Відгуки покупців про Ортез на коліно з шарнірами M Чорний (ORTSH-M)

Оцінка користувачів 4.07/5
  • Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XL

Ставлю 4 бо за формою мого коліна не дуже підійшов, треба було допрацьовувати, шити різати, переробляти. Але в цілому гарний ортез.

Переваги:
    На коліна легше, тут навіть говорити не має про що.
    Недоліки:
    Матеріали напевно з яких виготовлені. Але якщо ставитися нормально то прослужать довго))
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: L

Товар прийшов швидко. Все відповідає опису та фото. Нарікань немає.

Переваги:
    Якісний ортез, добре тримає колінний суглоб.
    Недоліки:
    Не виявили.
  • Марина В***

Все сподобалось

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XXL

Не підійшов за розміром. Хоча за таблицею на обхват ноги в 54 см. 2XL, мав би підійти. Але я його й на литку ледве натягнув, не те що на коліно, вдягнувши - туго, некомфортно, шарнір з внутрішньої сторони з болем впирається в гомілку. Хотів би оформити повернення.

Переваги:
    Швидка доставка
    Недоліки:
    Не підійшов за розміром. Невідповідність опису на сторінці.
    • Продавець  FlyHigh

Добрий день!
      В розмірній таблиці виробу чітко вказана межа саме в 53 см обхвату стегна. Якщо товар не був у використанні, можемо узгодити повернення замовлення.

• Денис И***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XL

Спасибо большое очень удобно в нем колену

• Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XL

Через два дні користування розійшовся по шву,липучки ледь тримаються.В цілому функцію свою виконує,але якість тканини погана.Замовляла не собі тому зразу відгук не написала.

• Олександр С***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XXL

Дякую, все просто супер, якість

• Ангеліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XL

У перший день відірвалась одна ліпучка. В цілому товар хороший.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість 7/10
  • Володимир І***

Чудовий ортез якісний

• Скорищенко А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: M

Ок

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: L

Отримав травму коліна (розрив передньої хрестоподібної зв'язки + травма меніска 2 ступеня). Ходити міг, але є незначний ниючий біль і відчуття слабкості в коліні. Був страх що якщо якось не правильно стану на ногу то знову буде травма.

З цим фіксатором набагато краще. Можу спокійно ходити і не боятись нових пошкоджень.

Порада: закріплювати потрібно відносно сильно, щоб вага тіла частково передавалась з стегна в гомілку оминаючи коліно за допомогою шарнірів.

• Зуб Б***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XXL

Через один тиждень використання він ззаду по шву розійшовся..тепер треба якось зашивати. Явно так не повинно бути (

Переваги:
    У використанні зручний, добре тримає ногу
    Недоліки:
    Швидко порвався по шву
    • Продавець  FlyHigh

Добрий день! Нам дуже шкода, що так сталося. Ми з вами звʼяжемося для узгодження обміну.

• Продавець  FlyHigh

Сьогодні вам був відправлений новий ортез. Вибачте за незручності.

• Зуб Б***

Дякую, отримав новий Отез від продавця! Це дуже приємно! Дякую ще раз! Думаю що з цим не буде проблем.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: XXL

Отрима вчасно. Зовні все ок. Але нажаль, не витримав навіть двох тижнів носіння на товстій ноге з обхватом 52 см,що підходить під розмір XXL . Біля карманів для шарнирів внутрішня тканина відірвалась по шву, і тримається тільки на зовнішньому шарі.На передньому ортезі, карман для шарніра був зроблений з того ж самого матеріалу, що і сам ортез і такої проблеми не було.

Переваги:
    Швидка доставка
    • Продавець  FlyHigh

Доброго ранку! Нам дуже шкода, що так сталося. Ми з вами зв'яжемося для узгодження обміну товару.

• Александр П***

Дякую представнику магазина. Оперативно зв'язалися і вирішили питання.

• Василь М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlyHigh. Розмір: L

Дуже задоволений покупкою,ходити стало набагато краще.

Переваги:
    Ціна,надійна фіксація.
    Недоліки:
    Проблеми з доставкою
    • Продавець  FlyHigh

Добрий день! Раді що ви залишились задоволені товаром. Ще раз перепрошуємо за доставку, на жаль, перший раз Нова Пошта при пакуванні сплутала товари. Гарного дня!