Картка Rozetka

Відгуки покупців про Степлер Buromax 23 100 аркушів Синій (BM.4287-02)

Оцінка користувачів 3.5/5
  • Юлия Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Вже другий степлер такий купила, обидва прийшла зі зламаними пластиковими накладками. На функціональність не впливає, але ж замовляли як товар належної якості, без дефектів. Дуже прикро.

Недоліки:
    Зламаний

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Степлер прийшов з поламаною з обох боків пластиковою підошвою. На видачі запевнили, що оформлять брак і я одразу можу замовити інший. Замовив, прийшов отримати, винесли той самий поламаний. Знов запевнили, що вже зараз ну на 100% оформлять брак. Замовив, прийшов забирати втрете, і мені винесли ДВА степлера, один поламаний за попереднім замовленням і другий також поламаний за новим замовленням. На сайті жодної згадки що партія бракована. Що у вас в біса коїться?

Переваги:
    Жодних, суцільна брехня
    Недоліки:
    Прийшов поламаний

• Світлана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Прийшов товар з тріснутими "ніжками". І це не служба доставки, степлер був упакований надійно.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Игорь К***

Напевно Ваш товар з тріснутими ніжками сьогодні прислали мені, я змушений був відмовитися

• Павел П***

Ось i до мене черга дiйшла, менi цей же товар з трiснутими нiжками прислали... якщо товар з дефектом, то чому не попереджати про це?

• Виталий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

Классный степлер и вечный.

• Ярослав К***
    Відгук від покупця. Продавець: K&Trade. Колір корпусу: Чорний

Степлер супер, просто як танк, повнісьтю металевий, пробиває до 100 сторінок

• Тимофей У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

Работает уже второй год, брали для скрепления бананок (пришлось немного укоротить ручку, но это так индивидуально)) ) работает отлично)))

• Бобро О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

Не так вже багато ним працювали, але почав заганяти по 2 скоби відразу. Щоб скріпити ним щось тепер йде куча нервів та часу

• Бобро О***
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

отличный степлер для того, чтобы скреплять большие объемы бумаги, в меру тяжелый, не ездит по столу. скобы вставляются в выдвижной ящичек, открывающийся от кнопки. отличный продукт, рекомендую к покупке.
    #мояраспаковка

Переваги:
    качество и функциональность
  • Гость
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

Переваги:
    Хорошая штука
  • Олег

ЦЕ ПРОСТО ОФІСНИЙ ТАНК

Переваги:
    Металевий корпус та ручка
  • Марина К***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Синій

Прийшов товар вже поломаний!!!!

Переваги:
    НЕМА
    Недоліки:
    Прийшов товар поломаний вже

Вітаємо. Що саме поломане?
      Зверніться до чат боту Розетки для обміну/поверненню товару

• Александр К***
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

когда они будут в наличии?

• Марта
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

Степлер просто чудо! Замовляли в офіс для роботи з документацією орієнтовно від 20 до 60 аркушів. Машина просто звір працює безвідмовно, легко та зручно. Заправка скоб удосконалена в порівнянні з моделью 4286 ( нею користувались більше 10 років). Доставили за 1 день!Рекомендую!!!

Переваги:
    Металевий корпус, зручність
  • Маша
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

сюда обычные скобы подходят? или надо какие то специальные для больших объемов

• Алла

только скобы №23

• Сергій Б***

А також номер 24 можливо але пробивна здатність буде менше до 30 аркушів максимум.

• Серафима
    Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Сріблястий

если кто-то на себе испытывает трудности со степлером и занимается тем что по 10 листиков скрепляет потом все вместе еще межу собой скрепляет, то про это благополучно можно забыть, это просто монстр и я никому не даю им пользоваться, такое сокровище надо еще поискать, очень рада что купили, это то про что можно сказать профессиональное офисное оборудование после него все остальные степлеры просто игрушки