- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 2.8
Чайник гарної якості. Попередній такий самий був 7 років, як новий. Аби не забули пустим на вогні ще б довго користувались. Взяла ідентичний
- александр А***Відгук від покупця. Продавець: Wagon. Об'єм: 2.8
Был такой же около 20 лет.
Поэтому и искал точно такой.
Один к одному, фирма была только выбита"Винсент". Но надпись думаю можно набить любую... Главное качество:
Нормальный металл, нормальный свисток.
Широкое дно захватывает весь поток пламени и очень быстро нагревается.- Переваги:
- Классный чайник!!!
- Недоліки:
- Реально нет!
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Чайником задоволений, якісно зроблений. Нагріває воду швидко. по дизайну теж нема питань, свисток працює голосно. Вже нагрівав воду разів 50 ніякого накіпу або іржі немає, все залежить від якості самої води. У мене вода якісна, зі скважени.
- Переваги:
- Дизайн, розмір, швидко нагріває
- Недоліки:
- немає ніякого фільтру води як в електро чайниках
- Діана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Жахлива якість ((( не пройшло і місяця, як в середині вже зʼявилась іржа ((
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Через місяць користування чайник заржавіл та окислився в середині
- Недоліки:
- Ржавіє та окислюється в середині
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Клас! Свистун ще той! Дякую
- ЛІНА Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Поки жодних нарікань. Хіба важкувато відкрити носик, коли вода щойно закипіла: пальцями легко торкнутися гарячого металу через короткий гачок
- Михайло Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Добрий. Свою функцію виконує.
- Переваги:
- Ціна, якість, свисток
- Недоліки:
- Ручка припікає руку.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Гарний чайник, тільки почала користуватися.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Отличный чайник.Люблю этот бренд.
- Переваги:
- Красивый.
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Коли кипить цей чайник , сусіди починають бігти в укриття. В нього є всі шанси вижити в нашій родині ). Попередній кипів пошепки …царство йому алюмінієве
- Переваги:
- Гарний, гучний
- Недоліки:
- Може налякати сусідів та домашніх тварин )
- Чередниченко С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Чайник очень красивый и удобный.
- Переваги:
- Очень сильно свистит.
- Недоліки:
- Из я не нашла.
Отличный чайник себе брала давно теперь дочке чайник решила сменить и купила такой же и ей,дочь очень довольна внук сказал,что чайник красивый свистит как угорелый не услышать просто не возможно.
- Переваги:
- Свистит очень хорошо.
- Недоліки:
- Не в первый не во второй раз я недостатки не обнаружила.
- РусланВідгук від покупця. Продавець: DimPosud. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.8
Через півроку кришка покрилася іржею та у місці стику носика з корпусом почала текти вода
- Переваги:
- Дуже гучний свисток
- Недоліки:
- Швидко покрився іржею
- РусланВідгук від покупця. Продавець: DimPosud. Колір: Сріблястий. Об'єм: 2.8
Через 3 тижні з'явилася іржа на ободку кришки.
- Переваги:
- Гучний свист
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Це вже тритій такий. Не піднімайте свисток! Постачальника рекомендую - запаковано добре, документи наявні, доставлено раніше заявленого терміну.
- Переваги:
- Зручний, міцний, добре виглядає, не смердить. Головне не спалити. :)
- Недоліки:
- Свисток можна відключити :) . І свистить в одній тональності, немає вибору мелодій. :)
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Чайник отличный, за год использования выглядит как новый. Рекомендую.
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- Не нашел
- Мазна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Отличный чайник.Пользуюсь уже полгода.Хорошо свистит.Большой.Хорошо чистится.
- Недоліки:
- Нет.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Брали чайник на подарунок. Дизайн і зовнішній вигляд - супер. Єдиний нюанс, ручка при наргіванні чайника перегрівається, потрібно використовавати прихватку.
- Переваги:
- Великий обєм, дуже гучний свисток, швидко нагрівається.
- Недоліки:
- Ручка перегрівається можна обпектися.
- Любовь У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Классный чайник!Широкое дно,тяжеленький,крышка плотно закрывается,свисток ну очень громкий,на плите не забудешь.Пользуемся 2 месяца.Ничего не ржавело,не плавелось.
- Переваги:
- Свисток!
- Недоліки:
- Дмитрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Я люблю пить чай, поэтому часто пользуюсь чайником. Выбирал, чтобы чайник был не только красивый, но и удобный и функциональный. Короче, этот чайник - то, что я искал. Очень классный!
- Переваги:
- Ёмкий, почти 3 литра. Тяжелегький, т.к. корпус не из фольги, да и дно толстое. Ручка удобная, но всё равно греется, и это не проблема. Свистит, как Соловей-разбрйник.
- Недоліки:
- Надо постоянно воду заливать. (шутка)
- Ігор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
#моєрозпакування. Виглядає якісно. На тривалий термін використання.
- Переваги:
- Свисток, широке дно, середній об'єм.
- Недоліки:
- Туго відкривається кришка (якщо наливати в чайник через носик, то це не буде недоліком)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Не берите этот чайник! Нпкакаятэто не нержавеющая сталь !!!!
Брак!
Ржавое пятно на дне внутри чайника.
Пятна на врешнэй стороне чайника внизу , похожи на ржавые разводы
Предположительно проблемы со сплавом самого чайника- Переваги:
- Никаких
- Недоліки:
- Бракованный товар
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Классный чайник
- Переваги:
- Чайник супер, свистит громко,не забудешь.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Хороший, качественный, тяжёлый чайник. Свистит громко, слышно хорошо.
- Переваги:
- Красивый дизайн
- Недоліки:
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Качественно сделан, смотрится Хорошо.
- Переваги:
- Нержавейка.
- Недоліки:
- Нет.
- Харенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Чайник свою функцию выполняет на отлично.Ручка не нагревается.Классный свистун, громко.
- Переваги:
- Хорошо свистит
- Николай Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Чайник очень удобный закипает за 10 мин. Носик широкий вода не хлюпает
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Красивый, удобный чайник. Дно широкое (и тонкое), потому вода нагревается быстро. У чайника пластиковая (наполовину) ручка, и пока неясно, на сколько она долговечен
- Переваги:
- Красивый, удобный
- Недоліки:
- Есть пластик
- Віталій
На дні є накладка і ручка повністю пластикова
Симпатичный дизайн!
- Переваги:
- Пока не знаю, в использовании 5 дней
- Недоліки:
- Греется ручка
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Тяжёлый,красивый и гроооомко свистит .
- Переваги:
- Громкий,большой объем
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Михаил Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Своих денег стоит, дно толстое, тяжёлый, и долго держит тепло
- Горкун О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
Качественный чайник. Пол года пользуемся, недостатков не обнаружено. На семью из 4 людей как раз хватает.
- Переваги:
- Большой объем, толстое дно
- Недоліки:
- Євгеній Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
дуже чудово знайшов собі місце на кухні, супер, рекомендую!
- Переваги:
- на свою ціну чудовий
- Недоліки:
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 2.8
пришел со сколотой ручкой, на функционал не влияет, но не приятно.
- Переваги:
- качественный металл