Відгуки покупців про Зелено-оливкова фарба-барвник для тканини Premium "Green olive"
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: BackColor
Придбала дітям жилетки лілового кольору, та колір не сподобався малечі. Вирішила пофарбувати. Дві дитячі жилетки 15 г фарби. Результат супер, фарбувала в машинці при 90’
Фото до та після.- Переваги:
- Гарний колір
- Наталия К***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Краска просто супер! Немного не тот оттенок выбрала, но ничего, покрасило просто супер! Красила в стиральной машине.
- Переваги:
- обновила сарафан, реально как новый
- Валентина З***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Моя стара жіноча вітрівочка страшенно витертого за роки кольору хакі стала, як нова. От тільки колір вийшов далеко не оливковий і не хакі, а більше до чорного чомусь. Я сподівалася на зеленкувато-оливковий хоча б... Ну, але й так досить класно виглядає. Лише на сонці видно, що це насичений дуже темно-зелений. Досить гарний колір. Хотіла змінити її, от і змінила. Мені подобається :)
- Переваги:
- Насичений колір
- Недоліки:
- Не оливковий )
- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Купив, пофарбував пару речей. Очікував зеленувато-сірий, але в результаті він більше сірий. Зелень ледве-ледве видно. Фарбує добре але відтінок трохи не такий як на упаковці.
- Продавець BackColor
Дякуємо за відгук .Можливо, але всі викраски кольорів у нас на світлій тканини - тому можливо колір трохи відрізнився при фарбуванні із за того що колір Вашої речі трохи темніший чи з відтінком.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Уважно читайте інструкцію. На 100% бавовні колір отримала заявлений на упаковці колір
- Переваги:
- Колір гарний
- Эдуард Т***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Фарба добра, фарбував в пральній машинці.
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Пофарбувало бездоганно. Нові білі блузки з натуральної тканини. Потім прогнала машинку на 90 гр з порошком і все, ніяких следів користування фарбником
- Переваги:
- Якісний, рівномірно пофарбував.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: BackColor
Тільки для бавовни ,мінімум 95%!
- Валерия Г***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Дуже просте використання. Результат супер! Тканина віскоза-льон. Мала штані з яких вимилась фарба. Використовувала весь пакетик 30 грамів на 7 літрів води.
- Переваги:
- Легко фарбувати. Не фарбує миску/ванну
- Недоліки:
- Потрібна висока температура води
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Отлично покрасило.
- Продавець BackColor