дело с розеткой вообще.

Переваги:
    Можно подарить человеку, который вам неприятен
    Недоліки:
    Это развод! Нужно детально изучить правила применения сертификата иначе можно просто слить деньги. И вообще нужно сильно постараться, чтоб исход применения был удовлетворительным. Срок годности. Сертификат не всегда срабатывает, хоть и отображается примененным в кабинете. После обломов с применением сертификата повысили цену на товары в заказе!
    • Иван Д***

“Подарить человеку, который вам неприятен», это просто топ)

• Сергей Ж***
    Продавець: Rozetka

Реализовано ужансо, почему пользователя этого сертификата должно волновать как у вас это на складах расположено, в итоге если товар на разных складах то применить к ним один сертификат не возможно

• Жаданос А***
    Продавець: Rozetka

Сколько сертификатов можно использовать на 1 покупку?

• Гость

Сколько хочешь, там нет ограничений

• Владислав
    Продавець: Rozetka

1. Сертифікат може бути погашений ЛИШЕ для товарів які продає РОЗЕТКА (ну з цим можна жити)

2. На етапі покупки товару - немає жодної підказки чи нотифікації, що сертифікат можна погасити лише при наступних умовах:

а) доставка Нової пошти. І це фейл - бо в мене була безкоштовна доставка у відділення Укрпошти, яке поруч з моїм будинком. Але ж нє - треба відкашлять 90 гривень кур'єру або 70 грн за доставку у відділення НП.

б) Оплата при отриманні. Я не хочу платити при отриманні. Я зараз хочу платити картою. Перке?!

Загалом видно що ці сертифікати Розетці не цікаві і слабо піаряться. По юзабіліті тверда одиничка. По сапорту клієнтів котрим дістались ці сертифікати у подарунок - ще одна одиничка.

А в цілому - можемо зробити номальний UX аудит і підняти конверсію вашому маркетплейсу ;) Звертайтесь.

Переваги:
    сертифікат працює. Але при певних умовах
    Недоліки:
    забагато обмежень і повна відсутність підтримки на етапі погашення сертифікату
  • Vladimir S***
    Продавець: Rozetka

Оплатил. Никакого смс не пришло. Поддержка просто игнорирует. Итог: испортили подарок и просто кинули на деньги. Отвратительный сервис

Переваги:
    Недоліки:
    Подарил розетке деньги
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Владимир! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Покупець
    Продавець: Rozetka

Куди на сайті припокупці вводити код? У віконце для промокодів? Якщо так, чи буду я бачити якесь підтвердження, що замовлення оплачене сертифікатом, чи буде і надалі писати сума для оплати?

• Дмитрий К***

для использования сертификата нужно выбрать оплату наличными. И тогда ниже появится "Добавить сертификат"

• Покупець

Дякую за відповідь! Хочу також зауважити, що номер сертифіката треба вводити при покупці в додатку, на сайті такої можливості нема.

• Вадим М***

Проще сразу выбросить. Оно того не стоит. Берегите нервы.

• Сергей
    Продавець: Rozetka

Код в смс? смешно, а ещё более смешно то что он не приходит после оплаты, ну и в розетке как обычно не отвечают на жалобы которые пишутся на заказ

Переваги:
    нету
    Недоліки:
    код в смс
      Эксперт Rozetka

Добрый день, Сергей! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.

• Denis
    Продавець: Rozetka

Много ньансов. Нужно внимательно читать описание.

Переваги:
    Можно подарить во время карантина
    Недоліки:
    Много ньансов. Подтверждение через номер телефона. Лучше бы просто на емейл высылали.