- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Бомба
- Переваги:
- Допомагає
- Недоліки:
- Не виявив
- Любов П***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Працює на 100%
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Великолепное средство
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Прошов рівно рік! Як використала ваш чудодійний засіб. Все супер! Одного шприця вистачило на обробку двухкімнатної квартири одноразово і вуаль, спокійне, чудове життя без тих бридких тарганів. Буду радити Вас всім своїм знайомим!
- Переваги:
- Все супер
- Волленберг О***
Ви це робили і в спальнях? Вони і там біли чи для профілактики?
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Вже не вірив, що цих падлюк якось можна вивести. Але, цей чудо засіб мене врятував. Рекомендую
- Переваги:
- Реально працює
- Станіслав Я***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Гель працює, шкідники зникли після повторного нанесення, так як вказано в інструкції. Нещодавно помітив знову нових "квартирантів", це пройшло орієнтовно 6міс. повторив нанесення і більше нікого не бачив. Єдину пораду дам тому хто придбає, після нанесення промити насадку під струменем води, бо якщо цього не зробити то дуже важко дістати залишки гелю. Все інше знайдете в інструкції. Якщо кому цікаво площа квартири 42кв.м
- Руслана О***
Вы покупали в этого продавца на розетке?
- АннаВідгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дієво! До цього гелю вся кухня була обмазана тричі по колу різними дешевими, а тарганів ставало лише більше. Коли терпець урвався замовила цей. Третій день змітаю дохлих, навіть не думала що їх тут було стільки. Сподіваюся скуштував його кожен паразит. У кого є досвід, підкажіть як часто його оновлювати? Я готова купляти регулярно, лише б здихатися цих тарганів назавжди
- Переваги:
- Діє, таргани дохнуть масово
- Недоліки:
- Не дешевий, але він того вартий
- Вероника П***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб відмінний! Единий - який допоміг звільнити кухню від "окупантів-тарганів"! Результат був одразу, на ранок вже збирали очумілих паразитів. За тиждень пропали всі. На всяк випадок обробили повторно через тиждень. Досі все ОК! (купляли 2 місяці тому) Гелю багато, ще сусідку виручила. Рекомендую!
- Переваги:
- 100% результат!
- Ксения Ч***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Єдиний засіб який, хоч і не відразу, звільнив нас від сусідських тарганів. Поздихали не відразу але один за одним додихали на протязі двох тижнів. Зараз коли якийсь тарган залізне до нас то з'їдає отраву і дохне.
- Переваги:
- Працює вілмінно
- Уляна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Довго боролася з тарганами,вже сил не було, перепробувала все але ніяк не змогла позбутися. Купила цей гель і за два дні повністю всі таргани щезли, я була в шоці, ніяк не сподівалась на таку швидку дію. Пройшов місяць, тарганів досі немає. Одного гель хватає на всю кухню і ще залишається на другий раз. Наносила точково по всіх кутах. Результат: жодного таргана! Ура! Рекомендую!!!!!
- Переваги:
- Швидка дія, повиздихували таргани. Ще б придумали такий гель щоб позбутись москалів!!!!
- АлінаВідгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Зранку куча трупиків. Працює поки не засохло. На наступний день повторити треба . Можливо для профілактики і 3 рази . Шприця одного достатньо на 9 кв для трьох разів. Клала на шматки паперу 1×1 см цю отруту горошину, десь близько шт.
Рекомендую !- Переваги:
- Дійсно працює
- Володимир
Ви не написали скільки клаптикив бумажок ви поклали
- Николай И***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Даже не ожидал настолько высокой эффективности. DuPont что-то знают в инсектецидах. посилання
- Переваги:
- все тараканы сдохли
- Недоліки:
- пока не вижу
- Константин Т***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Наніс ввечері, зранку вже знайшов купу мертвих тарганів або тих, хто вже майже помер і виповз помирати на видні місця. Думаю, що ще є багато мертвих тарганів, які померли десь, де я просто їх не бачу.
Живих, які вільно пересуються, вже не помічаю.
Сподіваюсь, що ефект буде довгим. Рекомендую цей засіб.- Переваги:
- Ефективний, дійсно працює.
- Недоліки:
- Не помітив
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Дійсно гель себе виправдав! Рекомендую! Тарганів було безліч, протягом 2х неділь майже немає.
- Переваги:
- Дійсно ефективний!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
На наступний ранок після обробки багато тарганів повилазило на середину кухні і здохло. Так продрвжувалось 5 днів, щодня менше. Сьогодні рівно тиждень як обробила кухню і санвузол, поки жодного живого активного таргана я не бачила.
Використала пів шприца. Планую повторно обробити через 3 дні залишком шприца.- Переваги:
- Дійсно дієвий засіб
- Марина Т***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Завели мои соседи тараканов,эти гады лезут в мою квартиру,пытаются обжиться...Этот гель был последней надеждой,тк ловушки трёх разных фирм они игнорировали,проползали мимо и наверное ржали с моих стараний)))Вчера нанесла гель и утром уже увидела "павшего воина")))На большую кучу трупов не рассчитывала,у меня только залетные гости,но результат есть.Посмотрим,как дальше будет. Гель отправили очень быстро,за что огромное спасибо продавцу)Надеюсь больше не придётся ходить на ночное Сафари)))
- Переваги:
- Работает,легко наносится,небольшой расход
- Недоліки:
- Пока не обнаружила
- Ксения Л***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
За одну ніч на кухні як поле бою,одні трупики.Свою функцію виконує.Доставка швидко,зворотній зв'язок є
- Переваги:
- Великий об'єм і економне використання,діючий
- Недоліки:
- Можливо і дорогувато,але хватить на обробку двох трьохкімнаток.Так що,не знайшла поки
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Супер работает ! Пол года уже не вижу ни одного. раз в месяц обновляю в районе кухни несколькими каплями . Больше половины шприца ещё не использовал. с такими темпами шприца на 1.5 - 2 года хватит
- Переваги:
- Работает! Через неделю ни одного паразита усатого
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Средство просто огонь. Ночью заложил. Утром эти уже лежат на спине и дрыгают лапками. Конечно таким шприцом можно весь подъезд в пяти этажном доме обработать)
- Переваги:
- Эффект
- Недоліки:
- Нету.
- Продавець ANT
Спасибо за отзыв! Одного шприца достаточно минимум для 2 стандартных обработки (кухня, ванная, туалет).
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Прийшов швидко, після нього тарганів не стало на наступний день
- Переваги:
- Швидкість обслуговування та якість
- Недоліки:
- Можливо ціна
- Продавець ANT
Дякуємо за відгук!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Пів року боролася з ними різними засобами, майже безрезультатно. Використала цей засіб двічі протягом двох тижнів, вже кілька місяців їх і духу немає, хоча першопричина (сусіди-алкаші) на місці. Трупиків не валялось, вони просто зникли.
- Переваги:
- Пропали надовго
- Недоліки:
- Не виявила
- Александр Х***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Проблему вирішено
Сразу не посмотрел, забрал 30.12.22, строк годности до 02.01.23.
Интересно делаете, дельци...- Переваги:
- Даша Л***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Замовила товар 05/01/23 в цього продавця, товар прийшов на наступний день -06/01/23.
Прийшовши на пошту не було змоги читати повністю інструкцію, тому перевірила цілісність та комплектацію , оплатила товар, послуги доставки та забрала товар. Вже дома з‘ясувалось що термін придатності вже сплив(фото додаю). Термін придатності - 3 роки з дати виробництва. Дата виробництва - 02/01/20, тобто 4 дні як товар прострочений.
Прошу продавця віднестись відповідально та повернути кошти або замінити товар.- Недоліки:
- Прийшов прострочений товар
- Александр Х***
Такаж сама ситуація
- Даша Л***
Доброго вечора, продавець відразу відреагував на мій негативний відгук і проблему було вирішено. Магазин відправив новий засіб для видалення тарганів за свій рахунок. Дякую.
- Продавець ANT
Ми принесли вибачення за ситуацію, що склалась, та замінили (виплатили компенсацію) товар. На даний момент у продажі оригінальний гель Адвіон з терміном придатності - 26/03/2025.
- Ревуцкая Т***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Це найкращий засіб, звісно що таргани знову прилізуть, через рік , але дієвий засіб з ними справиться 100%
- Переваги:
- Безпечний для тварин.
- Недоліки:
- Не виявили.
- Виталий Д***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Купив, ввечері намазав. Вранці зібрав дохлих тарганів і навіть одного павука. Рекомендую, гарний засіб
- Василенко А***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Увы не помогает. Тараканов у нас было не много изначально. Как было так и осталось. И приходят новые. Средство они не едят, намазано уже где только можно. Ни одного умершего не нашла. Средство уже позасыхало и все
- Продавець ANT
Результат обработки будет зависит от многих факторов, препарат на 100% работает(гарантированно), апробированы профессиональный службой дезинфекции , помещение перед обработкой нужно тщательно убрать и помыть , чтобы не было альтернативных источников пищи!!! и в продаже есть очень много подделок, мы продаем только оригинальный гель стопроцентная гарантия
- Голопапа С***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Это средство супер-бомба, лучшее из лучших,чз 5дней ни одной ползучей твари.
- Переваги:
- Средство уничтожило всех тараканов, которых было очень много на офисе. Обработали только санузлы и кухню, из кабинетов просто исчезли.
- Недоліки:
- На фото кажется шприц больше, смотрите сколько грамм в шприце).
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Супер,тараканы просто исчезли,нет не мёртвых не живых .
- Переваги:
- Супер
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Шикарна штука!!! Дуже дієва!!!
- ТанюшкаВідгук від покупця. Продавець: ANT. Кількість: 1. Вага: 30 г
Вообщем готова оставить отзыв. Вчера вечером 15 с мужем разложили на бумажечках и утром 16 уже немного но лежало. Так это только за ночь. Все вытерли воды нет. Дохлые контуженые лежат, шевелятся. Я очень рада. Они очень любят жить в холодильнике. А что будет дальше????
- Переваги:
- Помогает реально
- Недоліки:
- Пусть их лутче не будет
- Софія Ч***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
продавець хороший. зателефонував, уточнив. відправив в той же день. результат гарний, вже на наступний день після нанесення прийшлось вимітати з полу дохлих тарганів, бо вони ідуть на світло коли вмирають. будьте до того готові!))
- Переваги:
- швидка відправка, швидка дія препарату, гарний продавець, гарний товар
- Продавець ФорсМажор
Дякуємо за відгук.
Ми є офіційним дистриб’ютором Syngenta в Україні.
Купуючи у нас ви отримаєте 100% оригінальний продукт. З повагою, інтернет магазин ФорсМажор.
Гарного дня!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 1. Вага: 30 г
чудовий засіб справився там, де інші не подіяли. перший видимий результат був в першу добу. ще 2 тижні після першого нанесення часом вилізали зовсім малючки (видно, вилюплювались). То ж я додавала невелички краплі ще двічі. Через три тижні від першого нанесення бльше жодного ніде не бачила. Зручний тим, що не потребує генерального прибирання, додаткових спреїв і пасток. просто розклав краплі і все. і ще залишилось більше половини засобу, якщо раптом знов хтось забіжить від сусідів.
- Переваги:
- відмінний результат, економний засіб, простий у використанні.
- Недоліки:
- знадобилось 3 нанесення
Доброго дня, Олено, дякуємо за відгук.
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб подіяв, десь через тиждень застосування таргани майже зникли!
Дуже раджу! - ВадимВідгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Гарний засіб. Знищує тарганів але вони досить швидко (3-5 днів) знову з"являються. Можливо не дуже повезло з датою виготовлення - отримав засіб, виготовлений чи в квітні чи в січні 2024 року, а зараз травень 2026 року. Інструкції повністю дотримувався.
Навіть по відгуках професійних фахівців, які казали - що діє дуже ефективно - зрозуміло, що мабуть щось не зовсім так працює ...- Переваги:
- знищує тарганів
- Недоліки:
- вони знову з"являються
- Продавець ФорсМажор
Вітаємо. Таргани зʼявляються, тому що є для них лаз в ваше приміщення від сусідів. Також, під час використання гелю, рекомендуємо перекрити ці лази. Якщо потрібна детальна консультація- звертайтесь
- Вадим Л***
Дякую.
Будемо ще замовляти засіб, десь за декілька місяців. Якщо буде трохи пізніше дата випуску - хоча б 2025 рік - було б чудово
Повністю ізолювати квартиру - не вийде - будинок 1964 року, хрущовка, ще й прильот був в сусідній будинок чотири місяці тому, саме після прильоту різко збільшилась кількість - багато мікротріщін.
- Алла Б***Відгук від покупця. Продавець: A-group. Кількість: 1. Вага: 30 г
Засіб почав працювати не одразу десь на 3 день при повторному нанесенні. Може те, що перший поверх.
Якістью задоволенна.
Дякую!!!- Переваги:
- Гарна якість.
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: ФорсМажор. Кількість: 1. Вага: 30 г
Неймовірно ефективний гель, єдиний який знищує тарганів! Через 3 дні та до цього часу не побачила жодної особини. Ефект дуже помітний, протягом довгого часу не могла позбутись від тарганів усіми відомими способами. Результат вражаючий, рекомендую!
- Переваги:
- Ефективно та комфортно, не наче шкоди для людей