- Надежда К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобалися!))
Надія, дякуємо за ваш вибір.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобные в использовании
Дякуємо за ваш вибір)
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Жахливі: важкі, не можна перегорнути сирники на сковорідці, марна покупка, жалкую.
- Наталія
А когда вы их покупали, то в руку не брали?
Вибачте за незручності та дякуємо за ваш відгук. Шкода, що ви не задоволені щипцями. Щоб максимізувати їхню ефективність та комфорт користування, ось кілька порад:
Перевірте розмір сковорідки: Перед використанням переконайтеся, що розмір щіпок підходить для розміру сковорідки.
Освоюйте техніку користування: Щоб легко перегортати продукти, спробуйте вчитися особливостям техніки роботи з щіпцями.
Якщо проблеми виникають і надалі, або у вас є конкретні скарги, будь ласка, звертайтеся до нашої служби підтримки. Ми завжди готові вам допомогти та вирішити будь-які питання.
- ЛюбовВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші, зручні , рекомендую . Дякую .
Дякуємо за ваш вибір)
- Ксенія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні, якісні щипці
Ксенія, приємного вам користування.
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручні, матеріали підходять для високих температур
Тетяна, приємного вам користування)
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подобається. Дуже зручний.
Ірина, приємного Вам користування)
- Чеботарева Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Классные шипцы, удобные.
- Виктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобные, легко моются. Жена довольна)
- Переваги:
- качество
- Ольга С***Продавець: Rozetka
Давно мечтала о таких щипцах. Нужная вещь на кухне. Длина хорошая. Не слишком длинная и не короткая. Невозможно обжечься. Идеальна для жарки и запекания мяса, овощей, рыбы. Легкие и по ощущениям очень надёжные щипцы. Удобное устройство фиксации в закрытом положении.
- Оксана П***Продавець: Rozetka
Отличные щипцы, пользуюсь ими как и на сковороде перевернуть на обратную сторону мясо или то что жарится , так и в кастрюле выловить тот же кусок мяса или рыбы, качество метала , ещё , что удобно их можно вешать
- Переваги:
- Одна из необходимых вещей на кухне
- Татьяна Д***Продавець: Rozetka
Щирі гарні на вигляд, вироблені з якісного металу, мають хороший захват, добре тримати в руці.
- Переваги:
- Добрий захват
- Недоліки:
- Поки не виявлено