Відгуки покупців про Чоловіча шкіряна сумка месенджер через плече з натуральної шкіри міська вертикальна, коричнева 56998

Оцінка користувачів 4.45/5
  • Відгуки про товар продавця Carry Central
  • Инна Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Carry Central. Колір: Коричневий

Дуже гарна сумка. Якісна натуральна шкіра. Компактна і зручна

• Продавець  Carry Central

Інна, дякуємо за вибір нашої продукції. Нам дуже приємно, що ви знайшли час, щоб залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування

• Гурин Д***
    Відгук від покупця. Продавець: SunCloud. Колір: Коричневий
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

В перші 2 тижні розлізлась з середини. Даді нема про що говорити. Скупий платить 2-чі. По функціоналу саме те.

Переваги:
    Недоліки:
    Якість матеріалів
    • Відповідність вказаним розмірам

Відповідає

• Володимир Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Внутрішня частина порвалась через два місяця.

• Юрий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Нормальна сумка за такі кошти

Юрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Алексей Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Пока не купил, но уже заказал. Этой же фирмы покупал сумку в 2020 году. Только в 2023 году, лопнула центральная змейка, пришлось заменить, сломалась боковая, в 2024 оторвалась крепление ремня. А так отличный вариант, помещается очень много, даже 8 дюймовый планшет

Переваги:
    Долговечность
    Недоліки:

Олексій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр І***

Без зауважень

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

Дякую за якісний товар. Півроку щоденного носіння і немає ні потертості ні подряпин! Надзвичайно практична та стильна річ.

• Олександр Т***

Дуже якісний товар

Переваги:
    Зручний

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий

М'яка шкіра, нічого зайвого, зручна барсетка. Відповідає фото, сподобалася, дякую!

Переваги:
    Якість, зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Відсутні

Ганна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр Т***

Дякую

Переваги:
    Якісний товар

• Чухрай Р***

Клас, дякую.

Родіон, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.