Відгуки покупців про Темно-коричнева фарба-барвник для тканини, Promo "Dark chocolate"
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Пофарбував непогано ,але трохи с малиновим відтінком .Фарбувала в пральній машині .Потім запустила просто з пральнім порошком ,потім очистку машинки зробила,протерла всі резинки .Прала темні речі .Але після попрала білі і не один раз ,вони всі спорчені.сірі ,знову чистила і знову прала ,але проблема залишилась ,білі речі просто в смітник ,знову
- Продавець BackColor
Доброго дня ! Серія Promo підходить для натуральної тканини з невеликими домішками синтетики. Якщо фарбувати більш синтетичну тканину колір дійсно може змінювати відтінок. Дуже важливо серію фарби обирати за складом тканини. При фарбуванні в пральній машинці, необхідно обирати режим БАВОВНА!!! Після фарбування одразу прогнати вхолосту та протерти резинку. Для більшої надійсності додайте лимону кислоту та дайте високу температуру.
- Марія А***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Хороша фарба, все пофарбувала відмінно, насичено як і було задумано
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Краситель отработал отлично!
Джинсы окрасились насыщенно и ровно.
Замечание:
Я красил в ёмкости, на плите, при 60 град. Надо было сыпать весь пакет - было бы ещё лучше.
Всё как по инструкции.
Рекомендую!
Комменты для недовольных:
1. Если красите изделие больше 0,5 кг (пальто и т.д.) - используйте ВСЮ пачку, а может и две.
2. Внимательно читайте инструкцию!- Недоліки:
- Отсутствуют
- Микола В***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Не відповідає очікуванням колір і якість!
- Аліна С***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Красила пальто. Результату 0. Там де колір вицвів на сонці не закрашує.
- Переваги:
- Не знайшла.
- Недоліки:
- У темно коричневій фарбі багато бортового пігменту. Будьте готові, що світлий колір буде з бордовим, а не коричневим відтінком.
- Оксана Т***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Гарна фарба. Оновила колір речам.
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Непогана фарба,для натуральних тканин супер!
- Переваги:
- Можна фарбувати в машинці
- Недоліки:
- Не дуже насичений колір
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: BackColor
Фарбував у пральній машинці білі футболки з вмістом синтетики 50% - результат очікувано світліший, при чому білі нитки швів зовсім не зафарбувались - мабуть 100% синтетика.
Результат адекватний - питань немає.- Переваги:
- Зручно фарбувати в машинці, низькотемпературна фарба
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: BackColor
Не раджу витрачати гроші і час на даний виріб
- Переваги:
- Недоліки:
- Колір набагато світліший, погано профарбовує
- Продавець BackColor
Нам прикро,що у Ви залишились незадоволені результатом,Але можливо фарба була невірно підібрана під відповідний склад тканини.
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Дякую. Врятувала куртку!
- Александр л***Відгук від покупця. Продавець: BackColor
Хорошая краска. Заказываю не первый раз у этого продавца
- Переваги:
- Хорошая
- Недоліки:
- Пока не нашёл