Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Бруси спортивні регульовані Power Strong (з перекладиною, до 160 кг)

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Іван

Недоліки - скоріше чіпляння, ніж реальні мінуси. Бруси дуже сподобались

Переваги:
    Зручні, високі, стійкі та гарно пофарблені.
    Недоліки:
    Немає інструкції для збирання, хоч збірка і інтуітивно зрозуміла. Не вистачає ключів для закручування бовтів. 4 бовти з 12 були коротші, тому їх було важкувато закріпити з гайкою.
    • Продавець  Infinito Shop

Іван дякуємо за високу оцінку брус та інформативний відгук, ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо Вам вдалих та ефективних тренувань!

• Іван М***

TOP

• Продавець  Infinito Shop

Іван дякуємо за високу оцінку брус. Бажаємо вдалих тренувань!

Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Собирается легко, по ощущениям крепкий.

Недоліки:
    В комплекте было на 2 болта меньше, смог собрать до состояния в котором можно пользоваться, но высоту отрегулировать нельзя без тех болтов.
    • Продавець  Infinito Shop

Олександр дякуємо за високу якість брус. Раді, що Вам усе сподобалось. Вдалих тренувань! Стосовно болтів перепрошуємо і очікуйте на зв'язок від нашого працівника, усе вирішимо!

• Олександр

Связался продавец и отправил недостающие детали за свой счет. Теперь нареканий нет)

• Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Збірка якісна, на перший погляд питань не викликає, збирається інтуїтивно. Стоїть надійно.

Переваги:
    Все вище перераховане
    • Продавець  Infinito Shop

Володимире, дякуємо за високу оцінку брус. Бажаємо Вам вдалих і ефективних тренувань! Завжди Вам раді!

• Кугаєвський Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Дуже сподобались. Я 1.85м і 95кг , витримують з запасом, коли всю конструкцію стягуєш - надійно себе відчуваєш в процесі.
    Всі з'єднання і розміри класно підігнані, я дуже задоволений, дякую.
    Заморочуватись з фото не хочу, все як на фото сайта і у відгуках інших, свої гроші точно коштують, та й головне повністю свою функцію виконають.

Переваги:
    Все супер ))
    • Продавець  Infinito Shop

Дмитро, вдячні за детальний відгук та високу оцінку брус. Раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо класних і ефективних тренувань!

• Тарас В***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

За широкі, не зручні, а так, все добре

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Дуже задоволений, бруси виявилися більш стійкими ніж очікував, не хитаються, не ковзають по підлозі. Якість збірки та фарбування також на висоті!

Переваги:
    Надійні, не хитаються, якісно зроблені
    • Продавець  Infinito Shop

Андрій, дякуємо за Ваш відгук. Ми раді, що бруси перевершили Ваші очікування. Бажаємо вдалих тренувань!

• Олександр

Хороший товар.
    Гарна якість і стійкість. Хороше покриття. В комплекті все необхідне для збирання крім ключів.
    Запакували доволі добре, я більше часу витратив на те щоб розпакувати все ніж на збирання конструкції.
    Доставили швидко!
    Рекомендую!

Переваги:
    Гарна якість, Надійні, Хороше Покриття
    Недоліки:
    Не знайшов
    • Продавець  Infinito Shop

Олександр, дякуємо за високу оцінку брус WCG "Power Strong" та нашого обслуговування, ми раді, що Ви усім задоволені. Бажаємо вдалих і ефективних тренувань!

• Всеволод П***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Все є, усі болти і кришечки і гаєчки
    Дуже стабільні, нема хитань чи коливань, бо це найважливіше. Вирівнюються за рахунок додаткових з'єднань

Переваги:
    Все є, повна комлектація. Не хитаються
    Недоліки:
    Було б чудово як би був ключ для гайок, хоч одноразовий. Бо в мене випадково опинилися потрібні ключі
    • Продавець  Infinito Shop

Всеволоде, вдячні Вам за високу оцінку брус. Ми раді, що Ви усім задоволені і бруси ідеально підійшли Вам.

Бажаємо класних тренувань і вдалих покупок!

• Ясвіт О***

Підкажіть будь ласка, які ключі треба, щоб зібрати ці бруси?

• Микита К***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Зручно регулювати ширину завдяки поперечним балкам. Завдяки ним не роз'їжджаються навіть якщо віджиматися дуже широким хватом.

Переваги:
    Стійкі. Зручні. Продумана конструкція.
    • Продавець  Infinito Shop

Микито вдячні Вам за відгук і ми раді, що бруси підійшли Вам за усіма параметрами.

Бажаємо вдалих тренувань та чудових покупок

• Сыромятник В***
    Відгук від покупця. Продавець: Infinito Shop

Хорошие брусья, удобный хват (диаметр поручня), настройка ширины, высота. Вобщем, достаточно качественно сделано. Брусья устойчивы на полу.

Переваги:
    качество сборки, удобство пользования
    Недоліки:
    небольшой минус: некоторые заглушки для болтовых соединений иногда трудно установить из-за их размеров
    • Продавець  Infinito Shop

Щиро дякуємо Вадим за високу оцінку нашого товару! Ми раді, що бруси підійшли і Ви задоволені! Бажаємо владних тренувань та гарних покупок! Чекаємо на Вас ще!