Відгуки покупців про Подарунковий набір для ігор 3в1 Шахи, Шашки, Нарди (34,5*34,5 см) B3517
- ГаляВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Шахмати супер за свою цену
- Продавець vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині!
З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- олег т***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Навіть моя мала дитина питає як то могли зробити такі криві шашки. Вони просто усі, різної товщини
- Продавець vKarakUliLux
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
- Дмитрий Ш***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Поле для нард має недоліки. Частина підтерта. Тобто поганий друк. Самі шахові фігурки дуже маленькі. У шашках неможна зробити дамку (зворотній бік не відрізняється). Висновок - не раджу.
- Переваги:
- Три гри
- Недоліки:
- Поганий друк на полі для нард. Маленькі фігурки. Дамку у шашках або треба домальовувати самім, або ставити фігуру з шахів.
- Любов З***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Якість, яка не відповідає ціні абсолютно. Дуже сумно, очікування було краще.
- Переваги:
- Защіпка на коробці
- Недоліки:
- Нешліфована коробка та фігури. Кінь абсолютно не такий як зображений на коробці.
- Продавець vKarakUliLux
Доброго дня, Любов! Дякуємо за Ваш відгук. Приносимо Вам щирі вибачення. Вже передаємо вашу скаргу у відділ контролю якості для прийняття відповідних заходів.
З повагою, Керівник магазина.
- Влад Ч***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хорошие деревянные шахматы. Но доска пришла с глубокой царапиной
- Продавець vKarakUliLux
Влад,Дякуємо за Ваш відгук. Постараємося покращіти нас сервіс.
- ИгорВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хороші шахмати добре на них іграти якісно виконані, за свої кошти просто супер
- Продавець vKarakUliLux
Ігор, дякуємо Вам за детальний відгук! Раді що Вам все сподобалось! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- Євген П***Відгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Хороший якісний товар!
- Продавець vKarakUliLux
Євген, Добрий день! Дуже дякуємо за високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш магазин VKARAKULILUX
- СофияВідгук від покупця. Продавець: vKarakUliLux
Красивый деревяный набор на подарок подошло, именинник доволен
- Переваги:
- Качество
- Продавець vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Ми дуже цінуємо своїх клієнтів і намагаємося якісно працювати для Вас! З повагою керівник магазину vKarakUliLux.
- Юра Д***Продавець: vKarakUliLux
Прийшов набір, гральних кубиквв небуло, поля в нардах затерті. Прохання, продавайте якісний продукт!
- Переваги:
- Недоліки:
- Описані вище