- Наталья И***Відгук від покупця. Продавець: Be Korean chic. Об'єм: 30 мл
Класна річ
- Переваги:
- Легко наноситься.Приемна сиворотка
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Be Korean chic. Об'єм: 30 мл
Дякую, все отримала. Гарна якість.
- Валерія Р***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 30 мл
Гарна сиворотка. Брала в комплексі з цим кремом. Гарно зволожують, при перших ознаках старіння — те, що треба. З часом прибирає дуже-дуже мінімальні зморшки. Для глибоких для лінійка не підійде. Але сам товар дуже якісний, приємно пахне, і мені підійшов, при тому, що корейська косметика мені зазвичай не підходить. Я вирішила ризикнути після купи перечитаних відгуків — і не пошкодувала. Дякую продавцю за гарний товар та оперативну роботу :)
- Любовь П***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 30 мл
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 30 мл
Мне очень понравилась эта сыворотка. Кожа, после нанесения сыворотки, очень мягкая, бархатная, как у младенца! Аллергических реакций не вызывает. Поры на лице не забивает. Морщинки вокруг глаз, конечно не убирает, но зато делает их менее заметными. Как для меня, мне нравится, буду заказывать ещё! Спасибо за доставку!
- Переваги:
- Хорошая, увлажняющяя
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: LBC Group. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 30 мл
Чудова сиворотка, гарно зволожує суху шкіру взимку замість денного крему. Вау ефекту ліфтингу не помітила, але зволожує гарно, беру не вперше.
- Переваги:
- Гарно зволожує як денний крем під макіяж. Брала зі знижкою, ціна гарна.
- Недоліки:
- Ліфтинг ефекту швидкого не помітила. Може колись буде)
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Marrybe. Об'єм: 1.5 мл
Прошу извинения,пробник нашла на следующий день,думала что это чек завернут,а это пробничек нашелся,так что спасибо большое!
- Переваги:
- Як1сть
- Недоліки:
- Немае
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Кількість капсул/ампул: 1. Об'єм: 30 мл
Швидка доставка.Якісна сироватка.Дякую
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: SnowBear. Об'єм: 30 мл
Все просто супер
- Переваги:
- Я только начала пользоваться сывороткой ,и кожа выравнивается подтягивается .
- Недоліки:
- Не вижу