Відгуки покупців про Пояс для схуднення AIRM HEALTH Вулкан Класик (5561)
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Це жахіття, а не пояс! Він смердить гумою нестерпно, після розпакування пакету на 1 хвилину, провітрювала приміщення! Ним не можна користуватися взагалі!
- Продавець SunDay
Інна, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не зовсім підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Пояс із своєю роботою справляється на відмінно. Я дуже ним задоволена. Дякую.
- Продавець SunDay
Оксана, ми дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити вас серед наших постійних покупців!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: SunDay
Гарний пояс. Беру вже вдруге. Теплий, гарно тримає спину. Швидко прийшов. Дякую
- Переваги:
- Незамінний для спини
- Продавець SunDay
Ірина, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Сергей Т***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Пояс не якисний!Пiсля мiсяца користування порвалась усерединi пояса гума i це став не пояс а якась хрень з брижами!Не рекомендую,бережiть грошi i здоровья!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Д****о
- Продавець SunDay
Сергій, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Ангелина Я***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
При отриманні оглядала товар, запах був легкий. Через деякий час, після розпакування вдома, запах хімічний посилився. Вивітрювання та три прання не допомогли. Смердить і досі, тож не можу користуватися, в мене алергія на хімію. Не раджу алергікам.
- Переваги:
- Виглядає нормально, фіксація середня.
- Недоліки:
- Має хімічний запах, занадто сильний.
- Сергей Т***
Через мисяць користування в ньому порепаеться гума и ви будете нипремно вражени ,как то так.
- Продавець SunDay
Ангеліна, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Чудовий пояс! Все добре)
- Продавець SunDay
Наталія, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Заходьте до нас ще!
- Виталий Т***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Спасибо ! Классный пояс , продавец супер !
- Олейник Л***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
Аккуратний, красивий пояс, сподіваюсь в дії себе проявить добре. Купувала для занять фітнесом для підтримки хребта.
- Переваги:
- Хороший, аккуратний на свою ціну
- Недоліки:
- Поки не виявила
- Продавець SunDay
Людмило, велика подяка за Ваш позитивний відгук! Вдячність клієнтів - для нас найбільша нагорода!
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: SunDay
- Продавець SunDay
Олексій, дякуємо за вибір нашого магазину і високу оцінку! Обов'язково заходьте до нас ще.