Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Дитячий стілець Smoby зі спинкою Бірюзово-білий (880109)

Оцінка користувачів 4.8/5
  • Семенко О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий із салатовим

Користуємося стільчиками вже близько 5 років, брали для дитячої групи. За цей період жоден стільчик не зламався, витримують вагу 95 кг точно)) Трошки нижчій, ніж очікувалося) Це треба враховувати при виборі столика.

Переваги:
    міцний, зручний, красиво вписується в інтер'єр.
    Недоліки:
    Не знайдено)

Добрий день, Олена, дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!!! Гарного дня!!!

• Тетяна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним

Прийшов стілець без однієї ніжки. Ми вкрай розчаровані.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Добрий день,Тетяна. Шкода, що трапилась така ситуація. Приносимо вибачення. Для виправлення ситуації зверніться, будь ласка, у сервісний центр: + (380) 44 507 10 10. Раді будемо допомогти. Дякую.

Дякую. Для вирішення питання клієнту порекомендували звернутися у сервісний центр: + (380) 44 507 10 10.

• Юлия Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-бірюзовий

Стульчик крутий! Зручний, гарний, легкий, без проблем витримує дорослого 55 кг.
    Трохи їздить по ламінату, буду пробувати силіконові наклейки.

Переваги:
    Все перераховане
    Недоліки:
    Слизький на ламінаті

Добрий день, дякуємо Вам за відгук!

• Анастасія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий/Бежевий/Блакитний

З цієї серії також маю табурет і лавку. Табуретки мало того, що ковзають ніжками, так і з табуретки за рахунок трохи випуклого сидіння легко зісковзує дитина. Ці ж стільці мають увігнуте сидіння, тому з них не падають.

Переваги:
    Великий вибір кольорів, легко збираються
    Недоліки:
    Слизькі ніжки, але саме на моїй підлозі це не заважає
  • Лілія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним

Стілець дуже сподобався . Дуже затишний , комфортний, колір приємний . Щодо пакування. Заклеєно. Але навіть розпакувавши все що можна подивитись, це чи повна комплектація. Адже ніжки вставляються наглухо. І розібрати стілець потім, то тільки роздовбати. Інформація буде корисна тим хто вирішить зекономити купити бу в гарному стані як кажуть. Якщо по пересилці і кажуть що спакували чи вже спаковані то скоріше стіл і стілець пошкоджені, я не уявляю як їх розібрати не використовуючи варварські методи. Я так ледь не "зекономила".

Переваги:
    Міцна якісна конструкція
    Недоліки:
    Можливо гумові вставки на ніжках були б не зайві. Але для нас це не принципово.
  • Евдокия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-бежевий

Нажаль, до пункту видачі стілець приїжджає в запакованій наглухо коробці…відкрити її і подивитися -не дозволили , бо тоді буде пошкоджено упаковку- я відмовилася від замовлення. Хотіла «приміряти» на нього дитину -спеціально малого в Розетку приперла -але не судилося))

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

стільчик пречудовий. дуже легкий. якісний і зручний. син сидить на ньому залюбки. інколи сидить хтось з батьків, міцний.

Переваги:
    легкий
  • Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним

Купили в комплекті зі столом. Якісний пластик, дитина в 1,4 може сама сісти на стілець. Зручний, гарний.

Переваги:
    Якість, безпечність.
  • Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з червоним

Гарненький стільчик, брав разом зі столом з того ж набору. Малій дуже сподобався, сидить за ним цілий день. Стілець легко чиститься, вага ідеальна - і донька його легко підіймає і достатньо ваги щоб він стояв стійко. Без жодного скрипу витримує дорослого 70кг.
    Спочатку давила жаба віддавати майже 900грн за стільчик, але тепер розумію, що він вартий кожної гривні.

Переваги:
    Міцний, оптимальна вага, легко чиститься
    Недоліки:
    Не роздають безкоштовно)
  • алла к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Біло-бірюзовий

чудовий стільчик

Переваги:
    легкий в догляді, зручний
    Недоліки:
    не знайшла
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним

Чудовий стільчик для дитини. Можна сідати і дорослому до 100кг.

Переваги:
    Міцний, легкий, зроблений із якісного пластику
    Недоліки:
    Пластикові ніжки ковзають по ламінату, потрібно доклеювати наліпки з войлоку
  • Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим

Чудовий стільчик. В міру важкий, донька сам його носить. В 2 роки (92см зріст) ніжки до підлоги не дістають. Зручно мити від олівців. :)

• Дана Ф***
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним

Дуже сподобався стільчик) Не надто легкий, але і не важкий, якраз сину класто таскати по квартирі) стильно виглядає і дуже зручний, легко збирається! Купимо ще столик)))

Переваги:
    Матеріал, зручність, вигляд.
    Недоліки:
    Нема.
  • Наталья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Стульчик очен удобный. В 1,8 месяцев ножки не доставали до пола. Сейчас нам почти 2 годика. Идеально! Стульчик устойчивый. Брала комплектом со столиком, в теперь ещё дозаказала лавочку. Лучшие рекомендации!

• Сахненко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Устойчивый и красивый стульчик. Дочке очень понравился.

Переваги:
    Лёгкий, устойчивый
    Недоліки:
    Не обнаружили
  • Сергей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з блакитним

Пришел стульчик не в цвет столика,хотя спрашивал продавца.Сказали цвет будет бело голубой,а по факту серо синий.

Переваги:
    Качество отличное.
    Недоліки:
    Дальтонизм у комплектовщиков.

Сергій, добрий день.
      Кожен стільчик відрізняється кольорами та має індивідуальний код. У відповіді на питання, ми писали, що на фото зображений стільчик - з сірими ніжками, голубий з білим, який має артикул 880108. Стільчик блакитний з білими ніжками має артикул 880104 (якщо є в наявності). На одній сторінці товару, може бути представлено кілька варіантів кольорів. При натисканні на обраний колір, автоматично змінюється артикул товару.

• Алена Б***

Отличный устойчивый стул!

Переваги:
    Ребёнок в 1,1 сам может залезть и сесть, устойчив, не острых углов!
    Недоліки:
    Пока не выявлено
  • Светлана К***

Прочный, удобный, без запаха

Переваги:
    Прочный, удобный, без запаха
  • Леонід С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Біло-бірюзовий

Удивлен обилию позитивных отзывов на этот товар. Я купился на внешний вид и купил такой стул, табуретку и столик. Это настоящий кошмар, на практике пользоваться невозможно так как пластиковые закругленные ножки ОЧЕНЬ сильно скользят по любой поверхности, кроме ковра с большим ворсом. Стол нужно упирать в стену или другую мебель. Стул постоянно отъезжает. Едиственный позитив - развлекались тем, что катали ребенка по всему дому на этом стуле, как будто он на коньках, а не на ножках. Клеил на ножки специальный противоскользящий скотч, помогает на некоторое время, но держится очень плохо, так как ножки закругленные, нет плоскости. Короче, очень неудачная покупка за немаленькие деньги. Покупал не на Розетке, пользуемся больше года.

Переваги:
    Качественный пластик, красивый дизайн.
    Недоліки:
    Очень скользкие ножки, на паркете, ламинате или плитке пользоваться практически невозможно.
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Классный стул. Качественный пластик, не воняет. Отличный цвет, не прям красный, а морковный больше. Стоит своих денег.

Переваги:
    Качественный пластик, не воняет
  • Ирина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Качество и удобство на высоте, прочный, безопасный

• Олена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Чудовий стільчик, легенький та зручний. Дуже симпатичний. Синові 1.9 років, ноги трохи не дістають підлоги. Але з задоволенням сидить і грається або їсть за столом.

• Віталіна І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим

Переваги:
    Безпечний, зручний, легкий
  • Алина

Отличный стул

Переваги:
    Красивый, качественный и устойчивый
  • Алина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

Переваги:
    Отличное качество и внешний вид. Устойчивый и правильно поддерживает спинку
  • Наталья Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

Спасиьо большое за стул. Качество пластика супер!!!! Ребенок счастлив. Сборка простая ребенку 3г под силу. Рекомендую всем. Мы спустя 2 года мучений с деревянными стульями нашли именно то что нам нужно!!!! Так же в дополнение взяли стол той же фирмы, качество такое же. Теперь ребёнку нравится сидеть за столом и заниматься. Спасибо ещё раз!!!

Переваги:
    Крепкий. Красивый. Качественный.
    Недоліки:
    Цена. Но за эти деньги мы покупали 3 года непонятные деревянные столы и стулья. Кароче лучше бы один раз купили этот комплект.
  • Роман Ш***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

Купив стілець і столик цього ж виробника.

Дуже якісний і міцний пластик. Думаю служитиме довго.
    Відсутність гострих кутів робить його безпечним.
    Мій син (вік один рік і сім місяців) з задоволенням самостійно на нього сідає і любить розглядати книжечки, або приймати їжу.
    Рекомендую.

Переваги:
    Твердий якісний пластик. Приємний на дотик. Безпечний.
  • Антон Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

Стульчик просто супер. Покупали по акции. У нас еще доска для рисования этой фирмы. Выполнено все просто по высшему классу
    Спасибо розетке за оперативную доставку.

Переваги:
    Качество на Высоте
    Недоліки:
    Нету
  • Роман Б***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

Подскажите ширину и глубину сидения пожалуйста.

Представитель поставщика

Роман, добрый день.
      Спасибо за ваш вопрос.
      Размер данной модели стульчика составляет: Д-33см, Г-33см, В-50см.
      Приблизительный размер сидения 30 х 30 см.
      Приятных вам покупок.

• Уляна О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

Відмінний товар, якісний пластик, безпечна конструкція стільчика без гострих кутів! Дуже задоволені покупкою! Дякую!

Переваги:
    Якість, безпека, легко і швидко складається.
  • Поликанова М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим

Стульчик очень понравился. Крепкий пластик, интересный дизайн. Покупкой довольны!

• Светлана
    Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим

5+ по пятибальной шкале. Купили к стульчику и столик. Нашей крошке 1годик и 7 месяцев. Ножки до 10 см недостают до пола, но ей очень нравится рисовать, играть в настольные игры за этим чудный комплектом (под ножки представляли подставку, главный эксперт)))) не одобрил. Спинку держит ровно). Рекомендую.

Переваги:
    Красивая цветовая гамма, качественный пластик, без посторонних запахов, удобное сиденье со спинкой, устойчивый, легко собирается.
    Недоліки:
    Не обнаружено.
  • Виктория П***
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з зеленим

Купила ребёнку на подарок. Очень удобный, без острых углов (что важно). Лаконичный дизайн. Спасибо)

• Тищенко Е***
    Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим
    Переваги:
    На какой возраст рассчитан?
  • Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Блакитний з білим

Стулчик супер! Красивы, удобный, устойчивый, что самое главное. Цвет бирюзовый и слоновая кость.

Переваги:
    конструкция, качественный материал