Відгуки покупців про Прорізувач Baby Team єдиноріг (4018)
- Алина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Класна іграшка. Дитина успішно гризе її вже декілька місяців.
- Переваги:
- Кольори та якість
- Недоліки:
- Ще б ланцюжок додати, бо його купували окремо.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині!
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хороший прорізувач,зручно тримати дитячій ручці.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дитинці дуже сподобалося)))
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та що обрали нашу продукцію. Нехай продукція нашої компанії приносить радість Вам та Вашій дитині !
- Анжелика З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Гарний
- Оля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Дуже красивий і яскравий прорізувач для нашої принцеси!!
- Переваги:
- Ціна по акції
- Головко Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Яскравий,приємний.
Дитина любить його гризти.
В нагоді десь з 7 місяців. - Александр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Очень классно отвлекает, 5-7-10 минут радости для малыша и мамы. Отличный грызунок. Дочке 3 месяца, с интересом берет в ручку и грызет. Особенно помогает во время массажа, вместо пустышек(не пользуемся). Размер, форма и вес идеальный для 3 месяцев. Очень рады что купили.
- Анна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Игрушка красивая, рисунок только с одной стороны. Нашему 3-х месячному ребенку она еще не интересна, ждем когда начнутся зубки.
- Переваги:
- Красивая и милая игрушечка
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Грызунок классный,на ощупь приятный.Но огорчило то что раскрашен только с одной стороны.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Раскрашен только с одной стороны
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Брала на подарок для девочки 6 месяцев. Ей сразу же он понравился. Яркий симпатичный без запаха
- Переваги:
- Качество отлично
- Недоліки:
- Не нашла
- МиланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
- Дарья Б***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Все супер. Ребенку очень понравился.
- Переваги:
- качество, симпатичный дизайн
- Недоліки:
- не найдены
- Оляля П***
Дуже миле)
- Яна Р***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Написано, что до ш месяцев,а что после нельзя использовать?
Представитель компанииЯна, рекомендованный возраст для использования данного прорезывателя - с 4 месяцев (4 мес+). Данная информация указана в описании товара на сайте, а также на упаковке товара (фото товара в упаковке доступно к просмотру).
С уважением, команда Baby team