- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Mary princess. Колір: Зелений
Збирається дуже швидко і легко, дитина надійно сидить в ньому, колеса добре фіксуються на гальма у разі необхідності.
Продавеуь перетелефонував, уточнив замовлення, посилка приїхала на наступний день після замовлення, рекомендую продавця- Переваги:
- Дуже зручний навіть для маленьких дітей, стійкий, міцний, швидка доставка
- Антон М***Відгук від покупця. Продавець: Like toys. Колір: Бежевий
Дуже гарне крісло. По якості жодних зауважень. Користуємось більше року - дуже задоволені
- Ганна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Отримали стілець для годування. При збиранні виявили недоліки в комплектації! Відсутній фіксатор підставки для ніг лівий (правийв наявності)!Фото додаю! Як отримати відсутню деталь?
- Недоліки:
- Не вистачає комплектуючих
- Гаврюшенко Д***Відгук від покупця. Продавець: Like toys
Замовляв дане крісло через півтора місяці виявився дефект що спинка крісла крива написав продавцю на зворотній зв’язок зі мною не вийшли продавця не рекомендую
- Недоліки:
- Крива спинка
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Crazy Panda. Колір: М'ятний
Проблему вирішено
В характеристиках продавец указал «с рождения», в инструкции производителя написано с 6 месяцев.
- Недоліки:
- Не соответствует описанию продавца
- Ольга М***
Дополню. На ножке стула какой-то выступ, который мешает его складывать и раскладывать. Похоже на заводской брак. И гарантия у них платная. Короче, покупкой недовольны.
- Евгений Б***Відгук від покупця. Продавець: LE-LE-LE. Колір: Зелений
Очень качественный товар
- Переваги:
- Все
- Аліна Р***Відгук від покупця. Продавець: Твоя Булька. Колір: Чорний
Стілець виглядає дуже красиво , якісно,збирається швидко , пластмаса добротна, багатофункціональний, завдяки колесам можна кататися по всьому дому)
- Переваги:
- Якість, красивий, зручний
- Недоліки:
- Не виявили
- Дарья Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Нормальный стульчик, устойчивый, безопасность малыша была в приоритете. Не хватает только регулировки столешницы по высоте. Все время хочется поднять повыше чтоб малыш не сутулился
- Переваги:
- Качество, безопасность
- Недоліки:
- Отсутствие регулировки высоты столешницы. Не очень удобная фиксация столешницы сзади на стульчике в сложенном состоянии.
- Птачик О***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Бежевий
Дякуємо, дуже гарний стульчик. Залишилось дуже задоволений. Рекомендуємо з синочком)))
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Світло-сірий
Стул мне понравился, красивый дизайн, легко мыть после кормления ребёнка, можно менять высоту.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Сніжана Б***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Рожевий
Хороший, зручний, безпечний стільчик. Донечка ще не сидить, але їй подобається лежати. Оформили замовлення бистро, доставили через 2 дні. Рекомендую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Пелешко В***Відгук від покупця. Продавець: Твоя Булька. Колір: Рожевий
Стульчик просто супер. Пришёл целый. Пластик хороший. В живую он смотрится намного красивее. Очень удобный, функциональный. Ребегку понравилось в нем сидеть. Пока все хорошо.
- Продавець Твоя Булька
Дякуємо Вам за відгук! Приємного користування!
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Vioshop. Колір: Біло-сірий
Обманули!!!!
Я полностью оплатил товар картой, а мне вместо серого прислали РОЗОВОЕ!!! На связь не выходят- Татьяна Ч***
Не связались? Тоже думаю серый заказать, а теперь переживаю
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Супер стульчик! Ребёнку очень нравится
- Переваги:
- Новый
- Александра Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Стульчик пришёл очень классный очень понравился. Оплатили с карточки пакунок малюка.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: FINEGOODS. Колір: Світло-сірий
Идеальный стульчик . Жаль,что раньше не взяли,он подходит уже
С месяцев 4 точно)) Опускается и поднимается сам стульчак ,раскладывается)- Наталі С***
Як називається колір?
- Продавець FINEGOODS
Shell Grey
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: BabyZ. Колір: Бежевий
Хороший, красивый, практичный стул, в котором удобно и безопасно!
- Переваги:
- Удобный, функциональный стул
- Недоліки:
- В целом, нет
- Марина Н***Відгук від покупця. Продавець: Твоя Булька. Колір: Бежевий
Стул очень классный, дизайн крутой. Ребенок может и лежать в нём, всё отлично.
- Переваги:
- Дизайн.
- Недоліки:
- Не нашли.
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Нам дуже сподобався стілець. Якісно зроблений. Ціна доступна. Вартує своїх грошей. Рекомендуємо.
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Очень довольны данным креслом. Собрали без проблем.
- Переваги:
- Хорошее качество, приятный цвет
- Недоліки:
- Не нашли
- Анастасия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Стульчик хороший, собирается быстро и легко. Все нравится
- Переваги:
- Простой в зборке. Легко опускается /поднимается спинка и сидение. Дополнительная накладка на столик. Ездит по квартире легко.
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Якісна річ
- Степан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Крісло супер. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість. Функціонал
- Недоліки:
- Поки немає
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Сірий
Замовляли саме тут, залишилися задоволеними на 100%...рекомендуємо.)
- Переваги:
- Зручний, відкидна спинка, висота теж змінна)
- Spox
Яна, дякуємо за відгук.
- Татьяна Б***
Подскажите пожалуйста, это у Вас бежевый цвет такой темный?
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Spox. Колір: Бежевий
Стульчик классный удобный. Малыш был в восторге при виде стульчика, ходил вокруг него и восхищался. Пользуемся 4 месяца потертостей нет . Стульчик устойчивый.
- Юліана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Дуже гарний стілець, задоволена, дитині зручно, все функціонує, рада вибором, раджу
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Отличный стульчик !бежевый очень красивый
- Переваги:
- Качество хорошее
- андрейПродавець: Daddy_BO. Колір: Сірий
Продавец выпрашивал предоплату ! Это несерьёзно !
- Андрій Г***
Добрий день. Ми не випрашували. Ми тільки озвучили свої умови. Оскільки у вас немає рейтингу як покупця на Розетка. Ми просили символічний Аванс у розмірі 200 грн. Щоб обеспечити себе, від крайнє не приємних ситуацій коли клієнт передумав не бере трубку і не заберає товар. А ми змушенні платити доставку в обидві сторони. Якщо б у вас були серйозні наміри придбати цей товар вам би аванс у розмірі 200 грн не помішав це зробити. Дякую.
- ІринаПродавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Замовила крісло для подарунку, при отриманні в магазині була повністю розірвана і вим'ята коробка, склалося таке враження, що крісло б/у. Дуже неприємно було, що магазин дозволяє собі зі спокійним лицем пропонувати такі речі клієнту! Обурена!!!
- Недоліки:
- Вим'ята і розірвана стара коробка, вміст ніби зі смітника
Эксперт RozetkaДоброго дня, Ірина! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.
- Олександр М***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Крісло класне! Малий дуже ним задоволений, а хто більше всього радіє то це мама, тепер може спокійно поїсти на кухні (вік дитини 5 міс.)
- Вероніка К***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий
Стілець для годування непоганий але нам прийшла корзина для іграшок вся в плісняві! !! Це ж стілець для дітей,як так можна!! Ще й дно з фанери,а не з пластику, тобто не можна прати,бо буде ще гірше.Ще в характеристиках написано що 4 положення спинки а по факту 3. В загальному стілець можна брати але тільки не через розетку,не відомо де він в них на складі пліснявою обростає.Розетка цей раз підвела!
- Переваги:
- Гарна пластмаса,легко збирати
- Недоліки:
- 3 положення спинки замість обіцяних 4 і пліснява на корзині для іграшок
Эксперт RozetkaДоброго дня, Вероніка! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.