Відгуки покупців про Термобілизна жіноча термокостюм шерсть мериноса Hasyun Туреччина 4009-M чорний

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: DNS Underwear. Розмір: XL. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Задоволена термобілизною, відходила в ній всю зиму, коли вдома було 9°.

Переваги:
    Добре тримає температуру, зручна та легка.
    Недоліки:
    Можливо трошки великувата, але для мене це скоріше плюс, ніж мінус.
    • Відповідність розмірній сітці

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: DNS Underwear. Розмір: L. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Дуже задоволена покупкою. Давно шукала саме такий верх - щоб не стирчав з-під звичайних светрів чи суконь. Виріз ідеальний. Рукав не 3/4, а по факту лише трошки вище зап'ястя - знову ж таки, не стирчить, зручно.
    В мене є інший термокомплект - з довгими рукавами та під горло - але його лише під спортивного стилю одяг можна вдягнути. Тож це просто різні речі, для різних цілей.
    Щодо загальної якості - виглядає так, що відсоток вовни відповідає вказаному, ну дуже добре гріє, хоч я й сумнівалася, що без флісу так може бути. Якісний пошив, сидить теж гарно. На мій L/XL відповідний розмір сів як треба.

Переваги:
    Надзвичайно тепле; зручно носити під повсякденний одяг; якісні шви
    Недоліки:
    Поки що не виявлено
    • Відповідність розмірній сітці

• Наталья С***

• Відповідність фото

Дуже сподобався, ношу третій місяць - стан не змінився. Рекомендую.

Переваги:
    Зручний, м'якенький, пласкі шви, гріє чудово. Швидко сохне, хоч машинний віджим і заборонено, віджимала в рушнику. Про рукав 3/4 вже писали, а штани нормальної довжини, можна заправити в шкарпетки за бажанням.

• Наташа М***

• Відповідність фото

Термобілизна посередня. По розміру +- відповідають, лише штани трохи завеликі. Тканина дуже тонка, посвідчується - чесно кажучи колготки в мене більш щільні були ніж так звані "термо штани". Тепло майже не тримає.

• Продавець  DNS Underwear

Шановний покупець! Дуже шкода що термобілизна не виправдала сподівання щодо товщини Це насамперед-білизна, базовий шар! Вона зберігає тепло за рахунок вовни у складі, а не за рахунок товщини. У цьому і є весь сенс термоБІЛИЗНИ. Якби ви одягли одяг із вовни сантиметрової товщини, ви б почували себе дуже не комфортно за найменшої активності. Вона товще і щільніше за спортивну синтетичну термобілизну для високої активності, але це і не флісовий зимовий спортивний костюм. Це функціональний виріб з оптимальною щільністю, з вовни мериносів, яка вважається найтеплішим природним матеріалом для одягу.

• Ирина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: DNS Underwear. Розмір: L. Колір: Чорний

На рост 167 подошел, держит тепло. Рукав короткий не выглядывает из - под одежды и вырез горловины тоже удобный

Переваги:
    Рукав три четверти
  • Наталья У***

Проблему вирішено

Костюм действительно греет. Но не соответствует размеру. Я заказывала размер М, верх сидит хорошо, а вот низ очень очень большой, рекомендую заказывать на размер меньше. Обращайте внимание на рукав три четверти, для меня было неожиданностью, но на фото так и показано. В основном термокостюмом довольна.

Завелике

• Продавець  DNS Underwear

Дякуємо за ваш відгук! Виробник шиє білизну під Європейський ринок, і вона дійсно дуже повнорозмірна. Інформацію про рукав 3/4 було внесено в характеристики в картці товару. Але вона чомусь не відображалась. Написали на Розетку. Ситуацію виправили. Просимо вибачення. Одразу не помітили.

• Олег Г***
    Продавець: DNS Underwear. Розмір: M. Колір: Чорний

• Відповідність фото

Дякую продавцю за консультації, але ми відмовилися від костюма, бо як на мене, то під категорію термобілизни цей комплект підпадає з великим натягом. Склад тканини можливо і файний (великий % шерсті мериносу, як заявлено), але тканина сама по собі дуже жиденька+для розміру "М" штани завеликі (особливо на стегнах). Крім того, на майці занадто великий виріз на грудях+рукав 3/4, тому невідомо як і шо ця майка повинна гріти. Підійде максимум в якості домашньої піжамии (за умови що майку від "М" а штани "S") але не для того, щоб підодягати його в морози під верхній одяг.

Завелике

• Продавець  DNS Underwear

Шановний покупець! Дуже шкода що ви робите висновки і припущення судячи з зовнішнього вигляду. Виріз і рукав 3/4 зроблені для того, щоб білизна була не помітна під одягом. Це видно на фото і вказано в характеристиках товару. Чи не так? Це насамперед білизна-базовий шар. Це не флісовий спортивний костюм тринитка з начосом як звикли багато людей у нас в країні. Термокостюм зберігає тепло завдяки вовні в складі, а не завдяки товщині. В цьому і є весь сенс термоБІЛИЗНИ. Це функціональний виріб з оптимальною товщиною і вовною мериносів в складі, яка вважається найтеплішим природнім матеріалом.