Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Гантелі композитні набірні 40 кг (2×20 кг) WCG Strong Edition зі сталевим грифом Ø28 мм (антиударні диски)

Оцінка користувачів 5/5
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 45

Не рекомендую. Гантелі приїхали в маслі. Реально. В машинній олії чи у чомусь жирному. Замастив руки. Повертати навіть не збираюсь, важкі капець.

Переваги:
    Недоліки:
    Габарити завеликі, незручні. Пакування з дефектами
    • Продавець  Infinito Shop

Сергій доброго дня. Зв'язались з Вами і вирішили дану ситуацію, пояснивши усе. Чекаємо на Вашу відповідь до відгуку. Раді, що все вирішилось. Вдалих тренувань і класних покупок!

• Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 55

Качеством доволен. Приехал один блин 5 кг со сколом, связался с менеджером - отправили такой же за счёт магазина. За замену и сервис отдельное спасибо.

• Продавець  Infinito Shop

Щиро дякуємо Сергій за високу оцінку нашого товару. За ситуацію з диском перепрошуємо знову ж таки. Раді, що в кінцевому підсумку Ви залишились задоволені! Нехай гантелі довго та з користю служать!

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 55

Товаром задоволений.

• Продавець  Infinito Shop

Щиро дякуємо Дмитре, за високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви лишились усім задоволені! Бажаємо гарних і ефективних тренувань!

• Юлія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop. Вага: 40

Гантелі просто супер. Підходять і для мене і для чоловіка, так як є можливість знімати диски і коригувати вагу.

Переваги:
    Ціна, можливість коригувати вагу, якість
    Недоліки:
    Поки немає
    • Продавець  Infinito Shop

Щиро дякуємо Юлія за Ваш відгук! Нехай гантелі довго служать!

• Маряна Г***
    Продавець: Infinito Shop. Вага: 55

Товар відправили швидко, прийшов добре упакований в ідеальному стані. Круто виконані та приємно здивувала якість, ідеальне поєднання ціни та якості

Переваги:
    Якість, ціна, робота спеціаліста, зовнішній вигляд
    • Продавець  Infinito Shop

Щиро дякуємо Мар'яна, за високу оцінку нашого товару. Ми раді, що Ви лишились усім задоволені. Чекаємо на Вас ще в компанії Infinito Shop!