- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
дякую
доставка швидка, товар сподобався - Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Колір: Бежевий
Гарний та зручний скребок)
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Супер зручний, дієвий
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Дуже приємний на дотик, добре шліфований.
- Переваги:
- Легкий, не розібратися!!!
- Недоліки:
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Шкребок приємно тримати у руках, гарно відшліфований, але на ввігнутій стороні таки є дефект, що дряпає шкіру.
- Корж А***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Дуже класний шкребок, особисто мені подобається більше, ніж з каменю
Він тонший, і саме тому з ним зручніше працювати
+він більш "цупкий", не просто "гладить" шкіру, а саме можна пропрацювати м.язи і шкіру
Рекомендую- Переваги:
- ціна-якість
- Недоліки:
- Альона Х***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Дякую.,
- Переваги:
- Гарної якості товар. Не розібʼється при падінні в порівнянні з кварцевим.
- Недоліки:
- Не бачу
- ЮляВідгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Дуже поганий скребок, для обличчя не підійде, дряпає шкіру обличчя це при тому, що на шкірі є масажна олія, скребок не покритий лаком
- Недоліки:
- Не покритий лаком, дряпає шкіру
- Продавець Творец
Дякуємо за ваш відгук.
Врахуємо це на виробництві.
За 2 роки продали більше 500 таких гуаш і всі клієнти дуже задоволені без покриття лаком.
Ми пропитуємо всі гуаша в льняній олії, а лак це не є екологічний матеріал.
- Наталія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Отримала свій скребок вчасно. Якісний виріб, гладенький, відшліфований, приємний на дотик. Але, на жаль, розмір відрізняється від заявленого, 5×9 см.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
- Не відповідає вказаному розміру.
Хороший скребок!
Спасибо!- Переваги:
- Тонкий,качественный
- Недоліки:
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Сподобався
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Гарна якість, зручний, легкий.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Колір: Бежевий
Дуже класний скребок. Приємний на дотик, гладенький. Після того як отримала, замовила ще скребок для тіла)
- Переваги:
- Дерево
- Недоліки:
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Подобається якість товару . Якістю і швидкість оброблення замовленя дуже задоволена.
- Анна Я***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
класний скребок, зроблений дуже якісно. Зранку роблю масаж обличчя і набряк дуже швидко зникає, покупкою задоволена
- Переваги:
- якісний, ефективний
- Недоліки:
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Спасибо большое за заказ, все Good)
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Скребок чудовий, добре виконує свої функції , як для мене, то краще ніж з кварцу.
- Переваги:
- Чудовий
- Недоліки:
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Скребок дуже сподобався. Приємний на дотик. Зроблений з любов'ю, тому і працювати з ним, однє задоволення
- Переваги:
- Зручний
- Артем Ж***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Колір: Бежевий
Добрий вечір я заказала в товар дуже задоволений.
- Юлій Д***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Дуже приємний і гарний на вигляд!
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Творец. Кількість в упаковці: 1. Колір: Коричневий
Добротно якісно зроблений. Скребки з кварцу я розбила, тому з дерева, те, що треба
- Переваги:
- Не ламається, не б‘ється))