Топи продажів

Відгуки покупців про Зелено-оливкова фарба-барвник для тканини Premium "Green olive"

Оцінка користувачів 4.64/5
  • Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Придбала дітям жилетки лілового кольору, та колір не сподобався малечі. Вирішила пофарбувати. Дві дитячі жилетки 15 г фарби. Результат супер, фарбувала в машинці при 90’
    Фото до та після.

Переваги:
    Гарний колір
  • Наталия К***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Краска просто супер! Немного не тот оттенок выбрала, но ничего, покрасило просто супер! Красила в стиральной машине.

Переваги:
    обновила сарафан, реально как новый
  • Валентина З***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Моя стара жіноча вітрівочка страшенно витертого за роки кольору хакі стала, як нова. От тільки колір вийшов далеко не оливковий і не хакі, а більше до чорного чомусь. Я сподівалася на зеленкувато-оливковий хоча б... Ну, але й так досить класно виглядає. Лише на сонці видно, що це насичений дуже темно-зелений. Досить гарний колір. Хотіла змінити її, от і змінила. Мені подобається :)

Переваги:
    Насичений колір
    Недоліки:
    Не оливковий )
  • Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Купив, пофарбував пару речей. Очікував зеленувато-сірий, але в результаті він більше сірий. Зелень ледве-ледве видно. Фарбує добре але відтінок трохи не такий як на упаковці.

• Продавець  BackColor

Дякуємо за відгук .Можливо, але всі викраски кольорів у нас на світлій тканини - тому можливо колір трохи відрізнився при фарбуванні із за того що колір Вашої речі трохи темніший чи з відтінком.

• Ірина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Уважно читайте інструкцію. На 100% бавовні колір отримала заявлений на упаковці колір

Переваги:
    Колір гарний
  • Эдуард Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Фарба добра, фарбував в пральній машинці.

• Олександра Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Пофарбувало бездоганно. Нові білі блузки з натуральної тканини. Потім прогнала машинку на 90 гр з порошком і все, ніяких следів користування фарбником

Переваги:
    Якісний, рівномірно пофарбував.
  • Роман
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Тільки для бавовни ,мінімум 95%!

• Валерия Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BackColor

Дуже просте використання. Результат супер! Тканина віскоза-льон. Мала штані з яких вимилась фарба. Використовувала весь пакетик 30 грамів на 7 літрів води.

Переваги:
    Легко фарбувати. Не фарбує миску/ванну
    Недоліки:
    Потрібна висока температура води
  • Денис Л***

Отлично покрасило.

• Продавець  BackColor