Відгуки покупців про Гантелі композитні набірні 16 кг (2×8 кг) WCG Titan Edition, пластиковий гриф Ø30 мм (антиударні диски)
- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 26
Товар відповідає опису та зображенню.
Поки додому допер - чуть не здурів...
Тобто свою функцію - тренування - виконують від початку придбання.
Я задоволений.- Переваги:
- Набірні гантелі.
- Недоліки:
- Не знайшов.
- Продавець Infinito Shop
Михайло дякуємо за високу оцінку гантелей, ми раді, що вони підійшли Вам за усіма параметрами і Ви задоволені! Бажаємо Вам вдалих та максимально ефективних тренувань!
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 30
Продавець швидко зв'язався та відправив. Товар відповідає опису. Коробка, в якій доставили, була не дуже міцною і місцями можливо не витримала вагу і порвалася, хоча це не критично. Диски були запаковані в окремі пакетики.
- Продавець Infinito Shop
Щиро дякуємо Андрій за широкий та інформативний відгук та високу оцінку нашого обслуговування. В першу чергу приносимо вибачення за коробку, Нова пошта не завжди ідеальна. Та звісно чекаємо на Вас ще в компанії Infinito Shop! Нехай гантелі довго та з користю служать!
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 30
Очень довольны покупкой, дошла быстро, все детали соответствуют описанию.
- Продавець Infinito Shop
Вдячні Вам Ольга за відгук про наш товар. Ми раді, що Ви лишились усім задоволені. Нехай гантелі довгого та з користю служать Вам! Бережіть себе!
- Игорь Х***Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 26
Отримав сьогодні гантельки про які мріяв . Посилка приїшла навіть бистріше ніж очикув . Якістю товару задоволений , все нове , не пошкоджене і гарно запаковане . Дякую вам !!!
- Переваги:
- Ціна , якість , швидкість доставки
- Недоліки:
- Не виявив поки що .
- Продавець Infinito Shop
Ігор щиро дякуємо за Вашу оцінку. Ми раді, що Ви задоволені нашим обслуговуванням та товаром! Нехай гантелі довго служать!